Pesukone W98F65I/I - Gorenje
W98F65I/I Pesukone

W98F65I/I

Pesukone
Täyttömäärä: 9 kg Linkousnopeus: 1,600 kierrosta Energialuokka: A+++(-20%) StainExpert Harjaton (BLDC)
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

SensoCare

Pyykinpesun täydellistymä
SensoCare-teknologia varmistaa, että kaikentyyppiset tekstiilit pestään parhaalla mahdollisella tavalla. Se takaa, että pesukone käyttää aina parasta mahdollista lämpötilan, vesimäärän, ajan ja pyörimisnopeuden yhdistelmää. Jos vaatteesi kuitenkin tarvitsevat aivan erityistä huolenpitoa, puuvillan ja synteettisten kuitujen pesuohjelmia voidaan täydentää ylimääräisillä tiloilla ja toiminnoilla. NormalCare pesee vaatteesi kaikkien neljän parametrin parasta mahdollista yhdistelmää käyttäen. Herkille tekstiileille on valittavana erikoisohjelmia: TimeCare, AllergyCare ja EcoCare. Näin pesu voi olla nopeampi, taloudellisempi tai perusteellisempi ylimääräisten huuhtelukertojen ansiosta.
Lisää
Lähellä

Inverter PowerDrive-moottori

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jolloin siinä ei synny mekaanista jännitystä, hankausta tai kulumista. Pesutulokset ovat paremmat, virransäästö huomattava ja pesuprosessi selkeästi hiljaisempi. Myös pesukoneen käyttöikä kasvaa.

StainExpert

Piintyneiden tahrojen poistossa tarvitaan usein apua
Esimerkiksi väärä pesuohjelma voi kiinnittää tahran tiukemmin kankaaseen, mikä haittaa sen poistamista tulevissa pesuissa. Gorenjen huippumalleissa on erikoistoiminto pinttyneimpienkin tahrojen tehokkaaseen poistoon. Valitse sopivin neljästä tahraryhmästä varmistaaksesi, että pyykki pestään kunnolla.
• Hedelmät: appelsiini, mansikka, banaani, tomaattikastike, hedelmäsoseet jne.
• Kahvi: tee, kahvi, kaakao, suklaa, jugurtti, pasta, huulipuna, jne.
• Viini: punaviini, tummat hedelmämehut, mustikka, punajuuri, muste jne.
• Orgaaniset: rasva, öljy, voi, kananmuna, veri, ruoho jne.
Lisää
Lähellä

TotalWeightControl

Ensiluokkaiset pesutulokset pyykin määrästä riippumatta
Anturi säätää kaikki pesuparametrit vastaamaan rummussa olevan pyykin määrää. Tuloksena on optimaalinen veden ja sähkön kulutus, lyhyemmät
pesuohjelmat ja huomattavasti hiljaisempi toiminta. Olipa pyykkikasa sitten suuri tai pieni, pyykistä tulee puhdasta ja miellyttävän tuoksuista.

DuraHeat

Turvallinen ja kestävä
Uusittu ja parannettu lämpövastus on varustettu ylikuumenemissuojalla. Tämä pidentää sen käyttöikää ja tekee pesukoneen toiminnasta turvallisemman.

SpaDrum

Täydellistä hoitoa pyykillesi
SensoCare-teknologiaan perustuva pesukoneen rumpu on valmistettu parhaan laatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on poikkeuksellisen sileä. Näin se pesee, huuhtelee ja linkoaa pyykin huolellisesti, aiheuttamatta pienintäkään vahinkoa.

9 kg XXL

Optimoi pesukoneen täyttömäärä
Suuren kapasiteetin rumpuun mahtuu jopa 9 kg pyykkiä, jolloin voit optimoida täyttömäärän, varmistaen samalla kuitenkin täydellisen pesutuloksen. Ergonomisesti suunniteltu, extra large 34 cm luukku helpottaa pesukoneen täyttämistä ja tyhjentämistä, esimerkiksi pestäessä huopia, vuodevaatteita tai muuta suurikokoista pyykkiä. Huippumalleissamme rummussa syttyy valo, kun luukku avataan, mikä helpottaa sisällön tarkistamista.
Lisää
Lähellä

SoftSound

Käyttäjäystävälliset äänimerkit
Poikkeuksellisen muotoilun lisäksi Gorenjen pesukoneet hivelevät myös korvia. Esiasetetut äänimerkit ja korkealaatuiset kaiuttimet takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös ohjelmanvalitsimen ja toimintopainikkeiden liikkeeseen, pesuaineannostelijaan ja laitteen oveen.
Lisää
Lähellä

SterilTub

Ratkaisu miellyttävän tuoksuiselle pyykille
Tämä ohjelma varmistaa, että pesukoneen sisäosa pysyy täydellisen puhtaana ja steriilinä, niin että tuloksena on miellyttävästi tuoksuva pyykki. Kun pyykkiä pestään pesujauhetta käyttäen alemmissa lämpötiloissa, seurauksena voi olla bakteereiden kannalta ihanteellisten olosuhteiden kehittyminen, mikä puolestaan voi aiheuttaa pyykkiin epämiellyttävän hajun. SterilTub-ohjelmaa käytetään rummun ollessa tyhjä ja se poistaa bakteerit pesukoneen sisäosista.
Lisää
Lähellä

Kestävä FiberTech-allas

Pesukoneiden altaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista
Korkeilla pyörimisnopeuksilla ja suurilla täyttötilavuuksilla varustettujen pesukoneiden altaat on valmistettu modernista FiberTech-materiaalista. Materiaalilla on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja erittäin hyvä lämpötilan ja kemikaalien kesto. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin altaisiin verrattuna sillä ei ole myöskään minkäänlaisia korroosio-ongelmia. Toiset mallit on varustettu erittäin kestävästä high-tech-materiaalista valmistetulla CarboTech-altaalla, joka kestää erinomaisesti jopa 1 400 kierrosta minuutissa nopeudella tapahtuvan linkouksen.
Lisää
Lähellä

Vakaudensäätö

Koneen vakaus käytön aikana
Vakaudensäätöjärjestelmä takaa, että pyykki on jakautunut tasaisesti rumpuun. Jos vakaudensäätöanturi havaitsee epätasapainon, rummun pyörintä pysähtyy, jotta pyykki jakautuisi tasaisemmin rumpuun.

Lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Luukku pysyy lukittuna pesun aikana estäen uteliaimpiakin lapsia avaamasta sitä. Suojausta voidaan parantaa entisestään lukitsemalla ohjauspaneeli tiettyä näppäinyhdistelmää käyttäen, niin että asetuksia on mahdoton muuttaa vahingossa.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A+++(-20%)

Väri: Valkoinen

Harjaton (BLDC)

SensoCARE

SpaDrum

Linkousnopeus: 1,600 kierrosta

Täyttömäärä: 9 kg

Rummun tilavuus: 64 l

Näyttö: LCD-näytöllä

Rummun valaistus

TimeComfort

Pesuajan esivalinta

Linkousnopeuden valinta

Kylmä pesu: Valitsin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

31 ohjelmaa

Pesuohjelmat: Puuvilla, Villaohjelma, Pikapesu, Seka/synteettiset: ohjelma synteettisille kankaille ja sekoitekankaille, Kasinpesu

Lisäohjelmat: BioWash / MyFavorite / NightWash / PerfectBlack / SportWash / Puuvilla 30 - 17min / Puuvilla 20

Esipesu

Lämpötilan asetus

Pikaohjelma

Äänimerkki

SterilTub

StableTech sivulevyt

SensorIQ - sensoriteknologia

StainExpert

Super Silent+

TotalWeight

QuickWet

Huoltotarpeen osoitus

Manuaalinen ulosvedettävä

Anturit: Vedenkorkeuden tunnistin

DuraHeat

Täydellinen Aqua STOP

Lapsilukko

Tasapainovahti

Vedenkulutus/v: 10,654 l

Arvioitu vuotuinen energiankulutus: 170 kWh

Pesun melutaso: 52 dB(A)re1pW

Linkouksen aikainen melu: 74 dB(A)re1pW

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 60 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 69 cm

Nettopaino: 81 kg

Bruttopaino: 83 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 2,300 W

Sulakekoko: 10 A

Tuotenumero: 527243

EAN-koodi: 3838942092336

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.