OptiBake - Gorenje
Me hoidamme ruoanlaiton, jotta sinä voit nauttia elämästä.Uudet kalusteisiin asennettavat Gorenje Optibake -uunit
1
Tiedämme, että aika on usein kortilla, ja saatat haluta ottaa päivistäsi kaiken irti. Siksi uudet kalusteisiin asennettavat Gorenje OptiBake -uunit tarjoavat runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät ruoanlaitosta helpompaa ja nautinnollisempaa, mutta ennen kaikkea vähemmän aikaa vievää.

Anna kehittyneiden ominaisuuksiemme hoitaa ruoanlaitto sillä aikaa, kun nautit elämästä:

  • HomeMade - Aina tasaisesti kypsennettyä ruokaa uunin paremman ilmankierron ja vakaan lämpötilan ansiosta.
  • SteamAssist - Täydellinen höyrytetty ruoka ja rapea kuori, kun lisäät höyryä paistoprosessiin.
  • AirFry - Paistettua ruokaa ilman ylimääräisiä kaloreita. Tämä intensiivinen paistomenetelmä ei vaadi rasvaa takaamaan herkullisen rapeaa kultaista kuorta.
  • FastPreheat - Uuni saavuttaa jopa 200 °C:n lämpötilan vain 5 minuutissa säästäen 30 % normaalista esilämmitykseen tarvittavasta ajasta.
  • ExtraSteam - Hyödynnä höyryä täydellisesti leivottuihin pulliin, joissa on rapea kuori ja korkea kuohkeus.
  • BakeSensor - Anturi, joka laitetaan ruoan sisälle. Kun ruokalaji saavuttaa halutun lämpötilan, uuni ilmoittaa ruoan valmistumisesta.
  • PyroClean - Puhdistaa uunin tehokkaasti erittäin korkeilla lämpötiloilla, tehden siitä täysin tahrattoman.
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Gorenjen OptiBake -uunit saivat German Design Award -palkinnon "Erityismaininta"-kategoriassa.German Design Award, joka juhlii 10-vuotispäiväänsä tänä vuonna, on yksi arvostetuimmista palkinnoista muotoilun piirissä kaikilla toimialoilla. »Erityismaininta« -kategoria kunnioittaa johdonmukaista muotoilun ymmärrystä ja toteutusta. Tuomaristo antoi tunnustusta Gorenjen innovatiiviselle muotoilulle sen laadun perusteella.

Tutustu kalusteisiin asennettaviin OptiBake-uuneihin

Täydelliset paistotulokset

_products/features/icon - HomeMade shape

HomeMade shape

Aina tasainen paistotulos
Gorenjen uunit tunnetaan pyöristetystä sisuksestaan, joka on ollut merkille ominainen piirre jo vuosien ajan. HomeMade-muoto on saanut inspiraationsa perinteisistä puulämmitteisistä uuneista ja takaa paremman ilmankierron kilpailijoihin verrattuna.
HomeMade-muotoilu on nyt täysin uudistettu ja ilmanvirtaus hiottu kohdalleen uuden lämmitinsuunnittelun ja parannetun ilmanvaihtoaukkojen jakautumisen ansiosta. Siksi lämpötila on tasainen koko uunissa.
Ateriasi eivät enää koskaan ole puoliksi palaneita ja puoliksi raakoja.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SteamAssist

SteamAssist

Täydellinen rapeus
Lisäämällä vettä ohjauspaneelin vesisäiliöön saat täydellisesti höyrytettyä ruokaa ja rapean kuoren.
Kun valitset ohjelman, jossa on mahdollisuus käyttää höyryä
paistoprosessin aikana, uuni kertoo, kun sen aika on. Uunin mallista riippuen sinun on joko painettava keskinuppia tai koskettava painiketta näytöllä aktivoidaksesi höyrytoiminnon.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AirFry

AirFry

Terveelliseen herkutteluun
Nyt voit nauttia paistetun ruoan rapeudesta ja maukkaudesta ilman ylimääräisiä kaloreita. Tämä erittäin intensiivinen paistomenetelmä ei vaadi rasvaa takaamaan herkullisen rapeaa kultaista kuorta.
Yhdessä erityisen rei'itetyn uunipellin kanssa (osissa malleista), joka kapseloi ruoan täydellisesti, saavutat entistäkin parempia tuloksia.
Sopii pienille liha-, kala- ja vihannesviipaleille ja esipaistetuille pakastetuotteille, kuten ranskanperunoille ja kananugeteille.
Lisää
Lähellä

KATSO KAIKKI OMINAISUUDET

Klikkaa laajentaaksesi
Tilaa uutiskirjeemme