Asennus seinään GHV63B - Gorenje
GHV63B Asennus seinään

Asennus seinään GHV63B

Art. numero: 679617 Asennus seinään Asennus seinään, liesituuletin Toimintojen ohjaus: SliderTouch Äänitaso max: 58 dB(A)re1pW Imuteho max.: 510 m³/h Ilmavirran lisätehoasento: 670 m³/t Tehostetun ilmavirran asento (PowerBoost 2) - hormiinliitäntä: 730 m³/h Energialuokka: A+ Gorenje Gorenje+ Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 45 × 38 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - SliderTouch

SliderTouch

Liesituulettimen tehoa ja valon voimakkuutta voidaan säätää portaattomasti erityisellä innovatiivisella liukusäätimellä.
_products/features/icon - P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

Gorenje+-liesituulettimien vallankumouksellinen P.A.S. - järjestelmä ei tyydy poistamaan käryä vain liesituulettimen keskiosan kautta vaan kohdistaa imutehoa myös tuulettimen reunoille. Tämä vähentää virrankulutusta ja melua sekä parantaa imutehoa.
_products/features/icon - PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

Aktivoimalla PowerBoost-toiminnon saat poistettua välittömästi keittoastiasta nousevan ylimääräisen höyryn. Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on portaaton SlideTouch-tehonsäätö ja kaksi lisätehoasetusta (power boost).

Invertterimoottori

Keittiö on usein kodin sydän, jonka merkitys ulottuu kauas ruoanvalmistuksen ulkopuolelle. Älä anna melun pilata mukavaa tunnelmaa. Valitse Gorenje+ -liesituuletin energiaa säästävällä harjattomalla moottorilla, alhaisemmalla melutasolla ja A+ -energiatehokkuudella. Melua voidaan vähentää entisestään käyttämällä sileitä ilmastointiputkia, joilla on riittävä läpimitta, ja tarvittaessa asentamalla putkiin äänieristys.
Lisää
Lähellä

Timer

Ennen ruoanlaittoa ja sen aikana voit ajastimen kolmen tason avulla määrittää liesituulettimen toimimaan haluamasi ajan 10
- 30 minuuttiin. Kun määritetty aika on kulunut, liesituuletin sammuu automaattisesti. Ajastin on
varsin hyödyllinen myös ruoanlaiton lopettamisen jälkeen. Aseta aika huoneessa olevan höyryn ja käryn määrän mukaan ja voit huoletta poistua huoneesta. Liesituuletin toimii toiveittesi mukaisesti ja sammuu sitten automaattisesti.
Lisää
Lähellä

TouchFree inox

Liesituulettimen kotelo on valmistettu aidosta ruostumattomasta teräksestä, jossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus. Näin keittiösi pysyy kiiltävän puhtaana, vaikka pintoihin koskettaisiinkin ja puhdistaminen sujuu helposti myös silloin, kun olet koskettanut pintoja likaisin sormin ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä

Riittävä suorituskyky

Riittävä ilmanvaihto huoneen koon mukaan! Liesituulettimen tulisi kyetä vaihtamaan huoneen ilma kymmenen kertaa tunnin aikana. Keittiössä, jonka lattiapinta-ala on 16 neliömetriä ja korkeus 2,5 metriä, tunnissa suodatettavan ilman määrä on noin 400 kuutiometriä. Liesituulettimen suositeltava suorituskyky saadaan laskettua kertomalla keittiön tilavuus (kerro huoneen leveys, pituus ja korkeus keskenään) kymmenellä. Optimaalisen tehon saavuttamiseksi liesituulettimen tulee olla lieden levyinen ja se tulee sijoittaa 65–75 senttimetriä liesitason yläpuolelle (joissain liesityypeissä riittää 45 cm). Tahattoman painehävikin estämiseksi noudata hormin läpimitasta annettuja suosituksia ja varmista, että hormi on mahdollisimman sileä ja mahdollisimman lyhyt eikä siinä ole tarpeettomia mutkia, etenkään teräviä. Valitse ruoanlaiton ajaksi tehoasetus, joka sopii odotettavissa olevan höyryn ja käryn määrään. Jätä liesituuletin päälle kymmeneksi minuutiksi ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä

Poisto vai kierrätys

Poisto vai kierrätys
Hormiin asennettavat liesituulettimet imevät ruoan kypsennyksessä syntyvät käryt ja höyryt
pakottaen ne suodattimen läpi ja päästäen hajut ulkoilmaan
ilmanvaihtokanavan kautta.
1 Ilmanvaihtokanava
(siirtää ilman ulos)
2 Poistoyksikkö (imee ilmaa)
3 Kotelo
4 Rasvasuodatin (suojaa moottoria rasvalta)

Kierrätysliesituulettimet imevät höyryn, likaantuneen ilman ja hajut suodattimen läpi ja palauttavat tämän jälkeen käsitellyn ilman takaisin keittiöön.
1 Hiilisuodatin
2 Poistoyksikkö (imee ilmaa)
3 Kotelo
4 Rasvasuodatin (suojaa moottoria rasvalta)
Lisää
Lähellä

Lisää puhtautta

Parhaissa Gorenje+ -liesituulettimissa on erityiset, patentoiduilla suodatuskaseteilla varustetut alumiinisuodattimet, jotka suodattavat jopa 98 % ilman sisältämästä rasvasta ja joiden energialuokka A takaa erinomaisen energiatehokkuuden. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu anturi, joka tunnistaa, milloin rasva- tai hiilisuodattimeen kerääntyneiden rasvahiukkasten määrä alkaa heikentää liesituulettimen toimintaa. Tavallisessa käytössä oleva suodatin kannattaa puhdistaa kerran kahdessa kuukaudessa. Pesu on hyvin helppoa: voit käyttää vettä ja astianpesuainetta tai laittaa sen astianpesukoneeseen 65 °C:n lämpötilaan. Pesu astianpesukoneessa saattaa muuttaa suodattimen väriä, mutta se ei vähennä tehokkuutta millään tavalla Päinvastoin: puhdas suodatin tehostaa liesituulettimen toimintaa ja pidentää sen käyttöikää.
Lisää
Lähellä

Tarkoituksellinen muotoilu

Liesituulettimen tyylikäs muotoilu vahvistaa tilan esteettistä elämystä. Hyvässä liesituulettimessa on kuitenkin muitakin tärkeitä ominaisuuksia: suorituskyky, huoneen kokoon nähden riittävän tuuletuksen mahdollistavat tekniset ratkaisut, tuulettimen alla olevan liesitason valaistus, hiljainen käyntiääni ja muut elämäntyyliisi sopivat ominaisuudet. Gorenje+-liesituuletinten laajasta valikoimasta löydät tarkoituksiisi parhaiten sopivan muodon. Yhdenmukaiset yksityiskohdat takaavat liesituulettimen sointuvan täydellisesti muihin Gorenje+-kodinkoneisiin.
Lisää
Lähellä

LED: plussaa keittotason erinomaisesta valaisusta

Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on himmennettävä, energiaa säästävä LED-nauha valon optimaalisen jakautumisen ja keittotason parhaan mahdollisen valaisun takaamiseksi. LED-valojen huolellisesti harkittu sijoittelu ja kohdistus takaa keittotason optimaalisen valaisun joka tilanteessa. Himmentimen ansiosta liesituuletinta voidaan käyttää myös tunnelmavalona.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Asennus seinään, liesituuletin

Hormiinliitäntä tai aktiivihiilisuodatin

Energialuokka: A+

Liesituulettimen kuvun/putken materiaali: Ruostumaton teräs ja lasi / Ruostumaton teräs

Kuvun / putken väri: Ruostumaton teräs ja musta lasi / Ruostumaton teräs

Valotehokkuusluokka: A

Rasvasuodatuksen erotusasteen luokka: B

Virtausdynaamisen hyötysuhteen luokka: A

Imuteho max.: 510 m³/h

Max kapasiteetti poistoilman kierrätyskäytössä: 510 m³/h

Poistoputken läpimitta: 15 cm

Imuteho asetuksella 1: 280 m³/h

Imuteho asetuksella 2: 310 m³/h

AdaptTech: Automaattinen ilmankierto

elektroninen ohjauspaneli

Toimintojen ohjaus: SliderTouch

Ajastin

Tuuletustehojen lukumäärä: 9

TouchFree Inox

Ajoittain käynnistyvä automaattinen ilmanvaihto

Valaistus: LED

Himmennystoiminto

Valaistuksen määrä: 1

Lampun teho: 8 W

Ilmavirran lisätehoasento: 670 m³/t

Tehostetun ilmavirran asento (PowerBoost 2) - hormiinliitäntä: 730 m³/h

P.A.S. järjestelmä

Rasvasuodatin: Pestävä alumiini polyuretaanilla

Suodattimen vaihdon merkkivalo

Hiilisuodatin (ostetaan erikseen): 705940

Suodattimien lukumäärä: 1

Asennustarvike kiertoilma-asennukseen: 731404

Moottorityyppi: Invertterimoottori

Moottorien lukumäärä: 1

PowerBoost toimintoja: 2

Ilman takaisinvirtauksen estävä läppä (perhosventtiili): 150 mm

Äänitaso max: 58 dB(A)re1pW

korkeus: 450 mm

Vuosittainen energian kulutus: 25.1 kWh

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.8 × 45 × 38 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 66 × 54.5 × 50 cm

Nettopaino: 18.1 kg

Bruttopaino: 22 kg

Liitäntäteho: 193 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 679617

EAN-koodi: 3838782074448

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme