Käsipallo - Gorenje
MEISTÄ KAIKISTA ON MESTAREIKSITarjoa parastasi joukkueelle ja kotona.
1

Gorenje jatkaa miesten EHF:n Mestariliigan sponsorointia

Gorenjen on sopinut kaksivuotisen jatkosopimuksen pitkäaikaisen kumppaninsa, EHF:n miesten Mestariliigan kanssa, ja tukee jatkossakin huippuluokan käsipalloa. EHF Marketing GmbH:n, sen ekslusiivisen media- ja markkinointikumppani Infrontin ja DAZN:n allekirjoittaman uuden sopimuksen mukaan Gorenje on edelleen EHF:n miesten Mestariliigan virallinen kumppani kautena 2021/22.

Kun intohimoiset fanit ovat käsipalloilijoiden tukena, energiataso nousee, ja kentällä ja katsomoissa saattaa kipinöidä. Huolehdimmehan hyvän urheiluhengen säilyttämisestä ja muistammehan, mitä me kannustamme. Ei tehdä asioista monimutkaisia negatiivisilla jännitteillä tai loukkauksilla.

#Simplyfans on suuri faniryhmä, joka kokoaa ja yhdistää faneja kaikista kansallisuuksista. Puolustamme yhdessä aitoa ja rehellistä intohimoa urheiluun. Tuetaan urheilua yhdessä! Merkitse muistosi hashtagilla #simplyfans Instagramissa ja Facebookissa, jotta voimme inspiroitua toisistamme. Jokainen #simplyfans -hetki on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Näytä meille oma ikimuistoinen fanitushetkesi ja inspiroi muita.


_products/features/icon -

Ole reilu kannustushuudoissasi ja tue reilua peliä!
_products/features/icon -

Kunnioita kaikkia faneja, kansallisuudesta riippumatta.
_products/features/icon -

Kun peli alkaa, nauti rennosti urheilun tuomasta fiiliksestä.

Liity voittajajoukkueeseen

Gorenje on ylpeänä sponsoroinut eurooppalaista käsipalloa jo vuosien ajan ja tänä vuonna annamme parastamme miesten EHF EURO 2022 -mestaruusturnauksessa. Liity kanssamme Simplyfaneihin tukemaan joukkueita samalla, kun tuemme sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Liity Gorenjen uskomattomien kodinkoneiden tiimiin ja yksinkertaista elämääsi, jotta voit nauttia enemmän vapaa-ajasta lähimmäistesi kanssa. 

Valitse mestarit kotiisi

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Arvaa hymiö

Nikola Karabatić lähetti meille joitakin ilmeitä. Auta meitä arvaamaan minkä hymiön hän haluaa meille näyttää.

Jos arvaat kaikki viisi, voit voittaa hienoja Simplyfans-palkintoja! Katso palkinnot alta.

Onnea matkaan, voimme kaikki olla mestareita.  💪

Voit voittaa hienoja Simplyfans-palkintoja

  • 10 kpl paistokiviä 
  • 1 kpl vapaavalintaisia tuotteita*
*Voittaja voi toivoa tuotetta. Jos tuotetta ei ole saatavilla, voittajalle tarjotaan toista mallia tai vastaavaa tuotetta.

Valmista naposteltavaa käsipallon kisakatsomoon

Jos katsotte ottelua kotona television äärellä, siihen kuuluvat luonnollisena osana myös kisanaposteltavat. Olemme koonneet muutaman terveellisen vaihtoehdon, joiden valmistaminen on helppoa ja vaivatonta.

Gorenje viimeisteli miesten EHF EURO hattutempun

Miesten EHF EURO -turnauksen pitkäaikaiset sponsorit allekirjoittivat sopimuksen kolmatta kertaa peräkkäin ja tulevat olemaan osa vuoden 2022 tapahtumaa Unkarissa ja Slovakiassa.

Lähettiläämme ja yksi maailman parhaista käsipalloilijoista

Nikola Karabatić

Nikola Karabatić on pyrkinyt ammattilaisurheilijana ylöspäin koko uransa ajan. Käsipalloilija, jonka isä on kroatialainen ja äiti serbialainen, asuu ja pelaa Ranskassa. Ranskan maajoukkueessa hän on voittanut kaikki suuret kansainväliset kilpailut: olympialaiset, maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden. Nikolan seuraura ei jää toiseksi, sillä jalkapalloilijalle on kertynyt tähän mennessä kolme Mestarien Liigan titteliä. Hänet on valittu kolme kertaa IHF:n vuoden pelaajaksi.


#simplyfans-lähettiläänä Nikola Karabatić auttaa meitä levittämään urheilun iloa yli rajojen.

Olemme ylpeitä sponsoreista

Koe mestaruuskisat Simplyfanina

Simplyfanina olemisessa on kyse urheilusta, siitä miksi Gorenje tukee heidän intohimoaan ja henkeään. Jos rakastat käsipalloa, urheilun mestareita, kuten Nikola Karabatičia ja fanitusta sydämesi kyllyydestä, liity Simplyfaneihin osoitteessa simplyfyfans.eu.

Tutustu mielenkiintoiseen sisältöön, uskomattomiin urheilulähettiläisiin ja kisaile palkinnoista tietovisassa Nikola Karabatićin kanssa. Saatat olla se, joka saa hienoja Simplyfans-palkintoja! 

#simplyfans galleria

Tilaa uutiskirjeemme