Induktiotaso GIS78XC - Gorenje
GIS78XC Induktiotaso

GIS78XC

Induktiotaso
Tuotteen mitat (LxKxS): 77.3 × 5 × 52 cm PowerBoost Supreme Lapsilukko
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Induktiolla välittömästi vauhtiin

Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.
Lisää
Lähellä

IQcook: Plussaa induktiokeittotason SensorControl-ohjauksesta, turvallisuudesta, ravintoaineiden säilymisestä ja energiansäästöstä.

IQcook-keittotaso säätelee automaattisesti keittoalueiden toimintaa, niin että kypsennystä ei enää tarvitse valvoa paikan päällä. Luotettavat ja tehokkaat keittoalueeseen asennetut IQ-anturit ovat yhteydessä antureihin keittoastian kannessa, jotka valvovat kypsennystä kattilan sisällä. Tuloksena on automaattinen lämpötilan ja tehon säätö optimaalisten keittotulosten saamiseksi. Ylikiehuminen tai pohjaanpalaminen ei enää ole mahdollista, koska patentoitu SmartSense-toiminto on yhteydessä kannessa oleviin antureihin ja keittoalue tunnistaa milloin neste kiehuu tai on haihtunut, ja säätää automaattisesti keittotason toimintaa tai sammuttaa sen. Luotettava automaattinen ohjausjärjestelmä varmistaa täydellisen turvallisuuden ilman jatkuvaa valvontaa. IQcook-keittotaso säästää jopa 40 % energiaa asettamalla käyttöajan ja energiankäytön optimaalisiksi! Kumouksellinen IQcook-keittotaso tarjoaa viisi esiasetettua keitto-, paisto- ja grillaustilaa, joista voit valita. Kolme esiasetettua tilaa on tarkoitettu käytettäväksi siten, että pannun päällä on kansi ja kaksi ilman kantta.
Lisää
Lähellä

IQcook: Innovatiivinen induktiokeittoliesi IQ-anturitekniikalla ja ainutlaatuisella höyrykeitto-ohjelmalla

Plussaa innovatiivisesta ja kumouksellisesta tekniikasta ensimmäisessä keittotasossa täysin automaattisella höyrykeittämisellä! IQcook on maailman ensimmäinen keittotaso, joka käyttää nykyaikaista älykästä anturitekniikkaa automaattiseen 100% tehokkuuteen. Se on ensimmäinen keittotaso, joka keittää itsekseen, ilman valvontaa. höyryllä, oikealla lämpötilalla, oikealla teholla, ilman arvokkaiden ravintoaineiden menettämistä. Voit todella luottaa, että se huomaa kaikki muutokset ajoissa ja säätää toimintoa ylikiehumisen, pohjaanpalamisen tai ylikeittämisen välttämiseksi. IQcook on vallankumous keittämisen, paistamisen ja grillauksen täydellisyydessä. Testattu. Patentoitu! Keittotaso voitti 2012 Red Dot Design Award -palkinnon tuotesuunnitteluluokassa.
Lisää
Lähellä

Sensor-teknologia

IQ sensor -teknologia mahdollistaa induktiokeittotason tehon ja lämpötilan automaattisen valvonnan. Kun valitset jonkun esiasetetuista kypsennysohjelmista, keittoalueeseen asennetut anturit aktivoituvat automaattisesti. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse kuin aktivoida kannen anturi koskettamalla sitä. Anturit valvovat tarkkaan pannussa tai kattilassa tapahtuvaa kypsennysprosessia ja kommunikoivat jatkuvasti keittotason elektroniikkapiirin kanssa. Anturit vastaanottavat välittömästi tiedon kaikista muutoksista, kuten kiehumisesta, ja välittävät tiedon edelleen liedelle, joka säätää keittoalueen lämpötilaa vaadittavalla tavalla. IQ sensor -teknologia on integroitu uuden sukupolven XtremePower - induktiokeittotasoon, jonka suorituskyky on parasta, mitä induktiokeittotasoilla on tarjota. Se on yksi keittotason valittavana olevista toimintatiloista. Voit käyttää IQcook-keittotasoasi koska tahansa myös perinteiseen tapaan, kuten kaikkia muitakin ylivoimaisen Gorenje+ -brändin induktiokeittotasoja.
Lisää
Lähellä

IQgrill: Loistava grillaus juuri haluamallasi tavalla

IQgrill on ohjelma, joka tarjoaa tasaisesti grillatut ja mehukkaat herkut. Tämä esiasetettu grillaustila mahdollistaa kolmen kypsyystilan valinnan (raaka, keskitaso, kypsä). IQgrill sopii paistien, kalan, perunoiden, vihannesten, pakasteruokien grillaamiseen.

IQboil: Ruoan keittäminen runsaassa vedessä

Keitot, pasta ja padat eivät vielä milloinkaan ole maistuneet näin herkullisilta! IQboil on täydellinen valinta kaikille ruokalajeille, joissa vaaditaan runsaasti vettä. Esiasetettu kypsennystila kiehauttaa pannun tai kattilan sisällön, minkä jälkeen IQ-sensorit ottavat ohjauksen omiin käsiinsä ja pitävät huolellisesti yllä oikeaa kiehumislämpötilaa. Kiehumisen voimakkuus riippuu omasta valinnastasi - kevyt, keskinkertainen tai voimakas.
Lisää
Lähellä

IQfry: Maukkaisiin tuloksiin friteeraamalla

IQfry varmistaa, että ruoka on sopivan rapea ja murea friteerauksen yhteydessä. Tällä esiasetetulla tilalla, IQcook-keittotaso valmistaa erinomaiset ranskalaiset, rapeaksi friteeratut vihannekset, lihan tai ihanat munkit jälkiruoaksi.

IQpro: Pitkän valmistusajan vaativien ruokien hidas keittäminen

IQpro on oikea ratkaisu ruoille, kuten lihamuhennokset, riisikohokkaat, vanukkaat, polenta jne. – kaikki ruoat, jotka vaativat pitkän keittoajan ja hitaan lämmityksen. IQpro sopii myös erinomaisesti esivalmistetun ruoan lämmittämiseen.

IQsteam: Höyrykypsennys terveellisten ja tasapainoisten aterioiden valmistukseen!

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen IQsteam-kypsennystila kypsentää ruokasi puhtaasti höyryllä! Kyseessä on höyrykypsennyksen vallankumous, joka varmistaa, että vihanneksesi säilyttävät kaikki arvokkaat ravintoaineensa, vitamiininsa ja kivennäisaineensa rapeuttaan ja mehukkuuttaan menettämättä. Tarvitset vain 0,5 dl vettä keittääksesi 1 kilon vihanneksia. Höyrykypsennys säilyttää myös ruoan alkuperäisen värin ja maun. Kypsennyksen valvonta toimii täydellisesti. Esiasetettu ohjelma valvoo automaattisesti haihtumista taaten näin tasaisen höyrykypsennyksen.
Lisää
Lähellä

Yksinkertainen SmartControl toiminto

Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
Lisää
Lähellä

BoilControl: automaattinen tehon alennus haluttuun lämpötilaan

Heti kun liesi kytketään päälle, se ottaa välittömästi käyttöön tehotason, jolla saavutetaan nopeasti haluttu lämpötila. Kun haluttu taso on saavutettu, teho putoaa tasolle, joka riittää pitämään yllä haluttua lämpötilaa. Tämä älykäs toiminto estää nesteitä kiehumasta yli tai tarpeettoman pitkään, ja sen voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin vain.
Lisää
Lähellä

StopGo: keskeytä tarvittaessa

Voit pysäyttää kaikkien keittoalueiden toiminnan yhdellä ainoalla kosketuksella. Jos tilanne vaatii ruoanlaiton äkillistä keskeyttämistä, kaikki pysyy hallinnassa silloinkin, kun et ole paikalla. Palattuasi keittiöön voit painaa samaa painiketta uudelleen ja jatkaa ruoanlaittoa täysin samoilla asetuksilla!
Lisää
Lähellä

SoftMelt & StayWarm

SoftMelt-toiminto pitää keittoalueen tasaisessa 42 °C:n lämpötilassa, jossa voit sulattaa hunajaa, voita ja suklaata ilman pelkoa niiden polttamisesta! Toiminto on myös ihanteellinen pakastetun ruoan sulattamiseen. StayWarm-toiminto pitää ruoat tarjoilun kannalta ihanteellisessa lämpötilassa, eli 70 °C:ssa. Tässä lämpötilassa ruoka pysyy lämpimänä, mutta säilyttää herkullisen makunsa ja arominsa.
Lisää
Lähellä

ChildLock

Lukitse koko liesi tai lukitse nykyiset asetuksesi. Lapset ovat turvassa tahattomilta vahingoilta, ja liesi on turvassa lasten tekemiltä muutoksilta.

ExtraSpace: tehokas keittoalueiden asettelu

Kypsentäessäsi ruokaa XtremePower-induktioliesillä keittoastioiden viereen jää aina riittävästi tilaa. Vaikka käyttäisit kaikkia keittoalueita yhtä aikaa, liedellä ei ole koskaan ahdasta. Keittoalueiden asettelu on harkittu tarkkaan kaikissa liesissämme – valitsit sitten 66, 77 tai 90 senttimetrin levyisen lieden.
Lisää
Lähellä

Yksinkertaisen puhdas pinta

Koska induktioliesi kuumenee vain keittoastian alapuolelta ja lämpötilan säätäminen vaikuttaa välittömästi, ylikiehumisen ja –kuohumisen vaara on lähes olematon. Ruoka-aineet eivät siis pala kiinni lieden pintaan. Jos kuitenkin käy vahinko, sinun tarvitsee vain pyyhkiä pinta. Puhdistusaineeksi riittää pelkkä vesi.
Lisää
Lähellä

Jälkilämmön merkkivalot

Liedessä palaa valo niin kauan kuin jokin lieden keittoalueista on kuuma. Älä koske keittoalueisiin valon palaessa. Jälkilämpöä voi käyttää pitämään ruokaa lämpimänä tai sulattamaan ruoka-aineita hitaasti, ilman että siihen kuluu sähköä.

Ajastin

Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu/teräs renus

SmartControl

Ajastin

SliderTouch

IQcook sensor

BoilControl - minimoi ylikiehumisen

StopGo, säätöjen nopea palautus

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

SoftMelt, pitää lämpötilan +42 °C

PowerBoost

PowerBoost Supreme

SuperSilent

IQboil, keittäminen runsaassa vedessä

IQfry, friteeraus

IQgrill, grillaus

IQpro, hidas keittäminen

IQsteam, höyrykeittäminen

4 induktio keittoaluetta
edessä vasemmalla: Ø 21 cm, 1.5/2 kW,
edessä oikealla: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
takana vasemmalla: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
takana oikealla: Ø 21 cm, 1.5/2 kW

SmartSense-turvatoiminto

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

Lapsilukko

Tuotteen mitat (LxKxS): 77.3 × 5 × 52 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 95 × 14.5 × 61 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 74.8-75 × 6.6 × 49 cm

Nettopaino: 11 kg

Bruttopaino: 13.1 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 7,400 W

Art. numero: 448758

EAN-koodi: 3838942999505

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.