Pesukone WEI94CS - Gorenje
WEI94CS Pesukone

Pesukone WEI94CS

Pesukone Täyttömäärä: 9 kg Linkousnopeus 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400 Energialuokka: B Inverter PowerDrive-moottori
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - WaveActive-rumpu

WaveActive-rumpu

Käsittelee kaikkia tekstiileitä hellävaraisesti
Rummun ainutlaatuinen aaltokuviointi ja aallonmuotoiset 3D-olakkeet pehmentävät kuidut, käsittelevät tekstiileitä hellävaraisesti ja takaavat puhtaan ja lähes täysin sileän
pesutuloksen.
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Tahrattoman puhdas ja pehmeä lopputulos ilman huuhteluaineita
Voit unohtaa huuhteluaineen! Ylimääräinen höyrykäsittely poistaa rypyt, hajut ja bakteerit tehokkaasti valitun pesuohjelman lopussa. Vaatteistasi tulee täysin puhtaita, pehmeämpiä ja sileämpiä.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive -moottori

Inverter PowerDrive -moottori

Tehokas ja hiljainen moottori
Tämä hiljainen mutta erittäin tehokas moottori takaa pesukoneesi pitkän käyttöiän. Lisäksi se säästää energiaa jokaisella pesukerralla.

AutoWash

Aina oikea pesuohjelma
Onko oikean pesuohjelman valinta hankalaa? Kokeile tätä: Valitse AutoWash, ja pesukoneesi valitsee täyttömäärälle sopivan pesuohjelman. Pesuohjelman loputtua kaikki tekstiilit materiaalista riippumatta ovat tahrattoman puhtaita.

CottonSteam

Höyrykäsittely puuvillalle
CottonSteam-ohjelma on kehitetty erityisesti puuvillavaatteille, jotka kestävät korkeampia lämpötiloja ja linkousnopeuksia.

MixSteam

Hellävaraista käsittelyä eri materiaaleille
Jos peset yleensä vaatekuormia, jotka sisältävät sekalaisia materiaaleja, kuten synteettisiä kuituja, MixSteam on hyvä valinta. Alhaisemman lämpötilan ja linkousnopeuden ansiosta suosikkivaatteesi pysyvät hyvässä kunnossa.

AllergySteam

Sano hyvästi allergioille
Suojele perhettäsi allergioilta höyryn intensiivisen kuumuuden avulla. Se poistaa tehokkaasti allergeeneja, kuten pölypunkkeja ja lemmikkien hilsettä, vahingoittamatta vaatteitasi.

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja pesuohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke pesukone päälle, valitse ohjelma ja paina Startpainiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

AllergyCare

Lisäsuojaa herkälle iholle
AntiAllergy-ohjelman korkeampi pesulämpötila ja ylimääräinen huuhtelu poistavat pyykistä viimeisetkin pesuainejäämät perusteellisesti. Ohjelma suojaa herkkää ihoa poistamalla epämiellyttävää tunnetta aiheuttavat allergeenit.

StableTech

Ei enää tärinää toiminnan aikana
Parantunut vakaus ja merkittävästi vähentynyt tärinä, StableTechin ja alapaneelien ansiosta, johtavat selkeästi pienentyneeseen melutasoon jopa korkeimmilla pyörimisnopeuksilla.

SterilTub

Aina miellyttävän tuoksuista pyykkiä
Pesupulverilla peseminen alhaisissa lämpötiloissa saattaa aiheuttaa ihanteelliset olot bakteerien kehittymiselle, joka vuorostaan saattaa aiheuttaa inhottavan hajun pyykkeihisi. SterilTub eliminoi mahdolliset bakteerit koneen sisäpuolelta ja varmistaa sen, että pyykkisi tuoksuu aina raikkaalta.
Lisää
Lähellä

Sileä ovi

Täydellinen sisäänkäynti
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja varmistaa vakauden ja ehkäisee ärsyttävät kitinät ja kirskahdukset. Se avautuu täydet 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

Pesutilat

Vastaavat täydellisesti pyykkisi tarpeita
Teknologiamme takaa sen, että kaikki tekstiilityypit pestään parhaalla mahdollisella tavalla, ihanteellisella lämpötilan, veden määrän, pesuohjelman keston ja pyörimisnopeuden yhdistelmällä. Näitä asetuksia voi mukauttaa vielä lisää eri pesutiloilla, mahdollistaen sinulle juuri oikean yhdistelmän löytämisen kunkin hetken tarpeisiin.
Lisää
Lähellä

Lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Luukku pysyy lukittuna pesun aikana estäen uteliaimpiakin lapsia avaamasta sitä. Suojausta voidaan parantaa entisestään lukitsemalla ohjauspaneeli tiettyä näppäinyhdistelmää käyttäen, niin että asetuksia on mahdoton muuttaa vahingossa.

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
WaveActive-pesukoneet eivät ole ystävällisiä vain pyykeillesi, vaan myös korvillesi. Pehmeät äänet antavat sinulle pehmeää palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

Neljä eri syvyyttä

Sopii minne vain
Oli kylpyhuoneesi iso tai pieni, WaveActive-pyykinpesukoneet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Voit valita neljästä eri syvyydestä: kapeiden mallien (43 cm - 46,5 cm) kapasiteetti on 6 tai 7 kg ja täysikokoisten mallien (54,5 cm - 61 cm) kapasiteetti 10 kg.

Speed 20‘

Suosikkivaatteesi aina puettavissa päälle
Vain 20 minuuttia riittää uuden t-paitasi tai muiden vähemmän likaantuneiden pyykkien raikastamiseen. Joten suosikkiasusi on aina valmiina.

StopAddGo

Älä huolehdi unohtuneista pyykeistä
StopAddGo-ominaisuuden avulla voit yksinkertaisesti pysäyttää pesuohjelman alkuvaiheissa lisätäksesi tai poistaaksesi pyykkiä.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: B

Kuivaustehokkuusluokka: B

Äänitaso linkousvaiheessa: B

Väri: Valkoinen

Inverter PowerDrive-moottori

WaveActive-rumpu

Linkousnopeus 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400

Täyttömäärä: 9 kg

Rummun tilavuus: 64 l

Ohjauspaneeli: Painike

Näyttö: LED-näyttö

Aloitusviiveasetus (24 t): Pesuajan esivalinta

Selkeä etupaneeli

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

16 ohjelmaa

Pesuohjelmat: Puuvilla, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Villa/käsinpesu

Lisäohjelmat: Allergiaohjelma, joka pesee tehokkaasti lian, mikrobit ja pesuainejäämät / Automaattipesu / Paidat / Pika 20'

Pesun tyyppi: NormalCare, EcoCare, TimeCare

Pesutilat

SteamTech

Äänimerkki

SterilTub

StableTech sivulevyt

Ohut ovi

Lapsilukko

Energiankulutus 100:a sykliä kohden: 57 kWh

Ohjelman kesto (pesu): 200 min

Linkouksen aikainen melu: 76 dB(A)re1pW

Vedenkulutus: 42 l

40-60°C:n ECO-ohjelman energiankulutus sykliä kohden: 0.57 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 61 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 89 × 69 cm

Nettopaino: 76.1 kg

Bruttopaino: 77.6 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.3 W

Liitäntäteho: 2,000 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 737056

EAN-koodi: 3838782448218

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme