Induktioliesi EITP6576XP - Gorenje
EITP6576XP Induktioliesi

Induktioliesi EITP6576XP

IconTouch Induktioliesi Tuotteen mitat (LxKxS): 59.7 × 90 × 59.4 cm
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Pyrolyyttinen induktioliesi, 60 cm. Ruostumaton teräs / musta lasi. 4 induktioaluetta (1x BridgeZone), energialuokka A. 64 L uuni HotAir-toiminnolla. PyroClean helppoon itsepuhdistukseen. IconTouch-näyttö. HomeMade shape -muoto lämmön tasaiseen jakautumiseen. Integroitu MeatProbe tarkkaan ruoanlaittoon. GentleClose oven pehmeään sulkemiseen. PerfectGrill täydellisiin grillaustuloksiin. Painettavat/vedettävät nupit. Säädettävä sokkeli 85-94 cm.

Ominaisuudet

_products/features/icon - HomeMade-muoto

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Induktio

Induktio

Kokkaa nopeasti ja tehokkaasti
Induktiotasot kuumenevat jopa kaksi kertaa HighLight-tasoja nopeammin, mikä tekee niistä suhteellisen taloudellisia ja turvallisia. Induktiotasot kuumentavat vain keittoastian pohjan, muun tason jäädessä viileäksi ja turvalliseksi koskettaa. Lämpötilaa voidaan säätää nopeasti, mikä vähentää ylikiehumisen vaaraa. Suklaan sulatus, hienostuneet kastikkeet ja muut lämpötilaherkät luomukset valmistuvat käden käänteessä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PyroClean

PyroClean

Ylellinen itsepuhdistustoiminto
Pyyrolyysipuhdistus on tehokkain ja edistynein tapa puhdistaa uuni. Korkea puhdistuslämpötila, joka yltää jopa 460˚C:een, jättää uunin putipuhtaaksi rasvasta. Uunin viilennettyä voit vain pyyhkiä jäljelle jääneet tuhkat pois kostealla liinalla. Uuni lukittuu 120 minuutiksi puhdistuksen ajaksi ja jälkeen, mikä tekee siitä turvallisen valinnan myös lapsiperheisiin.
Lisää
Lähellä

Leivonta eri tasoilla

Valitsemalla Gorenje-uuni, voit paistaa pikkuleipiä jopa kolmella tasolla samanaikaisesti. Uunin takaosassa oleva tuuletin varmistaa lämmön tasaisen ja nopean jakautumisen. Näin kuuma ilma kiertää tehokkaammin ja kypsennys ja paistaminen onnistuvat erinomaisesti, mikä säästää kallista aikaa ja energiaa.
Lisää
Lähellä

SilverMatte

Äärimmäisen kestävä, äärimmäisen sileä pinta
Emalin laatu ja tyyppi ovat poikkeuksellisen tärkeitä uunin ja sen toiminnan kannalta. SilverMatte on erittäin kestävä ja vahva materiaali, joka sietää äärimmäistä kuumuutta ja 500 asteen pyrolyyttisen puhdistuksen. Pinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sillä käsitellyt uunin pinnat ja uunipellit kestävät korkeimpia lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Sisäosan kolminkertainen pinnoite parantaa lämmön jakautumista sekä toimii lisäeristeenä. Aktiivinen pinta mahdollistaa likajäämien palamisen korkeammassa lämpötilassa, mikä myös hävittää mahdolliset mikro-organismit ja pitää näin uunin sisätilan steriilinä ja turvallisena.
Lisää
Lähellä

GentleClose

Todella helppo ja hiljainen
Luukku sulkeutuu kevyesti koskettamalla, pehmeästi ja äänettömästi.

BigSpace

Suuri uunikapasiteetti
70-litran käyttökapasiteetilla, Gorenje-uunit kuuluvat markkinoiden suurimmiksi ja niihin mahtuu helposti esimerkiksi 7 kg kalkkuna. Suuresta kapasiteetista huolimatta, uuni ylpeilee Luokan A energiatasolla ja on yksi energiatehokkaimmista uuneista markkinoilla, mikä johtuu sen ylivoimaisesta muotoilusta. Erinomainen useiden ruokien valmistukseen samalla kertaa ja suuriin perhetapahtumiin ja juhliin kotonasi.
Lisää
Lähellä

PowerBoost

Kokkaus tuplateholla
PowerBoost-toiminto kuumentaa keittoastian pohjan huippukuumaksi, lyhyentäen paistoaikaa selkeästi. 2 l vettä kuumenee sen ansiosta vain 5 minuutissa, eli toimintoa käyttämällä säästät aikaa, energiaa ja rahaa.

BridgeZone

Taso erityisen isoille keittoastioille
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Kaksi erillistä keittoaluetta yhdistetään yhdellä kosketuksella, niin että ne muodostavat yhden suuren keittoalueen. Täydellinen toiminto suurikokoisten ruokien kypsennykseen, sekä kypsennykseen eri puolilla samanaikaisesti.
Lisää
Lähellä

UltraCoolDoor

Tehty koskettavaksi - aina tai koska tahansa
Kolminkertaisen lasin ansiosta uuni on erittäin turvallinen lapsille ja kotieläimille. Lämpö pysyy uunin sisällä, mikä takaa optimaalisen energiankulutuksen.

SuperSize-paistotila

XXL-pellit sopivat kaikkiin uuneihin
Huomattavasti suuremmassa paistotilassa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – koska ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla ja 46 cm:n levyiset uunipellit ovat käytettävissä sekä vakiouuneissa että kompakteissa uuneissa. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella uunipellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä

PerfectGrill

Kaksoisinfrapunavastus tekee ruoasta rapeaa
Gorenjen kalusteisiin asennettavat uunit saavuttavat parhaat paistotulokset 3D-lämpövastuksien avulla. Suuri lämpövastus on ulkopuolella ja pieni lämpövastus sisäpuolella. Advancedmallit on varustettu säädettävällä lämpövastuksella. Sen avulla ruoka voidaan paistaa pienellä, sisäisellä lämpövastuksella tai molempia lämpövastuksia käyttäen. Lämmön jakautuminen varmistaa aina täydelliset paistotulokset - ruoan ulkopuoli on rapea ja sisäpuoli pehmeä.
Lisää
Lähellä

MeatProbe-lihalämpömittari

Aina täydellinen paistotulos
Lihan sisälämpötilaa valvova MeatProbe-lihalämpömittari huolehtii koko prosessista ja kytkee lisäksi päälle hälytyksen oikeaan aikaan.

FastPreheat - nopea esilämmitys

Miellyttävän nopea, säästää aikaa ja energiaa
Nopea esilämmitystoiminto kuumentaa uunin 200 ˚C:seen vain kuudessa minuutissa ja säästää näin 30 % aikaa. Tämä toiminto on käytännöllinen, kun valmistetaan esilämmitettyä uunia vaativaa ruokaa. Valo- ja äänimerkki kertovat, kun lämpötila on sopiva.

Lapsilukko

Lapsetkin voivat osallistua
ChildLock-ominaisuus on erinomainen valinta lapsiperheille. Lasten jättäminen valvomatta keittiöön ei ole koskaan ollut näin turvallista - tämä ominaisuus estää kaikkien parametrien muuttamisen.

Paistaminen 300°C:SSA

Voimakasta lämpöä keittiöösi
Tämä toiminto on suunniteltu erityisesti paistamiseen, esim. pizzan. Yksityiskohta, joka kohottaa pizzasi täydellisyyttä hipovalle tasolle.

MultiAir-teknologia

Kaikin puolin täydellistä
MultiAir-teknologia varmistaa optimaalisen ilmankierron koko uunissa. Fiksusti sijoitettujen ilmanvaihtokanavien ansioista ilma jakautuu tasaisesti ja puhallin työntää kuuman ilman tehokkaasti joka puolelle uunia, paistaen ruoan täydellisesti joka puolelta. Dynaamisen ilmavirtauksen ansioista paisto onnistuu myös monella eri tasolla samanaikaisesti, ilman, että maut ja tuoksut sekoittuvat.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A

Ohjauspaneeli: Lasinen

Väri: Ruostumaton teräs

Kahvan väri: Ruostumaton teräs

Oven materiaali: lasi

GentleClose

Uunin käyttötilavuus: 64 l

Suurimman uunipellin pinta-ala: 1,260 cm²

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Kosketusvalitsimet

Vääntimien muotoilu: PopOut-säätimet

IconTouch

Induktiotaso

BridgeZone -keittoalueiden laajennus

4 induktiokeittoaluetta
edessä vasemmalla: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
edessä oikealla: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
takana vasemmalla: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
takana oikealla: Ø 21 cm, 1.5/2 kW

Monitoimiuuni - 64 l

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Suuri grilli
Suuri grilli ja puhallin
Kiertoilma
Alalämpö ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Pieni grilli
Sulatus
FastPreheat - Nopea esilämmitys
Pyrolyysi
Eco function

Uunivalo: Valo

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

Paistaminen 300°C lämmössä

Multiair - optimaalinen kiertoilma

Säilytystila: Vetolaatikko

Matala emaloitu uunipelti x2

1 syvä emaloitu uunipannu

Uuniritilä

Lihalämpömittari

1x lankakannattimet

Pyrolyysipuhdistus

SilverMatte

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

DC - Dynaaminen jäähdytys

Nelinkertainen lasiovi kaksinkertaisella eristyksellä (UltraCoolDoorQuadro)

Energiankulutus: 0.78 kWh (kiertoilmalla), 0.98 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.7 × 90 × 59.4 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 67.6 × 99.2 × 71.8 cm

Nettopaino: 58.7 kg

Bruttopaino: 62.5 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 10,500 W

Art. numero: 735943

EAN-koodi: 3838782410598

Liitteet

Lisätarvikkeet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme