Käsipallo - Gorenje
Gorenje #simplyfans tuo käsipallofanit yhteenKannustetaan yhdessä
1

Gorenje jatkaa miesten EHF:n Mestariliigan sponsorointia

Gorenjen on sopinut kaksivuotisen jatkosopimuksen pitkäaikaisen kumppaninsa, EHF:n miesten Mestariliigan kanssa, ja tukee jatkossakin huippuluokan käsipalloa. EHF Marketing GmbH:n, sen ekslusiivisen media- ja markkinointikumppani Infrontin ja DAZN:n allekirjoittaman uuden sopimuksen mukaan Gorenje on edelleen EHF:n miesten Mestariliigan virallinen kumppanin, mukaan lukien kausi 2021/22.

Kun intohimoiset fanit ovat käsipalloilijoiden tukena, energiataso nousee, ja kentällä ja katsomoissa saattaa kipinöidä. Huolehdimmehan hyvän urheiluhengen säilyttämisestä ja muistammehan, mitä me kannustamme. Ei tehdä asioista monimutkaisia negatiivisilla jännitteillä tai loukkauksilla.

#Simplyfans on suuri faniryhmä, joka kokoaa ja yhdistää faneja kaikista kansallisuuksista. Puolustamme yhdessä aitoa ja rehellistä intohimoa urheiluun. Tuetaan urheilua yhdessä! Merkitse muistosi hashtagilla #simplyfans Instagramissa ja Facebookissa, jotta voimme inspiroitua toisistamme. Jokainen #simplyfans -hetki on ainutlaatuinen ja yksilöllinen, ja se voi muodostaa renkaita veteen. Näytä meille oma ikimuistoinen hetkesi urheilun parissa ja inspiroi muita.

To enable videos, please confirm marketing purposes
To enable videos, please confirm marketing purposes

Valmista naposteltavaa käsipallon kisakatsomoon

Jos katsotte ottelua kotona television äärellä, siihen kuuluvat luonnollisena osana myös kisanaposteltavat. Olemme koonneet muutaman terveellisen vaihtoehdon, joiden valmistaminen on helppoa ja vaivatonta.

Lähettiläämme ja yksi maailman parhaista käsipalloilijoista

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić on pyrkinyt ammattilaisurheilijana ylöspäin koko uransa ajan. Käsipalloilija, jonka isä on kroatialainen ja äiti serbialainen, asuu ja pelaa Ranskassa. Ranskan maajoukkueessa hän on voittanut kaikki suuret kansainväliset kilpailut: olympialaiset, maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden. Nikolan seuraura ei jää toiseksi, sillä jalkapalloilijalle on kertynyt tähän mennessä kolme Mestarien Liigan titteliä. Hänet on valittu kolme kertaa IHF:n vuoden pelaajaksi.


#simplyfans-lähettiläänä Nikola Karabatić auttaa meitä levittämään urheilun iloa yli rajojen.

Olemme ylpeitä sponsoreista

#simplyfans galleria

Tilaa uutiskirjeemme