Poistava kuivausrumpu DP7C - Gorenje
DP7C Poistava kuivausrumpu

Poistava kuivausrumpu DP7C

Elektroninen Täyttömäärä: 1-7 kg Energialuokka: C
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Selkeä etupaneeli

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja kuivausohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke kuivausrumpu päälle, valitse ohjelma ja paina
Start-painiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia
ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ShirtsSteam

ShirtsSteam

Silitys ei enää koskaan ole ongelma
Tuhlaatko aikaasi paitojen silittämiseen? Sitten tämä huomionarvoinen höyrykuivausohjelma paidoille on täydellinen ratkaisu sinulle. Sijoita yksinkertaisesti jopa viisi puhdasta paitaa kuivaajaan ja 30 minuutin päästä ne ovat kuivia ja rypyttömiä!
_products/features/icon - Kuivausohjelmat

Kuivausohjelmat

Kattava ohjelmavalikoima kaikkiin käyttötarpeisiin
Tekniikkamme kuivaa kaikenlaiset tekstiilit tehokkaasti, juuri sopivassa lämpötilassa ja ajassa sekä oikealla kierrosnopeudella. Lisäksi voit valita kuivaustarpeisiisi sopivat lisäasetukset yhdistämällä eri kuivausohjelmia.

AirRefresh

Kätevä pikatuuletusohjelma
Kätevä tuuletusohjelma raikastaa vaatteet vaikkapa liikuntaharrastuksen, tai juhlien jälkeen. Raikas ilma poistaa epämiellyttävät hajut, tupakansavun ja ruoan tuoksun. 30 minuutin
kuluttua voit pukea yllesi tuuletetut, vasta pestyn näköiset vaatteet.

Urheiluvaateohjelma

Urheiluvaatteet käyttövalmiina
Herkät urheiluvaatteet ja muut tekniset kuidut vaativat erityiskäsittelyä. Siksi tämä ohjelma kehitettiin erityisesti sellaisten vaatekappaleiden kuivaamiseksi, joita ei ennen normaalisti pystynyt kuivaamaan kuivausrummussa.

Vuodevaatteet

Täydellisen kuivia ilman kiertymistä
Suurten lakanoiden tai muiden vuodevaatteiden kuivaaminen kuivausrummussa voi johtaa suureen yhteenkietoutuneeseen möykkyyn kuivausrummussasi. Vuodevaateohjelma huolellisesti mietityillä algoritmeilla ja rummun pyörimisellä molempiin suuntiin ehkäisee kiertymistä ja varmistaa erinomaiset kuivaustulokset.
Lisää
Lähellä

Vauva

Erityishuolenpitoa vauvanvaatteille
Joskus pikkuruisiin vauvanvaatteisiin saattaa jäädä vähän kosteutta jopa kuivausohjelma päätyttyä. Tämä erityisohjelma on suunniteltu niin, että jopa vihoviimeiset potkuhousut ovat täydellisen kuivat ja vieläpä vähemmän ryppyiset.

StartDelay

Kuivaa oikeaan aikaan
Ohjelmoi kuivausprosessin aloitus etukäteen ja anna kuivausrummun työskennellä silloin kun se parhaiten sopii, esimerkiksi edullisemman sähkön aikana. Vaatteet kuivataan ennalta asetettuun kuivuustasoon, ja ne ovat valmiita silitettäviksi tai vaatekaappiin laitettaviksi.

Rypistymisen esto

Minimoitu silittämisen tarve
Etkö ehdi tyhjentää kuivausrumpua heti? WaveActive-kuivausrummut pyöräyttävät sisällä olevat pyykit säännöllisesti jopa 3 tuntia kuivausohjelman päättymisen jälkeen ehkäistäkseen vaatteidesi tarpeettoman rypistymisen.

StableTech

Vähemmän tärinää. Vähemmän melua.
Nämä erityiset sivuseinät minimoivat kuivausrummun tärinän, vähentävät melua kuivausprosessin aikana ja antavat koneelle vakautta.

Anturikuivaus

Anturiteknologia tehokkaan toiminnan varmistamiseksi
Älyanturi-teknologia kontrolloi pesuprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykkityypin ja halutun kuivuustason mukaisesti. Anturit pysäyttävät kuivaamisen kun vaatteet saavuttavat tämän tason, joten et ylikuivaa niitä.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: C

Väri: Valkoinen

Täyttömäärä: 1-7 kg

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

Painikkeet: Start/Pause

16 ohjelmaa

Ohjelmat: Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille, Villa, Paitaohjelma: matalampi lämpötila, jättää pyykit hieman kosteiksi, jotta ne eivät ryppyynny yhtä helposti, Sportswear, AirRefresh, Normaalikuiva, Silityskuiva, Baby

Kuivausajan valinta: Portaittainen asetus

Kuivuustason asetus

Matala kuivauslämpötila

Rypistymisenestotoiminto

StartDelay

Kuivausohjelmat

Selkeä etupaneeli

EasyFilterCleaning

Kosteussensori

Galvanoitu rumpu

Ääni: 64 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 475.1 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 62.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 91 × 69 cm

Nettopaino: 34.4 kg

Bruttopaino: 36.9 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 2,500 W

Sulakekoko: 16 A

Art. numero: 729315

EAN-koodi: 3838782066887

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme