Ion Generation

Gorenjen jääkaappipakastimien ION generation on kehitetty täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa ja sinun terveyttäsi silmällä pitäen. Innovatiivinen IonAir-teknologia yhdistettynä kehittyneisiin MultiFlow 360°- ja NoFrost Plus -toimintoihin luo jääkaappipakastimeen ihanteellisen mikroilmaston, joka pitää ruokasi tuoreena ja terveellisenä pitkään. Kun pidämme ruokamme terveellisenä, pidämme huolta myös omasta terveydestämme. Joka vuosi päädymme heittämään pois suuret määrät ruokaa, joka on pilaantunut sopimattoman säilytyksen johdosta. Mutta ION generation -jääkaappipakastimet tarjoavat ihanteellisen ratkaisun – optimaaliset lämpötilat yhdistettyinä anioneihin. Näin syntyy ihanteellinen säilytysympäristö, joka pitää huolta ruoastasi, niin että se pysyy tuoreena ja bakteerittomana huomattavasti pidempään kuin perinteisissä järjestelmissä.

Tervetuloa ION generation -jääkaappien maailmaan, joka toimii täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa.

Keep it fresh

Esittelemme sinulle tärkeimmät ominaisuudet, joita vaaditaan raikkaan ja luonnollisen mikroilmaston aikaansaamiseksi jääkaappiin.

Jääkaappia ostaessa on erittäin tärkeää kiinnittää huomiota sen mikroilmastoon ja lämpötilan vakauteen. NatureFresh-toiminto tarjoaa ruoalle täysin luonnollisen ympäristön.

IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

Ideaalinen mikroilmasto jokaisella hyllyllä
MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat tuoreina pidempään. Jääkaappien kehittynyt teknologia jäljittelee ionisaation luonnollista prosessia pitäen ruoat tuoreena pitkään. Jääkaapin tuottamat negatiivisesti latautuneet ionit raikastavat ilmaa jatkuvasti jäljitellen luonnollista mikroilmastoa, joka luo ihanteelliset olosuhteet ruoan pysymiselle raikkaana. MultiFlow 360° ilmankiertojärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman 14 tuuletusaukon kautta ylläpitäen vakio lämpötilan jokaisella hyllyllä.
lisää
lähellä

IonAir ja DynamiCooling

Jääkaapin lämpötilan tasainen jakautuminen
Kehittynyt tuuletusjärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat pitkään tuoreena. Kehittynyt tuuletusjärjestelmä dynaamisen jäähdytysjärjestelmän kanssa ylläpitää tasaisen lämpötilan koko jääkaapissa. Negatiivisillä ioneilla rikastettu ilma jäljittelee luonnollista mikroilmastoa pitäen ruoat tuoreena pidempään. Lämpötilaerojen puuttuessa jääkaapin jokaisella hyllyllä voi säilöä minkälaista ruokaa tahansa.
lisää
lähellä

AdaptTech

Jääkaappi, joka oppii tuntemaan tapasi
Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. Kun jääkaapin ovi avataan, sen lämpötila nousee yllättäen ja jääkaapissa oleva ruoka altistuu lämpöshokille, mikä puolestaan saa sen pilaantumaan nopeammin. Jääkaappi seuraa ja analysoi jatkuvasti, miten käytät sitä. Siten se pystyy ennustamaan, koska avaat jääkaapin oven ja laskee lämpötilaa 1 tai 2 °C juuri ennen kuin teet sen, varmistaakseen lämpötilan pysymisen tasaisena ja pitääkseen ruoan tuoreena ja ravinteikkaana.
lisää
lähellä

FrostLess

Vähemmän jäätä, vähemmän ongelmia
Pakastearkussa käytetty paremman eristyksen ja kehittyneen teknologian yhdistelmä vähentää tehokkaasti huurteen kertymistä ruokaan ja jään kertymistä pakastimen sisäosiin. Tämä merkitsee sulatustöiden vähenemistä ja halvempaa sähkölaskua.
lisää
lähellä

NoFrost Plus

Poistaa jään, säilyttää tuoreuden
Poistaa jään, säilyttää tuoreuden. Laitteen sisällä oleva puhallin puhaltaa kylmää ilmaa samaan tapaan kuin ilmastointilaite - ilman kosteutta. Kun kosteutta ei ole, ei muodostu jäätä. Pakastimen sisällä oleva ruoka on suojattu kuivumiselta.

Parannetun NoFrost Plus -teknologian avulla olemme onnistuneet säilyttämään kaikki klassisen NoFrost-järjestelmän edut ja poistamaan sen varjopuolen - ruoan kuivumisen jääkaappiosastossa (ruokaa ei ole pakattu, eikä pakastettu). Kahden järjestelmän innovatiivisen yhdistelmän (IonAir ja MultiFlow 360°) ansiosta kosteutta syntyy riittävästi, niin että ruoka pysyy tuoreena ja terveellisenä pitkään.
lisää
lähellä

CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

Kuin suoraan puutarhasta
CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista hedelmä- ja vihanneslaatikoista. Alhainen lämpötila ja mahdollisuus säätää kosteutta pitävät tuotteesi pidempään tuoreina.

