2019 Jos viesti ei näy, avaa se selaimessa.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
8 helppoa vinkkiä helpompaan pyykinpesuun
 
Arjen kiireiden keskellä sinun ei tarvitse käyttää aikaa pyykinpesuun, kun voit luottaa pesukoneeseesi. On tärkeää, että pesukoneesi on varusteltu älykkäillä toiminnoilla, siten että kone tekee työn ilman ylimääräistä vaivaa. WaveActive-höyrykäsittelyllä saat poistettua hajut ja bakteerit höyryttämällä vaatteen. Höyrykäsittely vähentää hajugeenejä, allergeenejä ja poistaa bakteerit kuluttamatta vaatetta. WaveActive-rumpu pesee vaatteesi hellävaraisesti. Rummun ainutlaatuisen rakenteen vuoksi vaate rypistyy vähemmän ja vaatteesta tulee puhdas. WaveActive-pesukoneen rummunpuhdistusohjelma SteriTubilla vältät vanhojen pesuainejäämien ja muiden bakteerien jäämisen rumpuun sekä vaatteisiin jäävän hajun. SteriTub poistaa kaikki epäpuhtaudet, jolloin vaatteesi tuoksuvat puhtaille ja sinulla on puhdas rumpu.
 
Lue kaikki 8 vinkkiä täältä
 
 
Älykäs pyykinpesukone
 
WaveActive-pesukone poistaa jopa 30% enemmän tahroja, ilman vaatteen esikäsittelyn tarvetta, ja poistaa samalla epäpuhtaudet ilman kemikaaleja. Lisäksi se auttaa sinua käyttämällä kaikkein optimaalisinta ohjelmaa, jolloin säästät koko ajan vettä ja energiaa.
 
Päivitä pyykinpesukoneesi
 

Olemme iloisia siitä, että tilaat uutiskirjettämme. Jaa hyödyllisiä vinkkejämme ja ohjeitamme myös ystäville ja perheenjäsenille. Hyvää ruokahalua!

 

Ystävällisin terveisin

 

Sofie Hvid Johansson

Gorenje

 
 
 
 
   
 
 
Lopeta tilaus
 
 
gorenje.fi