Maaliskuu 2018 Jos viesti ei näy, avaa se selaimessa.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Kupillinen kuumaa kaakaota tekee sinut pikkuisen onnellisemmaksi
 
 
Kukapa ei tykkäisi helliä itseään kupillisella kuumaa kaakaota, huovan alla kynttilänvalossa? Herkullinen pehmeä ja makea suklaan maku herättää aistisi, lisäksi suklaa sisältää aineita jotka herättävät hyvinvoinnin ja onnellisuuden tunteet. Todellinen kokki tietää mitä tarjota tuottaakseen aistillisen nautinnon.
 
Mitä tarvitset:
 

20 tuoretta mintun lehteä

0,5 litraa maitoa

200g hyvää tummaa suklaata

 
Miten sen teet:
 

Pilko mintun lehdet pieniksi paloiksi ja laita palat teesiivilään. Upota siivilä kattilaan jossa maito on ja kuumenna hitaasti kiehuvaksi. Siirrä kattila pois keittolevyltä ja anna mintunlehtien vielä liota kolmen minuutin ajan kunnes mintun vaikuttavat öljyt ovat vapautuneet. Poista siivilä ja kaada suklaa kattilaan sekoittaen samaan aikaan. Jos kaakao on liian vahvaa , lisää maitoa. Kaada kuppeihin ja tarjoile.


Jos on vaikeaa hankkia minttua, aseta kuppiin kanelitanko ja anna kaakaolle ihana Joulun tuoksu.

Toivottavasti maistuu!

 
 
Gorenje Classico Collection
 
 
Keittiö, yhdessäolon ja elämänilon pyhäkkö, on paikka, jossa luomme elämäämme herkullisia ja väärentämättömiä makuja. Koko ihmisen historian ajan keittiö on ollut paikka, jossa elämän tärkeät asiat tapahtuvat. Herkullisten ruokien huumaavat tuoksut houkuttelevat kokemaan menneiden aikojen kulinaariset tarinat uudelleen sekä luomaan omat tarinasi. Hyvä keittiö on aidon elämänilon salaisuus. Juuri tätä asennetta edustavaa Gorenje Classico Collection, jonka keittiölaitteista ovat saatavina värit norsunluu ja matta musta.
 
Lue lisää Gorenje Classico Collection:sta
 
 
 
 
   
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Peru uutiset Gorenjelta
 
 
gorenje.fi