Maaliskuu 2017 Jos viesti ei näy, avaa se selaimessa.
 
 
 
 
Tee ruoanlaitosta lasten kanssa leikkiä Gorenje
 
 
 
 
 
 
Opas; kuinka tehdä ruoanlaitosta hauskaa kuin leikki – sekä aikuiselle että lapselle.
 
 
Suurin osa lapsista osallistuu mielellään leipomiseen ja ruoanlaittoon keittiössä: he saavat luvan käyttää käsiään ja sotkea keittiössä. Tilaa luovuudelle on runsaasti. Yhdessä puuhailu on hauskaa, ja konkreettisen tuloksen aikaansaaminen tuntuu hienolta.
 
Varaa tarpeeksi aikaa & suunnittele
 
Valitse sopiva resepti ja syötävä, josta lapset pitävVaraudu siihen, että kaikki vaiheet kestävät tavallista pitempään. Varaa ylimääräistä aikaa ja muista erityisesti pienempien lasten osalta, että matkanteko on heistä yhtä hauskaa kuin päämäärän saavuttaminen. ät ja jonka valmistukseen he voivat helposti osallistua. Voit tarvittaessa tehdä etukäteen joitakin valmisteluja ennen lasten kutsumista keittiöön. Valitse sopiva resepti ja syötävä, josta lapset pitävät ja jonka valmistukseen he voivat helposti osallistua. Voit tarvittaessa tehdä etukäteen joitakin valmisteluja ennen lasten kutsumista keittiöön.
 
Jutelkaa yhdessä
 
Jutelkaa aineksista ja siitä, mistä ne tulevat, sekä ruoanlaittoprosesseista ja -tekniikoista. Jauhoja saadaan jyvistä. Munia saadaan kanoista. Omenat korjataan talteen syksyllä. Muista myös hygienia: kädet on pestävä ennen elintarvikkeisiin koskemista ja sen jälkeen.
 
Anna lasten päättää, paljonko he haluavat tehdä. Voi olla hauskaa vaivata 30 pullaa ehkä minuutin ajan, mutta pienistä lapsista se voi olla tylsää viiden yrityksen jälkeen. Ei kannata odottaa, että lopputulos on täydellinen makunautinto. Hyväksy se, etteivät kaikki lapset pidä ruoanlaitosta. Lapset voivat toki kuitenkin osallistua astioiden pesemiseen, pöydän kattamiseen ja ruoan maistelemiseen.

Lue koko opas kuinka tehdä ruoanlaitosta lasten kanssa leikkiä täältä.
 
Jäljellä on enää yksi asia – sopivan reseptin löytäminen.
 
KATSO KAIKKI RESEPTIT
 
 
 
 
 
 
Hyvää, parempaa, paras leivänpaistaja
 
 
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille, ja samalla erityinen MultiFlow 360° -järjestelmä mahdollistaa paistamisen viidellä eri tasolla samanaikaisesti. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.
 
KATSO KAIKKI KALUSTEUUNIT
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 Gorenje.
 
Peru uutiset Gorenjelta          Kaikki oikeudet pidätetään. Gorenje ei vastaa painovirheistä.
 
 
gorenje.fi