Kaikki Gorenjen tuuletintoiminnoista - Gorenje - Gorenje
Liesituulettimen ominaisuudetAuttava käsi ylhäältä
Gorenjen liesituulettimet tarjoavat kaksi ominaisuutta yhdessä laitteessa - ne ovat upeasti muotoiltuja ja teknisesti edistyksellisiä laitteita. Ihanteellinen kumppani moderniin elämäntapaan – tekee asuinympäristöstä terveellisemmän, poistaa tehokkaasti pahat hajut ja toimii hiljaisesti ja luotettavasti. Gorenjen liesituulettimet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne takaavat parhaan käyttäjäkokemuksen niin liesituuletinta käytettäessä kuin puhdistettaessa.

Täydellinen hoito

AdaptAir

AdaptAir
Patenttikäsittelyssä oleva AdaptAir-teknologia varmistaa täysin tasaisen ilmanimun koko liesituulettimen pintaa käyttäen. Höyryä, hajuja ja epäpuhtauksia ei enää pääse keittiöön.
_products/features/icon - Suodattimet

Suodattimet

Polyuretaanivaahdon edut
Ainutlaatuista AdaptAir-toimintoa ja alumiinisia rasvasuodattimia on täydennetty erityisellä polyuretaanivaahdolla, joka eliminoi jopa 98 % kaikista rasvahiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Samalla liesituuletin säilyttää luokan A absorbointitehokkuuden.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - LED-valaistus

LED-valaistus

Laita ruokaa hyvässä valossa
Uusimmissa liesituuletinmalleissa on LED-valaistus, mikä antaa erinomaisen valon liedele ja ympäröiville alueille. Sisäänrakennetut LED-valot ovat tehokkaita ja - verrattuna muihin valaistuksiin - antavat paremman luonnonvaloa lähellä olevan valon, pienellä teholla ja lähes kolme kertaa pidemmällä käyttöiällä. Älykkäästi sijoitetut LED-valot tarjoavat optimaalisen valaistuksen liedelle ja edustavat huomattavaa ja tärkeää esteettistä osaa keittiössä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - TouchFree-pinnoite

TouchFree-pinnoite

Aina kiiltävä, ilman sormenjälkiä
Kaikissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pinnoissa on erityinen TouchFree-pinnoite, joka estää sormenjälkien tarttumisen niihin. Pinnat ovat helposti puhdistettavat ja aina kiiltävät.
_products/features/icon - Ajastin ja ilmanpuhdistus

Ajastin ja ilmanpuhdistus

Aina raikas ja täsmällinen
Uusien Gorenje-liesituulettimien etuihin kuuluu automaattinen poiskytkentäajastus (10, 20 tai 30 minuuttia) sekä joka tunti aktivoituva ilmanpuhdistustoiminto, joka puhdistaa ilmaa viiden minuutin ajan.
_products/features/icon -

_products/features/icon - Alhainen melutaso

Alhainen melutaso

Nykyaikaisissa kodeissa keittiöstä on tullut uusi keskipiste, joka vuorostaan on kiinnittänyt huomiota liesituulettimien melutasoon. Muutaman viime vuoden aikana liesituulettimien teho on lisääntynyt huomattavasti ja äänieristysmateriaalia on alettu käyttämään useissa Gorenjen liesituulettimissa.

Näin voit pienentää melutasoa:
• käytä sileää putkea joustavan rimoitetun sijaan, koska joustavan putket sisäpuoli on epätasaisempi lisää se melutasoa ilman virratessa sen läpi.
• huomioi aina määritetty halkaisija koko järjestelmässä.
• lopullinen tapa alentaa melutasoa on putkien eristäminen, mikä myös ehkäisee kondensaation kerääntymistä putkiin.

Melutaso ilmaistaan desibeleinä (dB). Keskimääräinen liesituulettimen melutaso on 55 dB.
Lisää
Lähellä

Älykkäät ratkaisut

AdaptTech

Automaattinen tuuletintoiminto
Erityinen anturi tunnistaa automaattitilassa epäpuhtauksien, höyryn ja kaasujen tason ja reagoi sopivalla tavalla. Tuulettimen nopeus säädetään automaattisesti tai tuuletin sammutetaan, kun sitä ei enää tarvita.
_products/features/icon - P.A.S.-järjestelmä

P.A.S.-järjestelmä

Älykäs, kohdistettu poistoimu vähemmällä melulla
Innovatiivinen perimetrinen imujärjestelmä ei ime ilmaa pelkästään keskiosasta, vaan suuntaa imutehoa myös reunoille. Näin vähennetään energiankulutusta ja melua. Tuloksena on parempi poistoimuteho.
_products/features/icon - Teräksen kosketus

Teräksen kosketus

Kaikki varmasti hallussa
Gorenjen huipputasoa edustavan anturiteknologian ansiosta voit käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettua liesituuletintasi hipaisemalla. Koska teräspaneeli verhoaa koko tuuletinta, sen pinta on täydellisen sileä ja yhtenäinen ja muoto puhdas ja yksinkertainen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SmartCurve

SmartCurve

Poistaa rasvan ja höyryt tehokkaammin
Uusien gorenjen liesituulettimien edistyksellinen muotoilu poistaa rasvan, höyryt ja hajut paremmin kuin tavalliset design-tuulettimet.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Huomattava teho, erinomainen hyötysuhde
Tehokas moottori on harjaton, jossa ei ole mekaanista rasitusta, hankausta tai kulumista. Tulokset ovat parempia, virransäästöominaisuuden merkittäviä ja selvästi hiljaisempi prosessin.
_products/features/icon - Energialuokka A+

Energialuokka A+

Äärimmäisen energiatehokkaita

Täydellinen käyttäjäkokemus

GentleClose

Hiljaisen ja elegantin sulkeutumisen
Joissakin ulosvedettävissä liesituulettimissa on uusi miellyttävä tapa sulkea ne - aivan kuten keittiökalusteet. Uusi GentleClose -toiminto mahdollistaa helpon, hiljaisen ja tyylikkään sulkemisen. Kevyt painallus riittää palauttamaan liesituulettimen koteloon.
_products/features/icon - SliderTouch

SliderTouch

Helppo hallinta
Erityinen, innovatiivinen liukusäädin mahdollistaa helpot ja nopeat vaihdot eri tehotasojen ja valaistusvoimakkuuksien välillä.

_products/features/icon - PowerBoost

PowerBoost

Loistava apuri nopeaan elämään
Kun kattiloista nousee liikaa höyryä, PowerBoost-toiminto tarjoaa erityisen tehokkaan ja nopean ilmanpoiston. Kun PowerBoost-toiminto aktivoidaan, poistaa liesituuletin höyryn ja hajut muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen liesituuletin palaa automaattisesti edelliseen asetukseen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Puhdistusilmaisin

Puhdistusilmaisin

Puhdistus on tärkeää liesituulettimen ja sen suodatinten elinkaaren kannalta. Uusimmissa malleissa on lisäksi anturi, joka havaitsee, kun suodattimessa on rasvahiukkasia siinä määrin, että se vaikuttaa liesituulettimen optimaaliseen tehoon. Ohjauspaneelin merkkivalo kertoo, milloin suodatin on aika puhdistaa tai vaihtaa (hiilisuodattimilla varustetuissa liesituulettimissa).
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme