Gorenje mikrouunit kiertoilmalla ja uunitoiminnoilla - Gorenje
Mikroaaltouunin ominaisuudetHarvinaisen monipuolinen uuni
Mikroaaltouuni on korvaamaton apuvaline jokaisessa modernissa keittiossa. Sen avulla voit valmistaa maukasta ja terveellista nopeasti, niin kuin kiireiseen elamantyyliin sopiikin. Kehittynyt teknologia varmistaa, etta ruoka sulaa tai kuumenee tasaisesti. Mikroaaltokypsennyksen lisaksi laitteilla voi myos kypsentaa ruokaa grillitoiminnolla tai kuumalla ilmalla. Nain kalusteisiin asennettavaa mikroaaltouunia voidaan kayttaa myos perinteisena uunina. Sanomattakin on selvaa, etta uunien ulkopuoli on yhta vakuuttava kuin niiden sisapuolikin. Ne on suunniteltu sopimaan taydellisesti yhteen muiden Gorenjen kalusteisiin asennettavien laitteiden kanssa.

Invertteritekniikka

Hellävarainen käsittely tekee ruoasta maukkaampaa
Invertteritekniikka jakaa energian tasaisesti, ei pulsseina. Tuloksena on, että ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidut säilyvät. Energian tasaisesta jakautumisesta on erityisesti hyötyä uudelleenlämmityksessä, sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä. Kokonaismikroaaltoaika on lyhyempi, minkä seurauksena myös energiankulutus pienenee.
_products/features/icon - Sekoitinteknologia

Sekoitinteknologia

Tilaa kaikenkokoisille pelleille
Sekoitinteknologia mahdollistaa vakiokokoisen uunipellin käytön mikroaaltouunissa. Uunin koko leveyttä käytetään hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä lämmittää ruoan kauttaaltaan tasaisesti. Sekoitinteknologia on saatavana sekä yhdistelmä- että vakiomikroaaltouuneissa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Monikäyttöinen

Monikäyttöinen

Kalusteisiin asennetut, mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen viisiportainen tehoasetus nopeuttaa kypsennystä samalla kun kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuumailman yhdistetyllä käytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria paloja valkoista lihaa, kun taas grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä nopeuttaa pienempien lihapalojen paistamista, pizzan leipomista jne. Kalusteisiin asennettua mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AquaClean

AquaClean

Yksinkertainen ja kätevä puhdistus
Koska kaikkien uusien Gorenje-uunimallien emalipinnoite on uusittu, myös AquaClean-toimintoa on kehitetty merkittävästi. AquaClean on mainio apu uunin sisätilan puhdistuksessa. Kaada puoli litraa vettä uunipellille ja kytke AquaClean-toiminto päälle. Tulokset näkyvät jo 30 minuutin kuluttua koko uunin pinnalla ja uunipelleillä. Tahrat ja rasvat pehmenevät ja ne voidaan pyyhkiä pois helposti.
Lisää
Lähellä

Auto menu

Valmiiksi määritetyt ohjelmat ja käyttäjän ohjelmamuisti valitsemisen helpottamiseksi
Ruoanlaitto ei ole vielä milloinkaan ollut näin helppoa! Valitse ohjelma ja uuni säätää kypsennyksen automaattisesti.

TouchControl-ohjauspaneeli

Moderni anturiteknologia mahdollistaa uunin selkeän ja yksinkertaisen ohjauksen hipaisunäppäimillä. Uuni on myös helppo lukita asiattoman käytön estämiseksi. Ohjauspaneelin pinta on täysin sileä ja näin myös helppo puhdistaa.
Lisää
Lähellä

Automaattinen sulatus

Mikroaaltouunit mahdollistavat laatusulatuksen, kypsennyksen jaksoittaista sulatustoimintoa käyttäen sekä turbokypsennyksen.

Helppo puhdistus

Mikroaaltouunin sisäseinät ovat sileät ja suorat, ilman ulokkeita ja rakoja, joten ne on helppo puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä.

Elektronisen ohjauksen ansiosta saavutat samat tulokset yhä uudelleen

Mikroaaltouunin elektroninen ohjaus mahdollistaa ohjelman ja kypsennysajan täsmällisen asettamisen ja näin myös tulosten toistettavuuden.

Grillivastus

Nopea tapa antaa ruualle rapea pinta
Grillitoiminnon avulla voit paistaa ruoat nopeasti tasaisen rapeiksi.
Grilli antaa ruualle nopeasti rapean ja kullanruskean pinnan. Mikroaaltouuniin yhdistettynä
grillitoimintoa voidaan käyttää erityisen nopeaan paahtamiseen. Uuni kehottaa sinua kääntämään ruuan kypsennyksen puolessa välissä tasaisen rapean pinnan aikaansaamiseksi.
Lisää
Lähellä

Esiasetetut ohjelmat ja muistitoiminto

Valitse ruokatyyppi ja aseta ruuan paino. Uuni säätää kypsennystehon ja -ajan vastaavasti.

Pyörivä lasilautanen

Alustat ja ritilät takaavat parhaat tulokset
Pyörivä lasilautanen, lasialusta, grilliritilä ja pyöreä emaloitu metallialusta takaavat, että saavutat haluamasi tulokset.
_products/features/icon - Sileä uuninluukku

Sileä uuninluukku

Helposti irrotettava uuninluukku ei sisällä mitään näkyviä ruuvinreikiä, kumitiivisteitä tai koloja (jotka ovat tunnettuja liankerääjiä), mikä tarkoittaa, että niiden puhdistus on nopeaa ja helppoa.
Tilaa uutiskirjeemme