Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla DS92ILS - Gorenje
DS92ILS Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla DS92ILS

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla Lämpöpumppu Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg Energialuokka: A++ IonTech -teknologia SteamTech
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla. Valkoinen ja 9 kg. Energialuokka A++, A kondensoiva. SteamTech ja SteamRefresh -ominaisuudet antavat mahdollisuuden lisätä höyryä ohjelmiin. LED-näyttö, TwinAir, valaistu WaveActive-rumpu ruostumatonta terästä, lasiovi.

Ominaisuudet

_products/features/icon - IonTech

IonTech

Vähemmän silitystä, raikkaampi pyykki
Kuivausilman negatiivisesti varautuneet ionit kuivaavat pyykin hellävaraisesti ja rypistymistä vähentäen. Ionisoija poistaa allergeenit, savujäämät, siitepölyn ja kuivauksen aikana
muodostuneen sähköisyyden. Kuivat tekstiilit tuoksuvat raikkailta ja siliävät helpommin.
_products/features/icon - WaveActive-rumpu

WaveActive-rumpu

Käsittelee kaikkia tekstiileitä hellävaraisesti
Rummun ainutlaatuinen aaltokuviointi pehmentää kuidut ja käsittelee tekstiileitä hellävaraisesti. Pyykki kuivuu tehokkaasti ja lähes täysin sileäksi.
_products/features/icon - SteamTech

SteamTech

Pehmeämpi lopputulos ilman ryppyjä
Valitun ohjelman viime silaukseksi valittu ylimääräinen höyrykuivaus poistaa allergeenit ja bakteerit ja takaa pehmeämmän lopputuloksen. Rumpu täyttyy höyrystä, joka tunkeutuu jokaiseen kuituun ja pehmentää pyykin silittämättä siistiksi.

SteamDry

Höyryn voima
SteamDry -lisähöyrykäsittely valitun ohjelman lopuksi varmistaa että vaatteesi ovat pehmeämpiä ja vapaita allergeeneista ja bakteereista. Kuivaa paidat 30 minuuttia lyhyemmässä ajassa (Paitaohjelmalla), lakanat ja muut vuodevaatteet (vuodevaateohjelmalla) ja saa vaatteesi valmiiksi kaappiin laitettaviksi (puuvilla-säilytys ohjelmalla).
Lisää
Lähellä

Kondensointitehokkuusluokka A

Kondenssivesi ei aiheuta kosteusongelmia
WaveActive-kuivausrumpujen kondensointitehokkuus vakuuttaa: jokainen kuivausohjelma poistaa 90 % vaatteiden kosteudesta. Kuivaustulos on erinomainen, eikä kondenssivesi aiheuta
kotiisi kosteusongelmia. Vuoden aikana kotiisi
tiivistyy 55 litraa vähemmän kondenssivettä verrattuna kuivausrumpuihin, joiden kondensointitehokkuusluokka on B.
Lisää
Lähellä

SteamRefresh

Epämiellyttävistä hajuista ja rypyistä vapaat vaatteet
Tämä 18-minuuttinen höyrykäsittely poistaa suurimman osan rypyistä, eliminoi mahdolliset hajut ja raikastaa peittosi, talvitakkisi tai mitkä tahansa vaatekappaleet, tehden siitä ihanteellisen valinnan kun haluat vain nopeasti raikastaa vaatteesi tai välttää silittämistä.

IonRefresh

Kätevä pikatuuletusohjelma
Haluatko poistaa epämiellyttävän hajun vaatteistasi, mutta siihen on vain hetki aikaa? Ioneihin perustuva IonRefresh on kätevä tuuletusohjelma, joka tuulettaa vaatteesi raikkaiksi ja vasta pestyn näköisiksi jo 30 minuutissa.

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja kuivausohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke kuivausrumpu päälle, valitse ohjelma ja paina
Start-painiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia
ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

TwinAir

Kuivaa isotkin pyykkikasan nopeasti
Patentoitu kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä kuivaa myös suuret tekstiilit tasaisesti. Voit nostaa kuivausrummusta pehmeät, rypyttömät vaatteet ja tekstiilit.

Kuivausohjelmat

Kattava ohjelmavalikoima kaikkiin käyttötarpeisiin
Tekniikkamme kuivaa kaikenlaiset tekstiilit tehokkaasti, juuri sopivassa lämpötilassa ja ajassa sekä oikealla kierrosnopeudella. Lisäksi voit valita kuivaustarpeisiisi sopivat lisäasetukset yhdistämällä eri kuivausohjelmia.

EcoEye

Energiankulutus pysyy aina aisoissa
Helposti luettava EcoEye-indikaattori antaa sinulle reaaliaikaista palautetta vesi- ja energiatehokkuudesta.

Urheiluvaateohjelma

Urheiluvaatteet käyttövalmiina
Herkät urheiluvaatteet ja muut tekniset kuidut vaativat erityiskäsittelyä. Siksi tämä ohjelma kehitettiin erityisesti sellaisten vaatekappaleiden kuivaamiseksi, joita ei ennen normaalisti pystynyt kuivaamaan kuivausrummussa.

HeatPump

Taloudellinen ja hellävarainen
Lämpöpumppu-kuivaimet huokuvat korkeaa energiatehokkuutta, jotka mahdollistavat suuret säästöt, ja myös kuivaavat hellävaraisemmin kuin perinteiset kuivausmenetelmät. Lämpöpumppu-kuivaimen lämpötila saavuttaa noin 50 °C, joka mahdollistaa lähes kaikkien vaatekappaleiden kuivaamisen, ehkäisten samalla ylikuivumista ja kutistumista.
Lisää
Lähellä

Vuodevaatteet

Täydellisen kuivia ilman kiertymistä
Suurten lakanoiden tai muiden vuodevaatteiden kuivaaminen kuivausrummussa voi johtaa suureen yhteenkietoutuneeseen möykkyyn kuivausrummussasi. Vuodevaateohjelma huolellisesti mietityillä algoritmeilla ja rummun pyörimisellä molempiin suuntiin ehkäisee kiertymistä ja varmistaa erinomaiset kuivaustulokset.
Lisää
Lähellä

StartDelay

Kuivaa oikeaan aikaan
Ohjelmoi kuivausprosessin aloitus etukäteen ja anna kuivausrummun työskennellä silloin kun se parhaiten sopii, esimerkiksi edullisemman sähkön aikana. Vaatteet kuivataan ennalta asetettuun kuivuustasoon, ja ne ovat valmiita silitettäviksi tai vaatekaappiin laitettaviksi.

Rypistymisen esto

Minimoitu silittämisen tarve
Etkö ehdi tyhjentää kuivausrumpua heti? WaveActive-kuivausrummut pyöräyttävät sisällä olevat pyykit säännöllisesti jopa 3 tuntia kuivausohjelman päättymisen jälkeen ehkäistäkseen vaatteidesi tarpeettoman rypistymisen.

StableTech

Vähemmän tärinää. Vähemmän melua.
Nämä erityiset sivuseinät minimoivat kuivausrummun tärinän, vähentävät melua kuivausprosessin aikana ja antavat koneelle vakautta.

Rummun valaistus

Ei enää kadonneita sukkia
Huolellisesti sijoiteltu LED-valo huolehtii rummun elegantista valaisemisesta ja mahdollistaa helpon täytön ja tyhjentämisen.

Sileä ovi

Täydellinen sisäänkäynti
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja varmistaa vakauden ja ehkäisee ärsyttävät kitinät ja kirskahdukset. Se avautuu täydet 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

AutoDrain

Älä koskaan enää tyhjennä kondenssivesisäiliötä
Kondensoiva kuivaaja AutoDrain-letkulla voidaan kytkeä putkistojärjestelmääsi, tämä säästää sinut kondenssivesisäiliön käsin tyhjentämisen vaivalta.

ChildLock-lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Ohjauspaneeli voidaan lukita painamalla erityistä näppäinyhdistelmää, tämä estää lapsia käyttämästä laitetta kun et ole paikalla, ja tekee asetusten tahattoman muuttamisen mahdottomaksi.

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
WaveActive-kuivausrummut eivät ole ystävällisiä vain pyykeillesi, vaan myös korvillesi. Pehmeät äänet antavat sinulle pehmeää palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

JoggerDial

Valitse ohjelma helposti kiekkosäätimellä
JoggerDialilla valitset helposti kuivausohjelman. LED-ilmaisimen ansiosta valittu kuivausohjelma on selkeästi näkyvissä kaikista kulmista, riippumatta ympäristön valaistuksesta.

Anturikuivaus

Anturiteknologia tehokkaan toiminnan varmistamiseksi
Älyanturi-teknologia kontrolloi pesuprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykkityypin ja halutun kuivuustason mukaisesti. Anturit pysäyttävät kuivaamisen kun vaatteet saavuttavat tämän tason, joten et ylikuivaa niitä.

Lasiovi FiltrationSupremella

Ihanteellinen suodatus parhaalla mahdollisella yleiskuvalla
Lasiovi mahdollistaa sinulle kuivausprosessin tarkkailun sillä aikaa kun FiltrationSupreme-järjestelmä varmistaa erinomaisen suodatuksen estämättä ilman virtausta. Sen patentoitu hahloon asettuva ratkaisu mahdollistaa helpon puhdistuksen, ja valinnainen sisävalo tekee kuivaamisesta vieläkin yksinkertaisempaa.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Kondensointitehokkuusluokka A: Kondensointitehokkuusluokka A

Väri: Valkoinen

WaveActive-rumpu

Täyttömäärä: Suuri rummun tilavuus - 9 kg

TwinAir

Rummun valaistus: Joo

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

AutoDrain - Kondenssiveden poisto viemäriin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

StartDelay

Näyttö: LED-näyttö

Painikkeet: Start/Pause

14 ohjelmaa

Ohjelmat: Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille, Villa, Paitaohjelma: matalampi lämpötila, jättää pyykit hieman kosteiksi, jotta ne eivät ryppyynny yhtä helposti, SteamRefresh, Sportswear, Quick Pro: tehokas pikaohjelma, Ajastettu kuivaus, Normaalikuiva, Silityskuiva, IonRefresh

Kuivausajan valinta: Portaittainen asetus

IonRefresh

SteamTech

Kuivuustason asetus

Rypistymisenestotoiminto

Höyrytoiminto

Kuivausohjelmat

IonTech -teknologia

Äänimerkki

Selkeä etupaneeli

EcoEye

EasyFilterCleaning

Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä

Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö

Kosteussensori

Lapsilukko

Teräsrumpu

Ääni: 65 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 259.2 kWh

Hermeettisesti suljettu: Kyllä

kylmäaineen tyyppi: R134A

Kasvihuonehaitallisuus ( GWP ): 1430 GWP

Fluorattujen kaasujen määrä: 0.33 kg

Määrän CO2 ekvivalentti: 0.2 t

Tuote sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 62.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 87 × 69 cm

Nettopaino: 53.9 kg

Bruttopaino: 55.8 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.6 W

Liitäntäteho: 1,800 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 731583

EAN-koodi: 3838782145049

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme