Tyhjiöpakkauslaite - Gorenje
Tietoa kampanjasta
Rekisteröi ostoksesi

Osta Gorenje höyryuuni ja saat vakuumipakkauksen kaupan päälle*

Gorenjen höyryuunin avulla on vaivatonta valmistaa terveellistä ruokaa. Uunia on helppo käyttää, ja sen monista toiminnoista on mahdollista valita ruoanvalmistusmenetelmät, jotka tekevät päivittäisistä aterioistasi sekä ravinteikkaita että monipuolisia. Ruoka säilyttää makunsa, arominsa, värinsä ja ravinteensa. Voit valita joko valkoisen tai teräksenvärisen tyhjiöpakkauslaitteen. Laitteet ovat toiminnoiltaan samanlaiset. Teräksenvärisellä on pidempi toimitusaika.

Osta Gorenje höyryuuni Sous Vide -toiminnolla ajalla 1.3.2019 - 1.6.2019 ja saat vakuumipakkauksen kaupan päälle. *Koskee vain tiettyjä Gorenje höyryuuneja valituilla jälleenmyyjillä.

Valikoima lahjoja

Tyhjiöpakkauslaite Tyhjiöpakkauslaite Suositushinta: 109 EUR Toimitetaan kesäkuussa 2019.
Tyhjiöpakkauslaite Tyhjiöpakkauslaite Suositushinta: 109 EUR Toimitetaan kesäkuussa 2019.

Tarjouksen ehdot

  • Koskee vain tiettyjä Gorenje höyryuuneja.
  • Hankinta on tehtävä tarjouksen voimassaoloaikana 1.3.2019 - 1.6.2019.
  • Koskee vain tuotteita, jotka on ostettu valituilta jälleenmyyjiltä.
  • Rekisteröinnin voi tehdä vain kerran per. ostettu tuote.
  • Rekisteröinnin tulee tehdä viimeistään 7 päivän kuluttua ostosta.
  • Tuote on ostettu ja maksettu Suomessa.
  • Voimassa vain yksityishenkilöille yksityiskäyttöön. Ei koske yritysasiakkaita.
  • Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Höyryllä kypsennys

Lähtökohtaisesti valmistusaika on höyryuunissa sama kuin kattilassa keitettäessä, mutta se riippuu lihan koosta ja valmistuslämpötilasta. Kokeile eri vaihtoehtoja, arvioi tuloksia ja valitse aina aluksi lyhyin valmistusaika. Voit aina pidentää aikaa tarpeen vaatiessa.

Inspiraatiota sous vide-ruoanlaittoon

Sous vide on ranskaksi ”paineen alla” ja tarkoittaa sitä, että raaka-aineet pakataan ilmatiiviiseen pussiin ja kypsennetään höyryn avulla. Monet olettavat sous vide -menetelmän soveltuvan vain ammattikokeille ja intohimoisille ruokaharrastajille, jotka valmistavat gourmet-aterioita, mutta tosi asiassa sous vide sopii erinomaisesti myös kotikäyttöön.
Varmistaaksemme parhaan mahdollisen palvelun, tarvitsemme muutamia henkilökohtaisia tietoja. Täytä alla oleva lomake niin lähetämme tuotelahjan sinulle.

Ongelmia rekisteröinnissä?

Jos rekisteröinti ei onnistu tai jos sinulla on kysyttävää rekisteröinnistä, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostiviesti tai soittamalla palvelunumeroomme.
S-posti: kodinkoneet@gorenjegroup.com
Puhelin: 09-503301, valitse 1