Yhdistelmämikroaaltouuni BCM547ST - Gorenje
BCM547ST Yhdistelmämikroaaltouuni

BCM547ST

Yhdistelmämikroaaltouuni
IconTouch Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

HomeMade-muoto

Ruoanvalmistusta perinteisen puu-uunin tapaan modernissa kodissa
Gorenje-uunien parhaita ominaisuuksia on niiden tunnusomainen, pyöristetty muoto. Entisaikojen puu-uuneja jäljittelevässä uunissa kuuma ilma pääsee kiertämään vapaasti. Kun ruoka kuumenee tasaisesti ja tehokkaasti joka puolelta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Kun muotoon yhdistetään MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmä, ruokaa voi kypsentää kaikilla viidellä tasolla.
Lisää
Lähellä

MultiFlow 360˚

Tyydy vain täydelliseen tulokseen
MultiFlow 360˚ varmistaa lämmön ihanteellisen kierron uunissa. Harkiten sijoitetut MultiFlow 360°:n ilma-aukot takaseinässä ja ainutlaatuisen pyöreä muoto huolehtivat ilman tasaisesta jakautumisesta uunissa. Tuuletin kierrättää kuuman ilman kaikkialle uunissa, jolloin ruoka paistuu täydellisesti joka puolelta. Ilman dynaaminen liike mahdollistaa samanaikaisen paistamisen usealla tasolla ilman tuoksujen ja makujen sekoittumista.
Lisää
Lähellä

DC+-järjestelmä

Tehokas lämmönhallinta
DynamiCooling-järjestelmä jäähdyttää tehokkaasti uunin ulkopuolen (ulkokuoren) estäen näin korkeista lämpötiloista aiheutuvat vauriot. DynamiCooling+-järjestelmällä varustettujen uunien lämpöanturit säätelevät uunin ulkoseinien jäähdytystä, kunnes ne ovat saavuttaneet 60 °C:n lämpötilan. Tämä on erityisen kätevää pyrolyysipuhdistustoiminnolla varustetuissa uuneissa, koska toiminnossa käytetään erittäin korkeita lämpötiloja.
Lisää
Lähellä

Monikäyttöinen

Kalusteisiin asennetut, mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen viisiportainen tehoasetus nopeuttaa kypsennystä samalla kun kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuumailman yhdistetyllä käytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria paloja valkoista lihaa, kun taas grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä nopeuttaa pienempien lihapalojen paistamista, pizzan leipomista jne. Kalusteisiin asennettua mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina.
Lisää
Lähellä

MultiUse

Nauti kaikista yhdistelmäkäytön hyödyistä
Kalusteisiin asennettavat mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen moniportainen tehoasetus nopeuttaa kypsymistä, ja kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuuman ilman yhdistelmäkäytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria palasia vaaleaa lihaa. Grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä puolestaan nopeuttaa esimerkiksi pienten lihanpalojen ja pizzan paistumista. Kalusteisiin asennettavaa mikroaaltouunia voi käyttää myös perinteisenä uunina.
Lisää
Lähellä

Sekoitintekniikka

Heitä hyvästit epätasaiselle lämpenemiselle
Sekoitintekniikka mahdollistaa vakiokokoisen uunipellin käytön mikroaaltouunissa. Uunin koko leveys saadaan hyötykäyttöön, ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kehittynyt mikroaaltojen jakamisjärjestelmä lämmittää ruoan kauttaaltaan tasaisesti.
Lisää
Lähellä

Invertteritekniikka

Maukasta ja ravinteikasta ruokaa sukkelasti
Invertteritekniikka jakaa energiaa tasaisesti, ei sykäyksittäin. Sen seurauksena ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidut säilyvät. Energian tasaisesta jakautumisesta on hyötyä etenkin ruoan uudelleenlämmityksessä ja sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä. Tarvittava mikroaaltoaika on tavallista lyhyempi, joten myös energiankulutus pienenee.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Gorenje by Starck

Väri: Heijastava harmaa

Kahvan väri: Teras

Ohjauspaneeli: Lasinen

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Yhdistelmämikroaaltouuni - 50 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Irrotettava luukun sisälasi

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

Elektroninen toimintojen ohjaus

Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet

IconTouch

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Suuri grilli
Kiertoilma
Suuri grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Microwaves
Microwave and hot air
Defrost
FastPreheat - Nopea esilämmitys
AquaClean with microwave
Eco function

MultiUse

Classic luukun sulkumekanismi

MultiFlow 360º

Sekoitinteknologia

Invertteritekniikka

Valaistus

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

1 matala emaloitu leivinpelti

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

Peltien kannattimet: 1x lankakannattimet

Lämpösulake

Dynaaminen jäähdytys - DC+

3-kerros lasi heijastamaton kerros

SilverMatte

Grilliteho: 2,200 W

Mikroaaltoteho: 2,450 MHz

Mikron teho: 1,000 W

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 54.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 45 × 55 cm

Nettopaino: 34.3 kg

Bruttopaino: 38.6 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,000 W

Art. numero: 504571

EAN-koodi: 3838942059315

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.