Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla DNE82/BGN - Gorenje
DNE82/BGN Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla DNE82/BGN

Kondensoiva kuivausrumpu lämpöpumpulla Lämpöpumppu Täyttömäärä: Kuorma 1-8 kg Energialuokka: A++
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
Tässä Gorenje DNE82/BGN -kuivausrummussa on 8 kg:n kapasiteetti ja energialuokka A++. Se on varustettu helposti luettavalla LED-näytöllä ja useilla ominaisuuksilla ja ohjelmilla, jotka varmistavat, että tekstiilisi kuivataan täydellisesti.
NatureDry
Paras tapa kuivata pyykki on tietenkin ulkona luonnossa, puhtaan raikkaassa ilmassa. Olemme luoneet ohjelman, joka jäljittelee juuri tätä menetelmää. Erikoispatentoitu tekniikka lisälämpötila-anturilla mahdollistaa kaikenlaisen pyykin kuivaamisen, myös hienopyykin, villa- ja urheiluvaatteiden.
TwinAir
Jopa suurista pyykkikuormista tulee pehmeitä, tasaisesti kuivuneita ja vähemmän rypistyneitä suoraan kuivausrummusta otettuna patentoidun kaksisuuntaisen ilmapuhallusjärjestelmän ansiosta.
WaveActive-rumpu
Ainutlaatuinen aaltomainen kuviointi rummussa pehmentää kuituja ja käsittelee kaikkia kankaita erittäin hellävaraisesti. Pesty pyykki on täysin kuivaa ja sileämpää.
AntiCrease
Pyörivä toiminto ja erityiset 3D-olakkeet estävät vaatteita kietoutumasta toisiinsa, parantaen kuivaustehoa ja vähentäen ryppyjä. 10 minuutin jakso kuivausohjelman lopussa jäähdyttää pyykin hitaasti, jolloin rypistymisen mahdollisuus vähenee entisestään.

Ominaisuudet

_products/features/icon - NatureDry

NatureDry

Nyt voit kuivata jopa kaikista herkimmät vaatteesi ilman riskejä
Paras tapa kuivata vaatteet on tietenkin luonnonilmassa, ja nyt olemme suunnitelleet ohjelman joka mukailee juuri tätä menetelmää. Patentoitu teknologia ylimääräisellä sensorilla mahdollistaa kaikkien herkkien materiaalejen, kuten villan ja urheiluvaatteiden, kuivauksen.
_products/features/icon - Fast89'

Fast89'

Hyvät kuivaustulokset vain 89 minuutissa. Nopeampaa kuin koskaan.
Onko sinulla aina kiire, eikä aika tunnu riittävän mihinkään? Gorenje-kuivausrummun Fast 89' -toiminto on suunniteltu juuri tätä ajatellen. Ohjelma vähentää kuivausaikaa vain 89 minuuttiin. Nauti ensiluokkaisista kuivaustuloksista ja säästä aikaasi.
_products/features/icon - WaveActive-rumpu

WaveActive-rumpu

Käsittelee kaikkia tekstiileitä hellävaraisesti
Rummun ainutlaatuinen aaltokuviointi pehmentää kuidut ja käsittelee tekstiileitä hellävaraisesti. Pyykki kuivuu tehokkaasti ja lähes täysin sileäksi.

Kondensointitehokkuusluokka A

Kondenssivesi ei aiheuta kosteusongelmia
WaveActive-kuivausrumpujen kondensointitehokkuus vakuuttaa: jokainen kuivausohjelma poistaa 90 % vaatteiden kosteudesta. Kuivaustulos on erinomainen, eikä kondenssivesi aiheuta
kotiisi kosteusongelmia. Vuoden aikana kotiisi
tiivistyy 55 litraa vähemmän kondenssivettä verrattuna kuivausrumpuihin, joiden kondensointitehokkuusluokka on B.
Lisää
Lähellä

Selkeä etupaneeli

Vain kolme käyttövaihetta
Konetta on helppo käyttää. Ohjelmanvalitsin on selkeän etupaneelin keskellä, ja kuivausohjelma käynnistetään kolmella vaiheella: Kytke kuivausrumpu päälle, valitse ohjelma ja paina
Start-painiketta! Lisätoimintoja ja -asetuksia
ei tarvitse etsiä alavalikoista, vaan ne valitaan kookkaalla kosketusnäytöllä. Voit itse valita kuhunkin käyttötarpeeseen parhaiten sopivan ohjelman.
Lisää
Lähellä

TwinAir

Kuivaa isotkin pyykkikasan nopeasti
Patentoitu kaksisuuntainen puhallusjärjestelmä kuivaa myös suuret tekstiilit tasaisesti. Voit nostaa kuivausrummusta pehmeät, rypyttömät vaatteet ja tekstiilit.

Kuivausohjelmat

Kattava ohjelmavalikoima kaikkiin käyttötarpeisiin
Tekniikkamme kuivaa kaikenlaiset tekstiilit tehokkaasti, juuri sopivassa lämpötilassa ja ajassa sekä oikealla kierrosnopeudella. Lisäksi voit valita kuivaustarpeisiisi sopivat lisäasetukset yhdistämällä eri kuivausohjelmia.

AirRefresh

Kätevä pikatuuletusohjelma
Kätevä tuuletusohjelma raikastaa vaatteet vaikkapa liikuntaharrastuksen, tai juhlien jälkeen. Raikas ilma poistaa epämiellyttävät hajut, tupakansavun ja ruoan tuoksun. 30 minuutin
kuluttua voit pukea yllesi tuuletetut, vasta pestyn näköiset vaatteet.

Urheiluvaateohjelma

Urheiluvaatteet käyttövalmiina
Herkät urheiluvaatteet ja muut tekniset kuidut vaativat erityiskäsittelyä. Siksi tämä ohjelma kehitettiin erityisesti sellaisten vaatekappaleiden kuivaamiseksi, joita ei ennen normaalisti pystynyt kuivaamaan kuivausrummussa.

HeatPump

Taloudellinen ja hellävarainen
Lämpöpumppu-kuivaimet huokuvat korkeaa energiatehokkuutta, jotka mahdollistavat suuret säästöt, ja myös kuivaavat hellävaraisemmin kuin perinteiset kuivausmenetelmät. Lämpöpumppu-kuivaimen lämpötila saavuttaa noin 50 °C, joka mahdollistaa lähes kaikkien vaatekappaleiden kuivaamisen, ehkäisten samalla ylikuivumista ja kutistumista.
Lisää
Lähellä

Vuodevaatteet

Täydellisen kuivia ilman kiertymistä
Suurten lakanoiden tai muiden vuodevaatteiden kuivaaminen kuivausrummussa voi johtaa suureen yhteenkietoutuneeseen möykkyyn kuivausrummussasi. Vuodevaateohjelma huolellisesti mietityillä algoritmeilla ja rummun pyörimisellä molempiin suuntiin ehkäisee kiertymistä ja varmistaa erinomaiset kuivaustulokset.
Lisää
Lähellä

Vauva

Erityishuolenpitoa vauvanvaatteille
Joskus pikkuruisiin vauvanvaatteisiin saattaa jäädä vähän kosteutta jopa kuivausohjelma päätyttyä. Tämä erityisohjelma on suunniteltu niin, että jopa vihoviimeiset potkuhousut ovat täydellisen kuivat ja vieläpä vähemmän ryppyiset.

StartDelay

Kuivaa oikeaan aikaan
Ohjelmoi kuivausprosessin aloitus etukäteen ja anna kuivausrummun työskennellä silloin kun se parhaiten sopii, esimerkiksi edullisemman sähkön aikana. Vaatteet kuivataan ennalta asetettuun kuivuustasoon, ja ne ovat valmiita silitettäviksi tai vaatekaappiin laitettaviksi.

StableTech

Vähemmän tärinää. Vähemmän melua.
Nämä erityiset sivuseinät minimoivat kuivausrummun tärinän, vähentävät melua kuivausprosessin aikana ja antavat koneelle vakautta.

Sileä ovi

Täydellinen sisäänkäynti
Suuri ovi, joka on tehty yhdestä muovikappaleesta ilman ruuveja varmistaa vakauden ja ehkäisee ärsyttävät kitinät ja kirskahdukset. Se avautuu täydet 180 astetta, joten rummun tyhjentäminen ja täyttäminen on niin helppoa kuin se voi vain olla.

AutoDrain

Älä koskaan enää tyhjennä kondenssivesisäiliötä
Kondensoiva kuivaaja AutoDrain-letkulla voidaan kytkeä putkistojärjestelmääsi, tämä säästää sinut kondenssivesisäiliön käsin tyhjentämisen vaivalta.

ChildLock-lapsilukko

Turvallisuutta uteliaille lapsille
Ohjauspaneeli voidaan lukita painamalla erityistä näppäinyhdistelmää, tämä estää lapsia käyttämästä laitetta kun et ole paikalla, ja tekee asetusten tahattoman muuttamisen mahdottomaksi.

SoftSound

Ei enää ärsyttäviä piippauksia
WaveActive-kuivausrummut eivät ole ystävällisiä vain pyykeillesi, vaan myös korvillesi. Pehmeät äänet antavat sinulle pehmeää palautetta valitsemistasi toiminnoista tai ohjelmista.

Anturikuivaus

Anturiteknologia tehokkaan toiminnan varmistamiseksi
Älyanturi-teknologia kontrolloi pesuprosessia automaattisesti valitun ohjelman, pyykkityypin ja halutun kuivuustason mukaisesti. Anturit pysäyttävät kuivaamisen kun vaatteet saavuttavat tämän tason, joten et ylikuivaa niitä.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Kondensointitehokkuusluokka A: Kondensointitehokkuusluokka A

Väri: Musta

WaveActive-rumpu

Täyttömäärä: Kuorma 1-8 kg

TwinAir

Suuri oviaukko: 35 cm

Oven avauskulma: 180 °

Vaihtuva pyörimissuunta

AutoDrain - Kondenssiveden poisto viemäriin

Henkilökohtaiset asetukset kaikille ohjelmille

StartDelay

Näyttö: LED-näyttö

Painikkeet: Start/Pause

16 ohjelmaa

Ohjelmat: Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille, Villa, Paitaohjelma: matalampi lämpötila, jättää pyykit hieman kosteiksi, jotta ne eivät ryppyynny yhtä helposti, Sportswear, Ajastettu kuivaus, AirRefresh, Normaalikuiva, Silityskuiva, Vauvanvaatteet, Pika 89', Pyyhkeet, Tyynyohjelma

Kuivausajan valinta: Portaittainen asetus

Puolitäyttö

Kuivuustason asetus

Rypistymisenestotoiminto

Raikastusohjelma

Kuivausohjelmat

Äänimerkki

Selkeä etupaneeli

EasyFilterCleaning

Varoitus täyttyneestä kondenssivesisäiliöstä

Jäljellä olevan ohjelma-ajan näyttö

Kosteussensori

Lapsilukko

Teräsrumpu

Ääni: 65 dB(A)re1pW

Energiankulutus kWh/v: 234 kWh

Hermeettisesti suljettu: Kyllä

kylmäaineen tyyppi: R134A

Kasvihuonehaitallisuus ( GWP ): 1430 GWP

Fluorattujen kaasujen määrä: 0.33 kg

Määrän CO2 ekvivalentti: 0.2 t

Tuote sisältää fluorattuja kasvihuonekaasuja: Kyllä

Tuotteen mitat (LxKxS): 60 × 85 × 62.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 87 × 69 cm

Nettopaino: 51.3 kg

Bruttopaino: 53.2 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.6 W

Liitäntäteho: 800 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 741331

EAN-koodi: 3838782652974

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme