Gorenje liesisymbolit ja toiminnot | Katso tästä - Gorenje
Lieden ominaisuudetRuoanlaiton yleistaituri
Paras ruoka on tuoretta, kotona tehtyä ja terveellistä. Jos olet samaa mieltä, Gorenjen liesi on ihanteellinen valinta. Äärimmäisen tehokas keittotaso on yhdistetty uuniin, joka tarjoaa kaikki perinteisten puulämmitteisten uunien edut - kaikki tämä yhdessä ja samassa laitteessa. Lisäksi nämä monilahjakkuudet sulautuvat täydellisesti kaikenlaisten keittiöiden sisustukseen. Gorenjen liedet ovat korvaamaton apuväline kesämökille ja täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa korostaa keittiönsä kodikasta tunnelmaa.

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
_products/features/icon - Paras leivänpaistaja

Paras leivänpaistaja

Leivo leipää kuin oikea leipuri
Uunimme yhdistävät modernia tekniikkaa ja designia perinteisten kiviuunien ominaisuuksiin. Pyöreät muodot jakavat lämmön tasaisesti ruoan kaikille puolille. Klassisten ja modernien ominaisuuksien yhdistelmä tekee uunista välttämättömän kaikille, jotka haluavat täydellisen tuloksen joka kerta ‒ varsinkin niille, jotka haluavat leivistään niin täydellisiä, että siihen tarvittaisiin perinteinen kiviuuni. Siksi sanomme olevamme paras leivänpaistaja.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AquaClean

AquaClean

Yksinkertainen ja kätevä puhdistus
Koska kaikkien uusien Gorenje-uunimallien emalipinnoite on uusittu, myös AquaClean-toimintoa on kehitetty merkittävästi. AquaClean on mainio apu uunin sisätilan puhdistuksessa. Kaada puoli litraa vettä uunipellille ja kytke AquaClean-toiminto päälle. Tulokset näkyvät jo 30 minuutin kuluttua koko uunin pinnalla ja uunipelleillä. Tahrat ja rasvat pehmenevät ja ne voidaan pyyhkiä pois helposti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PerfectGrill-lämpövastukset

PerfectGrill-lämpövastukset

Kaksoisinfrapunavastus tekee ruoasta rapeaa
Gorenjen kalusteisiin asennettavat uunit saavuttavat parhaat paistotulokset 3D-lämpövastuksien avulla. Suuri lämpövastus on ulkopuolella ja pieni lämpövastus sisäpuolella. Advancedmallit on varustettu säädettävällä lämpövastuksella. Sen avulla ruoka voidaan paistaa pienellä, sisäisellä lämpövastuksella tai molempia lämpövastuksia käyttäen. Lämmön jakautuminen varmistaa aina täydelliset paistotulokset - ruoan ulkopuoli on rapea ja sisäpuoli pehmeä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Lapsilukko

Lapsilukko

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.
_products/features/icon - DC+-järjestelmä

DC+-järjestelmä

Tehokas lämmönhallinta
DynamiCooling-järjestelmä jäähdyttää tehokkaasti uunin ulkopuolen (ulkokuoren) estäen näin korkeista lämpötiloista aiheutuvat vauriot. DynamiCooling+-järjestelmällä varustettujen uunien lämpöanturit säätelevät uunin ulkoseinien jäähdytystä, kunnes ne ovat saavuttaneet 60 °C:n lämpötilan. Tämä on erityisen kätevää pyrolyysipuhdistustoiminnolla varustetuissa uuneissa, koska toiminnossa käytetään erittäin korkeita lämpötiloja.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - OpenView

OpenView

Erinomainen näkyvyys
Joissakin malleissa erittäin tilavaa uunia täydentää kaksoisvalaistus. Kokonaan lasiseen uuninluukkuun yhdistettynä ominaisuus antaa huomattavasti paremman näkymän uunin sisälle, jolloin kypsymistä on helppo tarkkailla turvalliselta etäisyydeltä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Teleskooppikiskot

Teleskooppikiskot

Avulias liukutoiminto
Pehmeästi liikkuvien teleskooppikiskojen avulla kaikkien tasojen prosesseja voidaan tarkkailla vaivattomasti. Tyhjennys ja puhdistus sujuvat turvallisemmin ja helpommin. Gorenjen Superior-malliston uunit on varustettu täysin ulosvedettävillä, kolmella tasolla olevilla kiskoilla. Pyrolyyttisen puhdistuksen ajaksi ne tulee poistaa uunista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SuperSize-paistotila

SuperSize-paistotila

XXL-pellit sopivat kaikkiin uuneihin
Huomattavasti suuremmassa paistotilassa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – koska ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla ja 46 cm:n levyiset uunipellit ovat käytettävissä sekä vakiouuneissa että kompakteissa uuneissa. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella uunipellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - GentleClose

GentleClose

Todella helppo ja hiljainen
Luukku sulkeutuu kevyesti koskettamalla, pehmeästi ja äänettömästi.
_products/features/icon - BigSpace

BigSpace

Suuri uunikapasiteetti
70-litran käyttökapasiteetilla, Gorenje-uunit kuuluvat markkinoiden suurimmiksi ja niihin mahtuu helposti esimerkiksi 7 kg kalkkuna. Suuresta kapasiteetista huolimatta, uuni ylpeilee Luokan A energiatasolla ja on yksi energiatehokkaimmista uuneista markkinoilla, mikä johtuu sen ylivoimaisesta muotoilusta. Erinomainen useiden ruokien valmistukseen samalla kertaa ja suuriin perhetapahtumiin ja juhliin kotonasi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - UltraCoolDoor

UltraCoolDoor

Tehty koskettavaksi - aina tai koska tahansa
Kolminkertaisen lasin ansiosta uuni on erittäin turvallinen lapsille ja kotieläimille. Lämpö pysyy uunin sisällä, mikä takaa optimaalisen energiankulutuksen.
_products/features/icon - MeatProbe-lihalämpömittari

MeatProbe-lihalämpömittari

Aina täydellinen paistotulos
Lihan sisälämpötilaa valvova MeatProbe-lihalämpömittari huolehtii koko prosessista ja kytkee lisäksi päälle hälytyksen oikeaan aikaan.
_products/features/icon - Sileä uuninluukku

Sileä uuninluukku

Helposti irrotettava uuninluukku ei sisällä mitään näkyviä ruuvinreikiä, kumitiivisteitä tai koloja (jotka ovat tunnettuja liankerääjiä), mikä tarkoittaa, että niiden puhdistus on nopeaa ja helppoa.
_products/features/icon - Erikois syvä leivinpelti

Erikois syvä leivinpelti

Tarpeeksi syvä kaikkiin ruokalajeihin
Erityisen syvän uunipannun korkeat reunat estävät rasvan roiskumisen ja palamisen kiinni uunin sisätilan seiniin. Sopii mainiosti esim. lasagnen ja paistin valmistamiseen.
_products/features/icon - XXL säilytyslaatikko

XXL säilytyslaatikko

Kaikki käden ulottuvilla
Erikoisen suuri ja syvä säilytyslaatikko jonne mahtuvat tarjottimet, leivinpellit tai muut ruuanlaiton apuvälineet. Kaikki on kätevästi käden ulottuvilla tässä kätevässä ja tilavassa säilytysratkaisussa.
Tilaa uutiskirjeemme