Yhdistelmämikroaaltouuni BCM4547A10BG - Gorenje
BCM4547A10BG Yhdistelmämikroaaltouuni

Yhdistelmämikroaaltouuni BCM4547A10BG

IconTouch Yhdistelmämikroaaltouuni Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - HomeMade-muoto

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta. Erityiseen MultiFlow 360˚ -ilmankiertojärjestelmään yhdistettynä se tarjoaa aivan ainutlaatuisen ominaisuuden – mahdollisuuden paistaa kaikilla 5 tasolla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ExtraSteam

ExtraSteam

Yksinkertaisempi höyrytysmenetelmä
ExtraSteam-ohjelma luo täydellisen höyrytysympäristön, jonka ansioista leipä kohoaa kunnolla ja kuoresta tulee maukkaan rapea. Sinun tarvitsee vain kaataa hieman vettä matalaan astiaan ja valita ExtraSteam-ohjelma. Uuni hoitaa loput.
_products/features/icon - MultiFlow 360°

MultiFlow 360°

Kaikki puolet ovat hyviä puolia
MultiFlow 360˚ varmistaa lämmön tai höyryn optimaalisen kierron uunissa. Huolellisesti harkiten sijoitetut MultiFlow 360°:n aukot takaseinässä ja ainutlaatuinen HomeMade-muoto huolehtivat ilman ja höyryn tasaisesta jakautumisesta uunissa. Tuulettimen avulla kuuma ilma pääsee uunin joka nurkkaan, jolloin ruoka paistuu täydellisesti joka puolelta.
Lisää
Lähellä

StepBake

Täydellinen ruoka 2 tai 3 vaiheessa
Vedellä on taipumus höyrystyä ruoasta erittäin korkeassa lämpötilassa, jolloin ruoasta tulee kuivaa. Tarvitsemme paljon tietoa ja kokemusta ihanteellisista lämpötiloista saadaksemme lämpötilan vaihtelemaan oikein paistoprosessin aikana. Vaihetila mahdollistaa täysin automaattisen ohjelmoinnin jopa kolmelle valitun kypsennysprosessin vaiheelle. Tuloksena on mehevä ruoka, täydellinen kosteus ja optimaalinen paistotulos. Luukkua ei tarvitse avata minkään kypsennysprosessin vaiheen aikana - näin säästetään energiaa. Sopii ihanteellisesti kokeneemmille käyttäjille ja lämpötilan vaihtelua vaativien ruokien, kuten lasagnen, tai leivän kypsennykseen.
Lisää
Lähellä

SilverMatte

Äärimmäisen kestävä, äärimmäisen sileä pinta
Emalin laatu ja tyyppi ovat poikkeuksellisen tärkeitä uunin ja sen toiminnan kannalta. SilverMatte on erittäin kestävä ja vahva materiaali, joka sietää äärimmäistä kuumuutta ja 500 asteen pyrolyyttisen puhdistuksen. Pinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sillä käsitellyt uunin pinnat ja uunipellit kestävät korkeimpia lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Sisäosan kolminkertainen pinnoite parantaa lämmön jakautumista sekä toimii lisäeristeenä. Aktiivinen pinta mahdollistaa likajäämien palamisen korkeammassa lämpötilassa, mikä myös hävittää mahdolliset mikro-organismit ja pitää näin uunin sisätilan steriilinä ja turvallisena.
Lisää
Lähellä

DC+-järjestelmä

Tehokas lämmönhallinta
DynamiCooling-järjestelmä jäähdyttää tehokkaasti uunin ulkopuolen (ulkokuoren) estäen näin korkeista lämpötiloista aiheutuvat vauriot. DynamiCooling+-järjestelmällä varustettujen uunien lämpöanturit säätelevät uunin ulkoseinien jäähdytystä, kunnes ne ovat saavuttaneet 60 °C:n lämpötilan. Tämä on erityisen kätevää pyrolyysipuhdistustoiminnolla varustetuissa uuneissa, koska toiminnossa käytetään erittäin korkeita lämpötiloja.
Lisää
Lähellä

Monikäyttöinen

Kalusteisiin asennetut, mikroaaltouunin ja perinteisen uunin yhdistelmät tarjoavat kaikki mikroaaltojen, kuuman ilman ja grillin edut. Mikroaaltojen viisiportainen tehoasetus nopeuttaa kypsennystä samalla kun kuuma ilma varmistaa, että ruoasta tulee sopivan kypsää. Grillitoiminnon ja kuumailman yhdistetyllä käytöllä saadaan erinomaisia tuloksia kypsennettäessä suuria paloja valkoista lihaa, kun taas grillitoiminnon ja mikroaaltojen yhdistelmä nopeuttaa pienempien lihapalojen paistamista, pizzan leipomista jne. Kalusteisiin asennettua mikroaaltouunia voidaan käyttää myös perinteisenä uunina.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Väri: Musta

Kahvan väri: musta

Ohjauspaneeli: Lasi ja lakattu metalli

SilverMatte

Yhdistelmämikroaaltouuni - 50 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Maksimi uunin lämpötila: 250 °C

Irrotettava luukun sisälasi

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet

IconTouch

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Perinteinen tuulettimella
Suuri grilli
Kiertoilma
Suuri grilli ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Microwaves
Microwave and hot air
Sulatus
Lautasten lämmitys
GentleBake
FrozenBake-toiminto
Pizza
Ylälämmitin kuumalla ilmalla ja tuulettimella
Infrapuna-grillitoiminto kiertoilmalla
TurboBake
LightBake
Pieni infrapuna-grilli alalämmöllä ja tuulettimella
AirFry+
Uudelleenlämmitys
Suuri infralämmitin alalämmittimellä
AquaClean

StepBake

AirFry+

FrozenBake

GentleBake

Pizza-toiminto

MultiUse

SoftOpen and GentleClose

MultiFlow 360º

ExtraSteam

AutoBake

Gratiini

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

Uunivalo: Valaistus

1 matala emaloitu leivinpelti

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

1x lankakannattimet

Lämpösulake

Dynaaminen jäähdytys - DC+

3-kerros lasi heijastamaton kerros

AquaClean

SilverMatte

Grilliteho: 2,200 W

Mikroaaltoteho: 2,450 MHz

Mikron teho: 1,000 W

Nimellisteho: 3 kW

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 54.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 45 × 55 cm

Nettopaino: 34.8 kg

Bruttopaino: 39.1 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,000 W

Art. numero: 740367

EAN-koodi: 3838782616150

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme