Keittotasot - Gorenje
Keittotason ominaisuudetÄlykkäitä ideoita vaivattomaan ruoanlaittoon

Kaikki eivät ole harjaantuneita kokkeja. Gorenje on vastannut tähän haasteeseen ja kehittänyt valikoiman innovatiivisia ruoanlaittovälineitä. Ne auttavat saavuttamaan paljon enemmän vähäisilläkin tiedoilla, nopeammin ja huomattavasti alhaisemmalla energiankulutuksella: to.

Induktiokeittotasot

Nopea ja taloudellinen
Induktiokeittotasot kuumenevat kaksi kertaa HiLight-keittotasoja nopeammin, mikä tekee niistä huomattavasti taloudellisempia ja turvallisempia. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Lämpötila muuttuu yhdellä kosketuksella välittömästi, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Tämän keittotason avulla suklaan sulattaminen ja monimutkaisten kastikkeiden tai muiden lämpötilaherkkien mestariteosten valmistaminen sujuu todella helposti.
_products/features/icon - PowerBoost Supreme

PowerBoost Supreme

Älä kanna huolta kiireestä
PowerBoost Supreme kuumentaa kattilan äärimmäisen ehokkaasti ja lyhentää huomattavasti odotusaikaa. 2 litraa vettä alkaa kiehua 4,2 minuutissa, mikä tarkoittaa todellista ajan säästöä. Kaikki Gorenjen induktiokeittotasojen Superior-mallit on varustettu tällä toiminnolla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AllBoost

AllBoost

Super-teho kaikilla keittotasoilla samaan aikaan
Kaikki SuperPower-keittotasot sisältävät vaihtoehdon Powerboost-toiminnon aktivointiin kaikilla keittoalueilla samanaikaisesti, sekä SuperBoost-toiminnon aktivointiin yhdellä alueella tarvittaessa. Tämä antaa huomattavasti korkeamman tehon ja säästät rutkasti aikaa!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - XtremePower

XtremePower

Tuntuva lisäteho
Uuden sukupolven Gorenjen XtremePower-induktiokeittotasoissa on vaikuttava lämmitysteho! PowerBoost-toiminnon aktivoinnin jälkeen suorituskykyisten ja huippumodernien induktiokelojen ja kahden jäähdytystuulettimen teho kaksinkertaistuu ja keittolevyn toiminta nopeutuu entisestään. Tarkkaan suunniteltu elektroninen tehonjako keittoalueiden välillä ohjaa tehon sisäisten induktiokelojen välillä siten, että voit valmistaa ruokaa täydellä teholla samanaikaisesti kahdella keittoalueella!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - XpandZone

XpandZone

XXL-pinta erityisen kookkaille padoille ja pannuille
XpandZone mahdollistaa ruoanlaiton lähes induktiotason koko pintaa käyttäen. Kun XpandZone-tila on aktivoituna, keittotason vasemman- tai oikeanpuoleiset keittoalueet yhdistetään yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Yhdistetyt keittoalueet tuovat enemmän tilaa ja lisää vapautta ruoanlaittoon. Ne mahdollistavat suurempien keittoastioiden tai useampien pienempien keittoastioiden käytön, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaan yhdistettyä keittoaluetta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - BridgeZone

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Kaksi erillistä keittoaluetta yhdistetään yhdellä kosketuksella, niin että ne muodostavat yhden suuren keittoalueen. Täydellinen toiminto suurikokoisten ruokien kypsennykseen, sekä kypsennykseen eri puolilla samanaikaisesti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon -

Älykäs keittiöapu, joka odottaa ohjeitasi

Me kaikki haluamme kokata ammattilaistason ruokaa, tehdä vaikutuksen vieraisiimme ja tarjoilla terveellistä ruokaa perheellemme. Yleensä tämä vaatii joko erityistaitoja tai ammattilaisvälineitä. Gorenjen liesitasot ovat suunniteltu helppokäyttöisiksi joilla jokainen voi onnistua ruuan laitossa.

_products/features/icon - Stop&Go

Stop&Go

Pidä tauko koska tahansa
Stop&Go-toiminto lopettaa kypsennyksen ja jatkaa samoilla asetuksilla, kun se aktivoidaan jälleen
_products/features/icon - StayWarm

StayWarm

Täydellistä ruokaa myöhästelijöillekin
StayWarm-toiminto pitää ruoan lämpötilan tasaisesti 70 ˚C:ssa, kunnes on aika tarjoilla ateria. Ruoan maku ja lämpötila säilyvät siihen asti, kun se tarjoillaan.
_products/features/icon - SoftMelt

SoftMelt

Sulatettua suklaata käden käänteessä!
SoftMelt-toiminto sulattaa suklaan tai voin tasaisessa 42 ˚C:n lämpötilassa luoden näin täydelliset olosuhteet sulatukselle ilman palamista.
_products/features/icon - Ajastin

Ajastin

Joku valvoo
Ajastimen ajaksi voidaan asettaa korkeintaan 99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ChildLock

ChildLock

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.

BoilControl

Ylikiehuminen on mennyttä aikaa
Säätää automaattisesti kypsennystehoa. Keittotaso aloittaa toimintansa suurimmalla teholla ja säilyttää tämän jälkeen vaaditun lämpötilan estäen ruoan ylikiehumisen tai ylikypsymisen.

IQ-ANTURITEKNIIKKA

UUSI KEITTÄMISEN ULOTTUVUUS
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Innovatiivisen IQ-anturitekniikan ansiosta, IQcook-induktiokeittotaso takaa täysin turvallisen ja hallitun lieden käytön optimaalisella energiankulutuksella. Liesi tarjoaa viisi esiasetettua keittotilaa. Kun sopiva keittotila on valittu, kattilan kanteen asennettu anturi aktivoidaan koskettamalla. IQ-antureiden toiminta on sisäänrakennettu lieteen ja pannun kanteen, molemmat seuraavat kehitystä pannussa ja jota valvoo lieden elektroniikka. Älykäs tekniikka tarjoaa automaattisen toiminnon ja poistaa kokonaan tarpeen valvoa ruoan valmistumista jatkuvasti. Säätämällä lämpötilaa, IQcook-keittotaso optimoi energiankulutuksen, mikä johtaa jopa 40% energiansäästöihin! IQ-anturit on sisäänrakennettu jokaiseen keittotason keittoalueeseen, joka mahdollistaa IQcook-toiminnon käytön jokaisella alueella samanaikaisesti! Jos asetat vahingossa väärän kannen kattilan päälle keittämisen aikana, IQ-anturitekniikka huomaa tämän virheen ja lähettää äänimerkin. Keittäminen jatkuu ilman keskeytystä. Patentoitu SmartSense-turvatoiminto estää ruoan kiehumisen yli tai palamisen pohjaan: Jos neste haihtuu kattilasta sammuttaa se keittotason automaattisesti. Huippuluokan IQcook-induktiokeittotasoja voidaan käyttää perinteisellä tavalla, aivan kuten tavallisia induktioliesiä.
_products/features/icon - IQsteam

IQsteam

Vitamiinit säilyvät
Kypsennys pienessä vesimäärässä säilyttää kasvisten vitamiinit, kivennäisaineet ja luonnollisen värin. Usko tai älä, 1 kg kasviksia voidaan kypsentää 0,5 desilitrassa vettä.
_products/features/icon - IQpro

IQpro

Ruoanlaittomaraton, joka sujuu leikiten
IQpro tarjoaa helpon tavan valmistaa aterioita, jotka vaativat pidemmän kypsennysajan hitaalla kuumennuksella tai kypsennyksen matalammassa, tasaisessa lämpötilassa. Sopii ihanteellisesti esim. gulassin valmistukseen.
_products/features/icon - IQpoach

IQpoach

Täsmälleen oikea lämpötila
IQpoach estää liiallisen kypsennyksen pitämällä lämpötilan 71 ja 85 °C:n välillä. Ruoan luonnollinen väri, mehukkuus ja maku säilyvät. Vihdoinkin voit valmistaa täydellisiä Benedictin munia kotona.
_products/features/icon - IQgrill

IQgrill

Grillaaminen
IQcook tekee grillaamisesta kiehtovan helppoa, myös kun käytetään hyvin vähän tai ei lainkaan öljyä. Et ole koskaan maistanut näin maukasta ja terveellistä grillattua ruokaa.
_products/features/icon - IQboil

IQboil

Keittoastiasta ei kiehu pisaraakaan yli
Nopea veden keittäminen tasaisessa lämpötilassa on mahdollista ilman, että pisaraakaan kiehuu yli. Voit rauhassa katsoa televisiota ja rentoutua - keittiössä ei ole mitään hätää.

Kaasutasot

Gorenje-kaasutasojen nerokkaasti muotoillut polttimet optimoivat liekin muodon, mikä nopeuttaa ruoan valmistumista ja tehostaa kaasun käyttöä. Ilman ja kaasun sekoitussuhde on ihanteellisempi kuin tähän saakka käytössä olleissa tavallisissa polttimissa, kaasun käyttö on taloudellisempaa ja liekkiä voi hallita tehokkaammin.
_products/features/icon - Valurautaristikot

Valurautaristikot

Hyvän näköiset, vakaat ja kestävät
Valurautaristikot ovat vakaat ja parantavat kaasulieden ulkonäköä. Ne on valmistettu materiaalista, mikä tekee niistä erityisen kestäviä ja vastustuskykyisiä jopa korkeille lämpötiloille.
_products/features/icon - Korkeatehoiset polttimet

Korkeatehoiset polttimet

Enemmän tehoa kaasulle
Huomattavasti parannetut kaasupolttimet mahdollistavat jopa 10 % tehokkaamman kaasunkulutuksen.
_products/features/icon - Wok burner

Wok burner

Aitoja aasialaisia makuja kotona
Wokkipolttimet saavuttavat korkean lämpötilan erittäin nopeasti. Siten aasialaistyyppisten ruokien ja suurissa keittoastioissa kypsennettävien aterioiden valmistaminen on helppoa.
Tilaa uutiskirjeemme