Helmikuu 2019 Jos viesti ei näy, avaa se selaimessa.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
 
Yhdistelmä-/höyryuuni: Paljon muutakin kuin terveellistä ruoanlaittoa
 
Kun valmistat ruoan itse, säästät rahaa ja tiedät tarkalleen, mitä ruokasi sisältää. Voit valita tuoreita ja laadukkaita raaka-aineita ja valmistaa ruoan yhdessä koko perheen voimin. Ruoan laatu saattaa tosin kärsiä, jos et käytä oikeita valmistusmenetelmiä. Yhdistelmä-/höyryuuni sous vide -toiminnolla säilyttää ruoan ravintoaineet mahdollisimman hyvin.
 
 
Terveellistä ruokaa, myös perheen pienimmille
 
Kiireinen arki vaatii helppoa ruoanlaittoa. Yhdistelmä-/höyryuunissa valmistat ruoan nopeammin kuin tavanomaisessa uunissa tinkimättä kuitenkaan mausta tai ravintoaineista. Sama koskee myös vauvanruokaa, joka kannattaa valmistaa höyryttämällä, jotta ravintoaineet ja vitamiinit säilyvät mahdollisimman hyvin. Voit myös valmistaa useita ruokalajeja kerralla, ilman että maut sekoittuvat toisiinsa.
 
Lue lisää ruoan höyryttämisestä ja sous vide -menetelmästä
 
 
Monikäyttöinen yhdistelmä-/höyryuuni
 
Yhdistelmä-/höyryuunia voidaan käyttää moneen tarkoitukseen: voit desinfioida siinä tuttipullot ja hillopurkit, kiehauttaa kasvikset ja hedelmät sekä lämmittää ruoan höyryttämällä säilyttäen samalla ruoan mehukkuuden ja maun. Lisäksi yhdistelmä-/höyryuuni soveltuu täydellisesti sous vide -ruoanlaittoon.
 
Tutustu höyryuuneihin täällä
 
 

Olemme iloisia siitä, että tilaat uutiskirjettämme. Jaa hyödyllisiä vinkkejämme ja ohjeitamme myös ystäville ja perheenjäsenille. Hyvää ruokahalua!

 

Ystävällisin terveisin

 

Sofie Hvid Johansson

Gorenje

 
 
 
 
   
 
Copyright © 2018 Gorenje
 
Lopeta tilaus
 
 
gorenje.fi