ZeroZone-laatikko

Tuoretta kuin suoraan merestä
ZeroZone-vetolaatikon valvottu lämpötila pysyy noin 0 °C:ssa ja sen olosuhteet ovat ihanteelliset tuoreen ruoan (kuten lihan tai kalan) säilyttämiseen. Ruoka säilyy tuoreena jopa kolme kertaa kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa. MultiFlow 360° -ilmankiertojärjestelmä takaa lämpötilan pysyvän tasaisena.
lisää
lähellä

FreshZone-laatikko

Säilyttää ruoan pidempään tuoreena noin 3°C:ssa
FreshZone-laatikko sijaitsee jääkaapin alimmassa ja viileimmässä osassa. Perusmalleihin sen saa lisävarusteena. Puhallin pitää lämpötilan noin 3 °C:ssa. Ruoka tuntee olonsa hyväksi täällä ja sen tuoreus, aromit ja väri säilyvät jopa kaksi kertaa tavallista pidempään.
lisää
lähellä

SuperCool

Kun SuperCool-pikajäähdytystoiminto on aktivoituna, jääkaappi nopeuttaa jäähdytysprosessia laskemalla lämpötilan 3 °C:een. Matalan lämpötilan ja suuren kapasiteetin yhdistelmä on ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen suurostosten jälkeen.
lisää
lähellä

FastFreeze

Pikapakastus
Nopea pakastustoiminto, täydellinen suurten ruokaostosten jälkeen. Erinomainen suurten ruokamäärien pakastukseen. Kun toiminto on aktivoitu, se pysyy päällä 50 tuntia ja pitää lämpötilan -24 °C:ssa.

XtremeFreeze

Jos haluat pakastaa tuoretta ruokaa nopeasti, käytä XtremeFreezetoimintoa, joka on aktiivinen ainoastaan pakastinosan ylemmässä vetolaatikossa. Toiminto yhdistää voimakkaasti puhallettavan kylmän ilman (-30 °C) ja ilmankierron ainoastaan kyseisessä laatikossa. Kun pakastus tapahtuu nopeammin, ruoan vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät pidempään. XtremeFreeze-toiminnon avulla ruoan pakastus tapahtuu 50 % nopeammin kuin normaalilla pakastustoiminnolla, mikä on erityisen kätevää esim. sushia tai valmistettaessa tai tuoreita marjoja pakastettaessa.
lisää
lähellä

Keep it smart

Yksinkertaisia ja käteviä ratkaisuja ruoan säilytykseen ihanteellisissa olosuhteissa siten, että myös energiankulutus laskee.

SimpleSlide

Helposti säädettävät ovihyllyt
Oven säädettävien hyllyjen ansiosta elintarvikkeita on helppo säilyttää niiden muodosta tai koosta riippumatta – aina 5 kg asti. Hyllyjen paikkaa on helppo säätää siirtämällä niitä ylös tai alas, miten sinulle parhaiten sopii.
lisää
lähellä

PullOut-hyllyt

Ulosvedettäville kiskoille asennettujen hyllyjen ansiosta myös jääkaapin takaosassa olevat elintarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt ovat erittäin kestävät ja niille voidaan sijoittaa jopa 22 kiloa ruokaa.
lisää
lähellä

XXL SpaceBox

Riittävästi tilaa XXL-kalkkunalle
Suurin laatikko soveltuu ihanteellisesti suurten ruokatavaroiden, kuten kokonaisen kalkkunan, useampien pizzojen tai vaikka kakkujen säilytykseen.

MultiBox - 3 in 1

Fiksu muotoilu
Äärimmäisen kätevä monitoimilaatikko. Voit säilyttää siellä voimakkaasti tuoksuvia elintarvikkeita, kuten homejuustoa, makkaraa tai valkosipulia. Ilmatiivis kansi estää hajuja leviämästä jääkaappiin. Silikonikannen fiksu muotoilu mahdollistaa sen käyttämisen myös muna- tai jääpalalokerona.
lisää
lähellä

SlotIn-toiminto

Helposti avautuva ovi
Helposti avautuva ovi. Jos haluat sijoittaa jääkaapin seinän, pystypakastimen tai muiden laitteiden viereen, SlotIn-toiminto on mitä tarvitset. Oven saranat on suunniteltu sillä tavoin, että ovi aukeaa helposti oikeassa kulmassa, vaikka jääkaappi olisikin sijoitettu tällä tavoin. Myös hyllyt on helppo vetää ulos.
lisää
lähellä

Keep it green

Olemme ylpeitä laitteidemme erinomaisista energialuokituksista, jotka auttavat säästämään huomattavasti energiaa, kun kyseessä on kodinkone, joka toimii 365 päivää vuodessa.

Galleria

Tuotteet