Energiapihit pesukoneet 7-10 kg Gorenjelta - Gorenje
Pesukoneet ominaisuudetPesukone, jolla on hellä sydän
Gorenjen pesukone on luotettava kumppani päivittäisessä pyykkihuollossa. Se ymmärtää ajanpuutteemme sekä mieltymyksemme käteviin pikku yksityiskohtiin. Tästä syystä se tarjoaa ohjelmia, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin elämäntyyleihin tarjoten jokaiselle käyttäjälle hänen haluamansa toiminnot. Se osaa pestä nopeasti. Se osaa pestä nopeasti ja ympäristöystävällisesti. Se osaa olla hiljainen, mutta myös äärettömän perusteellinen. Valitsitpa minkä pesuohjelman tahansa pyykkisi pestään aina hellävaraisesti hoitaen. Kankaat pysyvät raikkaina ja joustavina, ja värit säilyttävät kirkkautensa.

Täydellinen hoito

SensoCare

Pyykinpesun täydellistymä
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
SensoCare-teknologia varmistaa, että kaikentyyppiset tekstiilit pestään parhaalla mahdollisella tavalla. Se takaa, että pesukone käyttää aina parasta mahdollista lämpötilan, vesimäärän, ajan ja pyörimisnopeuden yhdistelmää. Jos vaatteesi kuitenkin tarvitsevat aivan erityistä huolenpitoa, puuvillan ja synteettisten kuitujen pesuohjelmia voidaan täydentää ylimääräisillä tiloilla ja toiminnoilla. NormalCare pesee vaatteesi kaikkien neljän parametrin parasta mahdollista yhdistelmää käyttäen. Herkille tekstiileille on valittavana erikoisohjelmia: TimeCare, AllergyCare ja EcoCare. Näin pesu voi olla nopeampi, taloudellisempi tai perusteellisempi ylimääräisten huuhtelukertojen ansiosta.
_products/features/icon - TimeCare

TimeCare

40 % nopeampi pesu*
Nopea ja tehokas pesu vähemmän likaiselle pyykille ja pienille pyykkimäärille. *Suhteessa NormalCARE-pesutilaan.
_products/features/icon - EcoCare

EcoCare

60 % energiansäästö*
Pesu kestää hieman kauemmin, mutta kuluttaa vähemmän vettä ja sähköä. *Suhteessa NormalCARE-pesutilaan.
_products/features/icon - AllergyCare

AllergyCare

Tehokas huuhtelu*
Perusteellinen huuhtelu poistaa tehokkaammin pesuaineen jäämät ja siten allergeenit, jotka voivat aiheuttaa epämiellyttävän tunteen iholla. *Suhteessa NormalCARE-pesutilaan.

StainExpert

Piintyneiden tahrojen poistossa tarvitaan usein apua
Esimerkiksi väärä pesuohjelma voi kiinnittää tahran tiukemmin kankaaseen, mikä haittaa sen poistamista tulevissa pesuissa. Gorenjen huippumalleissa on erikoistoiminto pinttyneimpienkin tahrojen tehokkaaseen poistoon. Valitse sopivin neljästä tahraryhmästä varmistaaksesi, että pyykki pestään kunnolla.
• Hedelmät: appelsiini, mansikka, banaani, tomaattikastike, hedelmäsoseet jne.
• Kahvi: tee, kahvi, kaakao, suklaa, jugurtti, pasta, huulipuna, jne.
• Viini: punaviini, tummat hedelmämehut, mustikka, punajuuri, muste jne.
• Orgaaniset: rasva, öljy, voi, kananmuna, veri, ruoho jne.
_products/features/icon - UltraWhite

UltraWhite

Valkoinen, joka ei milloinkaan harmaannu
Synteettiset kuidut, silkki ja nailon vahingoittuvat helposti konepesusta. Tästä syystä olemme kehittäneet erityisen ohjelman, joka pesee pyykin alhaisemmassa lämpötilassa säilyttäen herkkien tekstiilien laadun. Hellävarainen linkous ja suurempi vesimäärä takaa hohtavan valkoisen pyykin jo
30 °C:ssa. Raikkaimman lopputuloksen saat käyttämällä pesuaineita, jotka on kehitetty erityisesti valkopyykkiä varten.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PerfectBlack

PerfectBlack

On olemassa vain yksi musta
Erityinen pesuohjelma kaikentyyppisille mustille tekstiileille pesee pyykin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti vain 30 °C:ssa. Kovaa linkousta ja voimakkaita pesuaineita, jotka saavat pyykin värit haalistumaan, ei tarvita. Suosittelemme käyttämään erityisesti mustalle pyykille tarkoitettuja pesuaineita.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SportWash

SportWash

Pyykin hellävarainen pesu runsaalla vedellä 30 - 40 °C:ssa on ihanteellinen tapa hoitaa synteettisiä kuituja. Näin urheiluvaatteesi pysyvät aina raikkaina ja hyväntuoksuisina, valmiina uusiin koitoksiin.
_products/features/icon - BioWash

BioWash

Täydellinen ratkaisu kaikille, jotka käyttävät orgaanisia pesuaineita, kuten pyykkipalloja tai pesupähkinöitä. Suuremman vesimäärän, jopa 90 °C:n lämpötilojen sekä nopean rummun liikkeen yhdistelmä takaa orgaanisten pesuaineiden parhaan mahdollisen hyödyntämisen ja puhtaan pyykin.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - NightWash

NightWash

Pyykki voidaan pestä myös helposti ja lähes äänettömästi yöllä. Rumpu pyörii hitaammin ja hellävaraisemmin, mutta vastapainona tälle pesuohjelma kestää hieman kauemmin, niin että tuloksena on täydellisen puhdas pyykki.
_products/features/icon - MyFavourite

MyFavourite

Pesukoneesi muistaa helposti lempiohjelmasi tai useiten käyttämäsi ohjelmat, niin että ne ovat aina nopeasti käytettävissä. Se muistaa myös kaikki
ylimääräiset
asetuksesi, kuten muutetun pesulämpötilan, linkousnopeuden tai esipesun.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - QuickWash 17’

QuickWash 17’

Vähemmän likainen pyykki on helppo raikastaa 17 minuutin pikapesulla 30 °C:ssa. Näin seuraava asusi on aina käyttövalmis.
_products/features/icon -

Älykkäät ratkaisut

SpaDrum

Täydellistä hoitoa pyykillesi
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
SensoCare-teknologiaan perustuva pesukoneen rumpu on valmistettu parhaan laatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on poikkeuksellisen sileä. Näin se pesee, huuhtelee ja linkoaa pyykin huolellisesti, aiheuttamatta pienintäkään vahinkoa.
_products/features/icon - Rei’itys

Rei’itys

Vesi suihkuaa hellävaraisesti rumpuun
Pienten reikien halkaisija on vain 3 millimetriä ja ne kohtelevat pyykkiäsi erityisesti hellävaraisesti. Sen lisäksi, että ne takaavat tehokkaan pesun, linkouksen ja huuhtelun, ne myös estävät pyykkisi vahingoittumisen. Lisäksi rummun rei'ityksen koko, muoto ja sijoittelu vähentää sähkön ja veden kulutusta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - 3D-olakkeet

3D-olakkeet

Pyykin aaltomainen liike
Ensin aaltomaiset olakkeet ohjaavat pyykin hellävaraisesti rummun takaosaa kohden ja nostavat sen sieltä edelleen rummun yläosaan. Tämä parantaa
pyykin jakautumista
rummussa hieroen sen samalla hellävaraisesti puhtaaksi. Olakkeiden pinnassa olevista aukoista suihkutetaan rumpuun ylimääräistä vettä liotusvaikutuksen parantamiseksi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Kalteva 4D-luukku

Kalteva 4D-luukku

Aina oikealla reitillä
Pesukoneen parannettu, patentoitu lasinen luukku on suunniteltu takaamaan pyykin aktiivinen 4-suuntainen liike kohti rummun keskiosaa, missä se saa
parhaan mahdollisen
kohtelun ja suojan. Pyykki pestään paremmin ja se rypistyy vähemmän, samalla kun pesukone käy hiljaisemmin ja kestää pidempään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Anturi IQ

Anturi IQ

Aina optimaalinen energian, veden ja ajan käyttö
Anturijärjestelmä ohjaa pesuprosessia varmistaen, että kaikki toimii täydellisesti. Älykäs teknologia säätää vesimäärän ja pesuajan valitun ohjelman sekä pyykin tyypin ja painon mukaan. Tuloksena on erinomaisesti pesty pyykki, alhaisempi virran- ja vedenkulutus sekä lyhyempi pesuaika.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Inverter PowerDrive-moottori

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - TotalWeightControl

TotalWeightControl

Ensiluokkaiset pesutulokset pyykin määrästä riippumatta
Anturi säätää kaikki pesuparametrit vastaamaan rummussa olevan pyykin määrää. Tuloksena on optimaalinen veden ja sähkön kulutus, lyhyemmät
pesuohjelmat ja huomattavasti
hiljaisempi toiminta. Olipa pyykkikasa sitten suuri tai pieni, pyykistä tulee puhdasta ja miellyttävän tuoksuista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - DuraHeat

DuraHeat

Turvallinen ja kestävä
Uusittu ja parannettu lämpövastus on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä pidentää sen käyttöikää ja tekee pesukoneen toiminnasta turvallisemman.

