Induktiokeittotaso IS646BG - Gorenje
IS646BG Induktiokeittotaso

Induktiokeittotaso IS646BG

Induktiokeittotaso Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 5.4 × 52 cm PowerBoost
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - AreaFlex

AreaFlex

Suurempi keittoalue
Kaksi pystysuoraa keittoaluetta voidaan yhdistää yhdeksi suureksi keittoalueeksi. Se mahdollistaa tasaisesti keitetyn tai paistetun ruoan valmistuksen isoissa kattiloissa ja pannuissa.
_products/features/icon - AutoDetect

AutoDetect

Havaitsee välittömästi kattilan sijainnin
Keittotaso tunnistaa kattilan sijainnin automaattisesti sen päälle kytkemisen jälkeen, aktivoiden oikean, yksittäisen tai yhdistetyn keittoalueen, riippuen kattilan koosta. Tämä tapahtuu 10 sekuntia keittotason päälle kytkemisen jälkeen tai milloin vain, kun aktivoit toiminnon manuaalisesti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - TimeAssist

TimeAssist

Pitää ruoanlaiton raiteilla
Auttaa sinua pysymään ajan tasalla ruoanvalmistukseen käytetyn ajan suhteen. Enää ei tarvitse pitää silmällä kelloa ja muistella milloin aloitit ruoanvalmistuksen. Nyt voit tarkistaa ajan suoraan keittotasosta.

Sammutus-toiminto

Sammuta asetukset yhdellä painalluksella
Tämä toiminto on erityisen hyödyllinen, kun valmistat kerralla useampia ruokia. Kun haluat sammuttaa joko yhden keittoalueen tai AreaFlexin IqGrill- ja ajastinasetuksella, paina vain kohtaa X ja olet valmis. Ei enää turhia painalluksia.

Ura

Ainutlaatuinen intuitiivinen ohjaus
Ura on erityinen ja ainutlaatuinen elementti, joka ohjaa ja rajoittaa sormenliikettä liukusäätimellä luonnollisesti. Se lisää keittotasolle esteettisen elementin, ja lopputuloksena on hämmästyttävästi suunniteltu keittotaso, joka edistää helppoa, nopeaa ja intuitiivisempaa käyttöä.

PowerBoost

Nopeuttaa ruoanvalmistusta
PowerBoost-tehotoiminto nopeuttaa merkittävästi lämmitysaikaa.

IQprogrammes -ohjelmat

Älykäs ja joustava
IQcook-järjestelmää voidaan käyttää kaikilla keittoalueilla, joten voit valita eri ruoanvalmistusohjelmia täydellisillä aika- ja lämpötila-asetuksilla. Tästä lähtien keittäminen, hauduttaminen, grillaus, lämmitys ja sulatus on vaivatonta.

IQboil

Kattilasta ei kuohu pisaraakaan
Täydellinen valinta ruokalajeille, jotka vaativat runsaasti vettä, kuten keitot ja pasta. IQboil saa kattilan sisällön kiehumaan, jonka jälkeen se ylläpitää kiehumislämpötilaa.

SliderTouch

Intuitiivinen ja nopea ohjaus
Keittotason ohjaus ei ole ikinä ollut yhtä helppoa. Koskettamalla ja liu'uttamalla käyttöpaneelia sormellasi voit laittaa helposti keittoalueen päälle ja säätää sen tehotasoa. Ergonominen sijainti ja entistäkin parempi reagointikyky antavat sinulle täyden hallinnan ruoanlaiton aikana.

IQgrill

Täydellisesti paistettu pihvi
IQgrill tekee grillaamisesta jännittävän yksinkertaista, vähäisellä öljymäärällä tai kokonaan ilman. Se tarjoaa neljä kypsyysastetta ja estää ruokaa palamasta. Helppo tapa grillata maistuvia ja terveellisiä ruokia.

IQsimmer

Kokkausmaraton äärimmäisen helpoksi tehtynä
IQsimmer tarjoaa yksinkertaisen tavan valmistaa ruokia, jotka vaativat pitemmän keittoajan hitaalla kuumennuksella tai alemman, tasaisen lämpötilan. Ihanteellinen esimerkiksi gulassi-tyyppisten ruokien valmistamiseen.

StopGo

Pidä tauko, milloin vain
StopGo-toiminto keskeyttää ruoanvalmistuksen, ja jatkaa samoilla asetuksilla uudelleenaktivoinnin jälkeen.

SoftMelt

Yksi, kaksi, suklaata
SoftMelt-toiminto sulattaa suklaan tai voin lempeästi tasaisessa 42 °C: n lämpötilassa, luoden täydelliset olosuhteet sulattamiselle ilman pohjaan palamista. Tätä toimintoa voidaan käyttää myös jäisen ruoan lempeään sulattamiseen.

StayWarm

Ruoka on lämmintä myöhässä tulijoille
StayWarm-toiminto pitää ruoan koko ajan 70 °C:n lämpötilassa tarjoiluun saakka. Ruoka säilyttää alkuperäisen makunsa ja lämpötilansa, kunnes se on tarjoiltu.

Ajastin

Joku on aina valveilla
Alaspäin laskeva ajastin voidaan asettaa enintään 99 minuuttiin. Jos tietyn ruokalajin kypsennykseen kuluva aika tunnetaan kokemuksesta, ajastin voidaan asettaa sammuttamaan keittotaso automaattisesti tämän ajan kuluttua. Merkkiääni kertoo, että ruoka on valmista.

Palautus

Aktivoi asetukset uudelleen
Tämä toiminto on erittäin hyödyllinen, kun sammutat keittotason tahattomasti. Sinulla on 5 sekuntia aikaa palauttaa viimeksi käytetyt asetukset, mikä on erittäin kätevää valmistettaessa useampaa kuin yhtä ruokalajia. Käännä keittotaso uudelleen päälle tämän ajan kuluessa päälle ja paina seuraavien 5 sekunnin kuluessa keittotason StopGo-toimintoa.
Lisää
Lähellä

Munakello

Aikailmoitus
Suunniteltu auttamaan munien, teen, nuudelien tai minkä tahansa muun ajastuksessa. Toimintoa ei ole kytketty keittoalueisiin, se toimii itsenäisesti. Aseta aika, ja kun se on kulunut loppuun, kuulet merkkiäänen. Ei enää ylikypsää pastaa, liian kovaksi keitettyjä munia, tai kuppiin unohdettuja teepusseja.
Lisää
Lähellä

Personointi

Tehty sinulle mieleiseksi
Osa asetuksista voidaan mukauttaa haluamallasi tavalla. Voit asettaa uudelleen merkkiäänen pituuden ja äänenvoimakkuuden. Nyt keittiösi voi olla sopusoinnussa ruoanvalmistustyylisi kanssa, oli se sitten äänekäs ja kiivastahtinen tai hiljainen ja rauhallinen.

ChildLock Pro -lapsilukko

Turvallisuus ennen kaikkea
ChildLock Pro -ominaisuus on tehty erityisesti perheille, joilla on pieniä lapsia. Lapsien jättäminen keittiöön vartioimatta on turvallisempaa kuin koskaan, sillä tämä vaihtoehto estää heitä kääntämästä keittotasoa päälle. Edistyneemmissä malleissa tämä toiminto voidaan aktivoida mukautetussa asetustilassa, joka lukitsee keittotason automaattisesti, kun se käännetään pois päältä. Muutoin voit lukita keittotason painamalla symbolia.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Musta

Suorat reunat -voidaan liimata tasoon

SliderTouch

Henkilökohtaiset asetukset

IQ programmes

IQboil, keittäminen runsaassa vedessä

IQgrill, grillaus

IQSimmer

Paistotunnistin: AutoDetect

AreaFlex

TimeAssist toiminto

Recall toiminto

Munakello

Ajastin

Toimintojen peruutus yhdellä napinpainalluksella

StopGo, säätöjen nopea palautus

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

SoftMelt, pitää lämpötilan +42 °C

StepZone

PowerBoost

4 induktiokeittoaluetta
edessä vasemmalla: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
edessä oikealla: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
takana vasemmalla: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW,
takana oikealla: Ø 21×19 cm, 2.1/3 kW

Jälkilämmön merkkivalo

ChildLock Pro

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 5.4 × 52 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 64 × 16 × 57.5 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 56-56.2 × 7 × 49 cm

Nettopaino: 9.2 kg

Bruttopaino: 9.7 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 7,360 W

Art. numero: 731910

EAN-koodi: 3838782152986

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme