Gorenje-kuivausrummun lämpötila | Katso kaikki ominaisuudet täältä - Gorenje
Kuivausrummut ominaisuudetAina miellyttävän kuiva
Gorenjen kuivausrummusta voi helposti tulla paras ystäväsi, varsinkin kun sinulla on kiire. Sen rummun tuottamat negatiiviset ionit tekevät pyykistä erittäin pehmeän ja miellyttävän tuoksuisen poistaen siitä allergeenit. Se kuivaa myös pyykin tavalla, joka tekee silittämisestä erittäin helppoa, ja usein sitä ei tarvita lainkaan. Gorenjen kuivausrummussa tekstiilit pitävät muotonsa, joustavuutensa ja jäykkyytensä. Rumpu on riittävän suuri suurellekin määrälle pyykkiä. Lämpöpumpulla varustetut mallit ovat myös ihastuttavan taloudellisia virrankulutuksen suhteen.

Täydellinen hoito

SensoCare

Sensaatiomaisen pehmeä pyykki
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
SensoCare-teknologia varmistaa, että kaikentyyppiset tekstiilit kuivataan parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpötilan, höyryn, kuivausajan ja rummun pyörimisliikkeen oikea yhdistelmä mahdollistaa juuri kyseessä olevaa pyykkiä varten räätälöidyt kuivausolosuhteet. NormalCare tarjoaa parannetut kuivausohjelmat kaikenlaiselle pyykille, kun taas GentleCare tarjoaa hellävaraisemman hoidon herkille tekstiileillesi.
_products/features/icon - IonTech

IonTech

Allergioita vastaan ionien voimin
SensoCare-kuivausrumpujen negatiivisesti varautuneet ionit kuivaavat pyykin tavalla, joka vähentää huomattavasti sen rypistymistä. Ionisoija tuottaa negatiivisia ioneita, jotka poistavat tehokkaasti useimmat allergeenit, savun ja siitepölyn jäämät sekä kuivauksen aikana syntyneen sähköstaattisen varauksen. Tämän seurauksena vaatteet tuoksuvat paremmalta ja ne on helpompi silittää.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Vähemmän ryppyjä, vähemmän silitystä
Ainutlaatuinen höyrykuivausohjelma takaa sileämmän lopputuloksen. Jokaiseen kuituun tunkeutuva höyry pehmentää pyykkisi niin, että se tuskin enää silitystä kaipaa.
_products/features/icon - GentleCare

GentleCare

Herkkien tekstiilien hellävarainen kuivaus
Herkimmille pyykeille kehitetty erityinen hoito-ohjelma toimii matalalla 40 °C:n lämpötilalla. Pidempi kuivausjakso on täysin turvallinen ja luotettava sekä suojaa vaatteita venymiseltä tai vahingoittumiselta.
_products/features/icon -

UltraSOFT

Sensaatiomaista pehmeyttä
Pyykinkuivaajat hyödyntävät viimeisimpiä kuivaus- ja rypistymisenesto-teknologioita. Älykäs SensorIQ-anturiteknologia optimoi kuivausprosessin ja hoitaa näin pyykkiä parhaalla mahdollisella tavalla energiankulutuksen pysyessä erittäin alhaisena. Voit valita tavallisen NormalCARE-kuivauksen ja lämpötilasäädetyn GentleCARE-menetelmän väliltä. Nykyaikaisen elämäntavan tarpeisiin räätälöidyt ohjelmat ja ylimääräiset asetusmahdollisuudet takaavat, että koneen käyttäminen on turvallista ja että pyykkisi saa parhaan mahdollisen hoidon.
• SteamTech-höyrykuivausteknologia
• IonTech suoristaa tekstiilit ilmaionisaattorilla
• TwinAir - kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä
• SensoCARE - mukautettu kuivausohjelma
• Kondensoiva kuivausrumpu, jossa lämpöpumppu A-40%
• Erittäin suuri, 120 litran rumpu
Lisää
Lähellä

Älykkäät ratkaisut

Lämpöpumppu

Kumouksellinen kuivausteho
Kaikki lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat äärimmäisen energiatehokkaita. Sarjan huippumallien energialuokka on A+++ ja laitteiden energiansäästö on 63 % energialuokkaan A verrattuna. Gorenjen energialuokan A+++ kuivausrumpu, jonka tilavuus on 9 kg, on ainoa laatuaan markkinoilla. Optimoitu lämpöpumppu yhdessä maailman suurimmista rummuista, tilavuus 120 litraa, tässä on yhdistelmä, joka selviytyy helposti
suuristakin pyykkimääristä. Tämän mahdollistavat myös leveämmät ilmakanavat. Kuivausrumpu kuivaa pyykin myös perinteisiä kuivausjärjestelmiä hellävaraisemmin. Kuivausrummun ihanteellinen lämpötila on 50 °C pyykin ylikuivumisen estämiseksi.
_products/features/icon - TwinAir

TwinAir

Tasaisesti kuivattu pyykki - helppo silitys
Pehmeä, tasaisesti kuivattu ja vähemmän rypistynyt pyykki, jota on helppo silittää, suoraan kuivausrummusta. Tämän mahdollistaa kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä, joka säätää ilman puhallussuunnan rummun pyörimissuunnan mukaisesti erityisen puhaltimen läpän avulla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SensorIQ

SensorIQ

Älykäs anturitekniikka säätelee kuivausprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja halutun kuivaustason mukaisesti. Antureiden tehokas viestintä estää mahdolliset virheet ja pitää pyykin kuivausympäristön parhaana mahdollisena. Anturit valvovat myös kaikkia
muita parametreja virrankulutuksen alentamiseksi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Invertteri-moottorilla varustettu kuivausrumpu säätää rummun pyörimisnopeuden täydelliseksi. Tuloksena parempi teho ja kuivaustulos sekä pehmeämpi pyykki. Harjaton moottori on huomattavasti hiljaisempi, kuluttaa vähemmän virtaa, ja kestää kauemmin.
Lisää
Lähellä

_products/features/icon - Iso rumpu, johon mahtuu jopa 9 kg pyykkiä

Iso rumpu, johon mahtuu jopa 9 kg pyykkiä

Enemmän pyykkiä kerralla
Gorenjen kuivausrumpuihin mahtuu pyykkiä jopa 9 kg. Tilavuudeltaan (120 litraa) ne ovat suurempia kuin useimmat markkinoilla olevat vastaavat tuotteet. Niinpä suuremmankin pyykkimäärän kuivaus onnistuu täydellisesti. Luukku aukeaa 180 astetta ja täyttöaukon halkaisija on muhkeat 35 cm, joten isojen tekstiilien, kuten peittojen, verhojen, päiväpeitteiden tai tyynyjen käsittely on helppoa. Joissain malleissa on myös rummunsisäinen LED-valo, jonka ansiosta rumpuun näkee paremmin ja pyykin sisälle laittaminen ja pois ottaminen sujuu helpommin.
Lisää
Lähellä

SmallLoad

Yksittäisten vaatteiden tehokas kuivaus
Gorenjen kuivausrummuissa on mahdollista kuivata vain yksi vaate kerrallaan. SmallLoad-toiminnon avulla voit kuivata tarvitsemasi vaatteet nopeasti, eikä sinun tarvitse odottaa, että muut vaatteet kuivuvat viikattaviksi.
_products/features/icon - Lapsilukko

Lapsilukko

Ovea ei voi avata kuivauksen aikana
Lisäturvallisuutta tuo ohjauspaneelin lukitustoiminto, se voidaan lukita yksinkertaisesti näppäintä tai näppäinyhdistelmää painamalla.

Helppo käyttää

FiltrationSupreme

Markkinoiden suurin ja tehokkain suodatin
Gorenjen suodatusjärjestelmä on maailman tehokkaimpia. Sen suodatusteho on 40 % parempi kuin perinteisten järjestelmien. Järjestelmään kuuluu erityinen, ennen lauhdutinyksikköä asennettu 3D-suodatin, kuivausrummun luukun suodatin sekä rummun sisällä oleva suodatin. Nämä suodattimet sieppaavat pienimmätkin pölyhiukkaset ja vaatteista irtoavan nukan. Kaksi viimeisintä suodatinta pyyhitään yksinkertaisesti puhtaiksi kuivauksen päätyttyä.
_products/features/icon -

_products/features/icon -

_products/features/icon - AutoDrain

AutoDrain

Ei enää vesisäiliön tyhjennystä käsin
AutoDrain-poistoletkulla varustettu kondensoiva kuivausrumpu voidaan liittää viemärijärjestelmään, niin että lauhdesäiliötä ei enää tarvitse tyhjentää manuaalisesti.

Taso villavaatteille tai urheilukengille

Kuivaa villapaitasi hellävaraisesti
Rumpuun voi asentaa tason korin herkkiä villavaatteita varten. Kun villapaidan levittää tasolle, villa pysyy pehmeänä ja ilmavana. Tason päällä voi kuivata myös urheilukenkiä, sillä se estää niitä poukkoilemasta kuivausrummun sisällä. Rumpukuivaus on myös huomattavasti nopeampi kuivaustapa kuin taso- tai ripustuskuivaus.
Lisää
Lähellä

Helppo käyttö

Halutut tulokset vain kolmessa vaiheessa
Kuivausprosessia on helppo hallita ergonomisesti suunnitellulla ohjauspaneelilla, jossa vaiheet etenevät oikealta vasemmalle. Yleisimmin käytetyt kuivausohjelmat ovat valitsimen vasemmalla puolella. Lisäasetukset ovat valitsimen vieressä. Näitä ovat esimerkiksi käynnistyksen viivästys ja kuivaus alhaisessa lämpötilassa. Valinnoilla on LCD-merkkivalot ja kuivausrummussa on LCD-näyttö. Käynnistys- ja keskeytyspainike sijaitsee ohjauspaneelin vasemmassa reunassa. Ohjauspaneeli on suunniteltu siten, että kuivausrummun käyttö on yksinkertaista ja mukavaa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Aloitusviiveasetus

Aloitusviiveasetus

Tilaa uutiskirjeemme