Aloitusviiveasetus

Pyykki on pesty silloin kun haluat
Useimmat pesukoneet tarjoavat mahdollisuuden viivästyttää käynnistystä korkeintaan 24 tunnilla. Huippumalleissa on StartDelay-toiminnon lisäksi EndTime-toiminto, jonka avulla voit asettaa, milloin haluat pyykin olevan pestynä. Kone laskee valitusta ohjelmasta riippuen automaattisesti pesun oikean käynnistysajan. Näin sinulla on mahdollisuus hyödyntää alhaisia yösähköhintoja samoin kuin varmistaa, että pyykki on pestynä silloin, kun sinulla on parhaiten aikaa kuivata se.
Lisää
Lähellä

SoftSound

Käyttäjäystävälliset äänimerkit
Poikkeuksellisen muotoilun lisäksi Gorenjen pesukoneet hivelevät myös korvia. Esiasetetut äänimerkit ja korkealaatuiset kaiuttimet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös ohjelmanvalitsimen ja toimintopainikkeiden liikkeeseen, pesuaineannostelijaan ja laitteen oveen.
Lisää
Lähellä

Vakaudensäätö

Koneen vakaus käytön aikana
Vakaudensäätöjärjestelmä takaa, että pyykki on jakautunut tasaisesti rumpuun. Jos vakaudensäätöanturi havaitsee epätasapainon, rummun pyörintä pysähtyy, jotta pyykki jakautuisi tasaisemmin rumpuun.

_products/features/icon - Kestävä FiberTech-allas

Kestävä FiberTech-allas

Pesukoneiden altaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista
Korkeilla pyörimisnopeuksilla ja suurilla täyttötilavuuksilla varustettujen pesukoneiden altaat on valmistettu modernista FiberTech-materiaalista. Materiaalilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja erittäin hyvä lämpötilan ja kemikaalien kesto. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin altaisiin verrattuna sillä ei ole myöskään minkäänlaisia korroosio-ongelmia. Toiset mallit on varustettu erittäin kestävästä high-tech-materiaalista valmistetulla CarboTech-altaalla, joka kestää erinomaisesti jopa 1 400 kierrosta minuutissa nopeudella tapahtuvan linkouksen.
Lisää
Lähellä

_products/features/icon - DetergentSaving

DetergentSaving

Vähennä pesuainetta
Järjestelmä estää pesuaineen hävikin vedenoton aikana. Tämä vähentää pesuaineen tarvetta jopa 20 % ja siten myös ympäristön haittavaikutuksia.

Helppo käyttää

Ystävällinen muotoilu

Parannettu muotoilu, helpompi ohjaus
Gorenje pesukoneet on suunniteltu ergonomisiksi ja toimiviksi, joten niiden käyttö on inspiroivan yksinkertaista. Ohjauspaneeli on kallistettu 20° ja oviaukon suuri, halkaisijaltaan 34 cm, koko helpottaa pesukoneen täyttöä ja tyhjennystä. Suodattimet ja pesuainelokerikko on myös helppo puhdistaa.
_products/features/icon - AquaStop

AquaStop

Ei tulvavaaraa
Vuodon sattuessa turvajärjestelmä katkaisee automaattisesti vedensyötön letkuun ja koneeseen vesivahinkojen ehkäisemiseksi. Pumppu pumppaa automaattisesti rummussa olevan veden poistoletkuun. Näin pesukoneen voi jättää huoletta toimimaan ilman valvontaa, eikä tarvitse pelätä vesivahinkoa. Huippumalleissa pesukoneen pohjaan on asennettu erityinen anturi. Vuodon sattuessa anturi katkaisee välittömästi vedensyötön laitteeseen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SterilTub

SterilTub

Ratkaisu miellyttävän tuoksuiselle pyykille
Tämä ohjelma varmistaa, että pesukoneen sisäosa pysyy täydellisen puhtaana ja steriilinä, niin että tuloksena on miellyttävästi tuoksuva pyykki. Kun pyykkiä pestään pesujauhetta käyttäen alemmissa lämpötiloissa, seurauksena voi olla bakteereiden kannalta ihanteellisten olosuhteiden kehittyminen, mikä puolestaan voi aiheuttaa pyykkiin epämiellyttävän hajun. SterilTub-ohjelmaa käytetään rummun ollessa tyhjä ja se poistaa bakteerit pesukoneen sisäosista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SuperSilent

SuperSilent

Hiljainen toiminta
Laadukas voimansiirtojärjestelmä ja eristys mahdollistavat SensoCare-pesukoneiden hiljaisen toiminnan. Edes voimakkaimman linkouksen aikana koneen ääni ei ole normaalia keskustelua kovempi. Huippumallit vakuuttavat vieläkin hiljaisemmalla toiminnallaan.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Lapsilukko

Lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Luukku pysyy lukittuna pesun aikana estäen uteliaimpiakin lapsia avaamasta sitä. Suojausta voidaan parantaa entisestään lukitsemalla ohjauspaneeli tiettyä näppäinyhdistelmää käyttäen, niin että asetuksia on mahdoton muuttaa vahingossa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Sinkkipäällysteinen pinta

Sinkkipäällysteinen pinta

Ympäristöystävällinen ruostetta hylkivä pinnoite
Gorenjen pesukoneet on varustettu ympäristöystävällisellä suojakerroksella, joka hylkii ruostetta ja pidentää laitteen käyttöikää.
Tilaa uutiskirjeemme