Sponsoroinnit - Gorenje
Sponsoroinnit
1

Sponsoroimme ylpeinä urheilua, joka tuo yhteen perheet, sukupolvet ja ystävät. Tapahtuupa se sitten kotisohvalla television ääressä tai paikan päällä stadionilla, voimme viettää aikaa yhdessä, ja yhteinen ilo tuo mukanaan lisäenergiaa ja unohtumattomia muistoja.

Yksi urheilulle luonteenomaisista ja tärkeimmistä piirteistä on tietysti voittaminen, mutta se ei ole ainoa syy siihen, miksi nautimme otteluiden seuraamisesta. Urheilu on sosiaalinen kimmoke, joka saa meidät unohtamaan arjen aherruksen ja velvollisuudet ja nauttimaan yhdessäolosta. Tästä syystä me tuemme urheilua. Olemme #simplyfans!

_products/features/icon - Luo yhteisiä muistoja

Luo yhteisiä muistoja

_products/features/icon - Ota kaikki irti ajastasi

Ota kaikki irti ajastasi

_products/features/icon - Olemme #simplyfans

Olemme #simplyfans

Rohkaisemme sinua antamaan aikaa läheisillesi ja ottamaan heidät mukaan stadionille. Tiedämme, että suosikkijoukkueesi ottelun seuraaminen omien suosikki-ihmistesi seurassa saa aikaan ainutlaatuisia muistoja.
Jalkapallo ja käsipallo sopivat kaikenikäisille lapsille ja aikuisille. Pohjoismaissa me kaikki olemme kasvaneet urheilun parissa jo lapsesta saakka ja tiedämme tarkalleen, miten joukkueessa oleminen vaikuttaa yhteenkuuluvuuden tunteeseemme. Yhdessäolo, tapahtuipa se sitten kentällä, palkintokorokkeella, sohvalla tai keittiössä, synnyttää muistoja. Uskomme, että mitä enemmän vietät aikaa perheesi, lastesi ja ystäviesi kanssa, sitä helpommin ja iloisemmin arki sujuu. Toivomme, että sinäkin nautit urheilusta yhdessä meidän kanssamme.

Mäkihyppy

Gorenje on ylpeä Slovenian hiihtoliiton pohjoismaisten lajien sponsori, johon kuuluu sekä naisten että miesten mäkihyppy-, murtomaahiihto- että yhdistelmäjoukkueet. Olemme sponsoroineet tiimiä jo 30 vuotta ja olemme ylpeitä, että se kuuluu tiiviisti sponsoritoimintaamme. Yhteinäisen tukemme ansioista Slovenian mäkihyppy ja murtomaahiihto ovat nykyään maailman huipulla.
Tilaa uutiskirjeemme