Induktiotaso GIS77SC - Gorenje
GIS77SC Induktiotaso

GIS77SC

Induktiotaso
Tuotteen mitat (LxKxS): 77 × 5 × 51 cm PowerBoost Supreme
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Induktiolla välittömästi vauhtiin

Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.
Lisää
Lähellä

Yksinkertainen SmartControl toiminto

Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
Lisää
Lähellä

ChildLock

Lukitse koko liesi tai lukitse nykyiset asetuksesi. Lapset ovat turvassa tahattomilta vahingoilta, ja liesi on turvassa lasten tekemiltä muutoksilta.

ExtraSpace: tehokas keittoalueiden asettelu

Kypsentäessäsi ruokaa XtremePower-induktioliesillä keittoastioiden viereen jää aina riittävästi tilaa. Vaikka käyttäisit kaikkia keittoalueita yhtä aikaa, liedellä ei ole koskaan ahdasta. Keittoalueiden asettelu on harkittu tarkkaan kaikissa liesissämme – valitsit sitten 66, 77 tai 90 senttimetrin levyisen lieden.
Lisää
Lähellä

Yksinkertaisen puhdas pinta

Koska induktioliesi kuumenee vain keittoastian alapuolelta ja lämpötilan säätäminen vaikuttaa välittömästi, ylikiehumisen ja –kuohumisen vaara on lähes olematon. Ruoka-aineet eivät siis pala kiinni lieden pintaan. Jos kuitenkin käy vahinko, sinun tarvitsee vain pyyhkiä pinta. Puhdistusaineeksi riittää pelkkä vesi.
Lisää
Lähellä

Jälkilämmön merkkivalot

Liedessä palaa valo niin kauan kuin jokin lieden keittoalueista on kuuma. Älä koske keittoalueisiin valon palaessa. Jälkilämpöä voi käyttää pitämään ruokaa lämpimänä tai sulattamaan ruoka-aineita hitaasti, ilman että siihen kuluu sähköä.

Ajastin

Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.

Tekniset tiedot

Musta

Viistohiottu

SmartControl

SliderTouch

BoilControl - minimoi ylikiehumisen

Ajastin

StayWarm, pitää lämpötilan +70 °C

PowerBoost

PowerBoost Supreme

XpandZone: Flex induction zone

SuperSilent

4 inductions zones
edessä vasemmalla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
edessä oikealla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
takana vasemmalla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW,
takana oikealla: Ø 19×22 cm, 2.3/3.7 kW

Jälkilämmön merkkivalo

Lapsilukko

Tuotteen mitat (LxKxS): 77 × 5 × 51 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 95 × 14.5 × 61 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 55.8-56 × 6.6 × 49 cm

Nettopaino: 10.2 kg

Bruttopaino: 12.3 kg

Kulutus valmiustilassa: 0.5 W

Liitäntäteho: 7,400 W

Art. numero: 475392

EAN-koodi: 3838942016578

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.