Elokuu 2019 Jos viesti ei näy, avaa se selaimessa.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
Näin vähennät ruokahävikkiä ja edistät terveyttäsi
 

Suomalainen keskivertoperhe heittää joka vuosi ruokaa roskiin 300–500 euron arvosta. Tutustu Gorenjen laatimiin ohjeisiin, joiden avulla voit vähentää ruokahävikkiä, säästää rahaa ja huolehtia samalla myös terveydestäsi:

  • Pysy ajan tasalla. Pysy ajan tasalla siitä, mitä ruokaa sinulla on jääkaapissa ja pakastimessa. Näin vältyt ostamasta samoja elintarvikkeita vahingossa kahteen kertaan.

  • Älä syö kaikkea kerralla. Sinun ei tarvitse jatkaa syömistä, vaikka pöydässä olisikin vielä ruokaa. Kun säästät loput ruoasta, et syö yhdellä aterialla liikaa ja ruokaa riittää useammaksi päiväksi.

  • Päivitä jääkaappisi. Jos jääkaappisi on yli kuusi vuotta vanha, on todennäköistä, että sen tekniikka ei vastaa enää haluasi säästää rahaa ja pitää huolta ympäristöstä.

  • Säilytä elintarvikkeet oikein. Monet elintarvikkeet pilaantuvat nopeammin ja menettävät ravintosisältöään, jos niitä säilytetään väärin. Esimerkiksi kalaa ja tiettyjä vihanneksia ei kuulu säilyttää samassa lämpötilassa.
 
Lue lisää täältä
 
 
 
Älykäs jääkaappi ajattoman tyylikkäässä asussa
 

Täysin uusi musta Gorenje Retro Special Edition on vihdoinkin täällä. Tämä ajattoman tyylikäs jääkaappi ei ainoastaan viimeistele skandinaavisen keittiön ilmettä, vaan se tarjoaa lisäksi runsaasti ominaisuuksia, joiden avulla voit säästää energiaa ja rahaa, vähentää ruokahävikkiä ja pysyä paremmin ajan tasalla jääkaapin sisällöstä.

 
Lue lisää täältä
 
 

Olemme iloisia siitä, että tilaat uutiskirjettämme. Jaa hyödyllisiä vinkkejämme ja ohjeitamme myös ystäville ja perheenjäsenille. Hyvää ruokahalua!

 

Ystävällisin terveisin

 

Sofie Hvid Johansson

Gorenje

 
 
 
 
   
 
 
Lopeta tilaus
 
 
gorenje.fi