Yhdistelmämikroaaltouuni BCM547S12B - Gorenje
BCM547S12B Yhdistelmämikroaaltouuni

Yhdistelmämikroaaltouuni BCM547S12B

IconTouch Yhdistelmämikroaaltouuni Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - HomeMade-muoto

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Kaikki puolet ovat hyviä puolia
MultiFlow 360˚ varmistaa lämmön tai höyryn optimaalisen kierron uunissa. Huolellisesti harkiten sijoitetut MultiFlow 360°:n aukot takaseinässä ja ainutlaatuinen HomeMade-muoto huolehtivat ilman ja höyryn tasaisesta jakautumisesta uunissa. Tuulettimen avulla kuuma ilma pääsee uunin joka nurkkaan, jolloin ruoka paistuu täydellisesti joka puolelta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SilverMatte

SilverMatte

Äärimmäisen kestävä, äärimmäisen sileä pinta
Emalin laatu ja tyyppi ovat poikkeuksellisen tärkeitä uunin ja sen toiminnan kannalta. SilverMatte on erittäin kestävä ja vahva materiaali, joka sietää äärimmäistä kuumuutta ja 500 asteen pyrolyyttisen puhdistuksen. Pinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sillä käsitellyt uunin pinnat ja uunipellit kestävät korkeimpia lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Sisäosan kolminkertainen pinnoite parantaa lämmön jakautumista sekä toimii lisäeristeenä. Aktiivinen pinta mahdollistaa likajäämien palamisen korkeammassa lämpötilassa, mikä myös hävittää mahdolliset mikro-organismit ja pitää näin uunin sisätilan steriilinä ja turvallisena.
Lisää
Lähellä

DC+-järjestelmä

Tehokas lämmönhallinta
DynamiCooling-järjestelmä jäähdyttää tehokkaasti uunin ulkopuolen (ulkokuoren) estäen näin korkeista lämpötiloista aiheutuvat vauriot. DynamiCooling+-järjestelmällä varustettujen uunien lämpöanturit säätelevät uunin ulkoseinien jäähdytystä, kunnes ne ovat saavuttaneet 60 °C:n lämpötilan. Tämä on erityisen kätevää pyrolyysipuhdistustoiminnolla varustetuissa uuneissa, koska toiminnossa käytetään erittäin korkeita lämpötiloja.
Lisää
Lähellä

TouchFree-pinnoitus

Kaikissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa pinnoissa on erityinen TouchFree-pinnoitus, joka estää sormenjälkien tarttumisen niihin, niin että pinnat ovat aina kiiltävät ja puhdistaminen on paljon helpompaa.

FastPreheat - nopea esilämmitys

Miellyttävän nopea, säästää aikaa ja energiaa
Nopea esilämmitystoiminto kuumentaa uunin 200 ˚C:seen vain kuudessa minuutissa ja säästää näin 30 % aikaa. Tämä toiminto on käytännöllinen, kun valmistetaan esilämmitettyä uunia vaativaa ruokaa. Valo- ja äänimerkki kertovat, kun lämpötila on sopiva.

Monikäyttöinen

Kalusteisiin asennetut, mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen viisiportainen tehoasetus nopeuttaa kypsennystä samalla kun kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuumailman yhdistetyllä käytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria paloja valkoista lihaa, kun taas grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä nopeuttaa pienempien lihapalojen paistamista, pizzan leipomista jne. Kalusteisiin asennettua mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina.
Lisää
Lähellä

Invertteritekniikka

Hellävarainen käsittely tekee ruoasta maukkaampaa
Invertteritekniikka jakaa energian tasaisesti, ei pulsseina. Tuloksena on, että ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit, kivennäisaineet ja kuidut säilyvät. Energian tasaisesta jakautumisesta on erityisesti hyötyä uudelleenlämmityksessä, sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä. Kokonaismikroaaltoaika on lyhyempi, minkä seurauksena myös energiankulutus pienenee.
Lisää
Lähellä

Sekoitinteknologia

Tilaa kaikenkokoisille pelleille
Sekoitinteknologia mahdollistaa vakiokokoisen uunipellin käytön mikroaaltouunissa. Uunin koko leveyttä käytetään hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä lämmittää ruoan kauttaaltaan tasaisesti. Sekoitinteknologia on saatavana sekä yhdistelmä- että vakiomikroaaltouuneissa.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Superior Line

Väri: Mattamusta

Kahvan väri: musta

Ohjauspaneeli: Lasi ja lakattu metalli

SilverMatte

TouchFree Inox

Yhdistelmämikroaaltouuni - 50 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Maksimi uunin lämpötila: 250 °C

Irrotettava luukun sisälasi

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

Elektroninen toimintojen ohjaus

Vääntimien muotoilu: Valaistut pop out vääntimet

IconTouch

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Suuri grilli
Kiertoilma
Suuri grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Microwaves
Microwave and hot air
Defrost
FastPreheat - Nopea esilämmitys
AquaClean with microwave
Eco function

MultiUse

Classic luukun sulkumekanismi

MultiFlow 360º

Sekoitinteknologia

Invertteritekniikka

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

Uunivalo: Valaistus

1 matala emaloitu leivinpelti

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

1x lankakannattimet

Lämpösulake

Dynaaminen jäähdytys - DC+

3-kerros lasi heijastamaton kerros

AquaClean with microwave

SilverMatte

Grilliteho: 2,200 W

Mikroaaltoteho: 2,450 MHz

Mikron teho: 1,000 W

Nimellisteho: 3 kW

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 54.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 45 × 55 cm

Nettopaino: 35.5 kg

Bruttopaino: 39.8 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,000 W

Art. numero: 736436

EAN-koodi: 3838782431241

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme