HomeMade-liedet - Gorenje
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
1

HomeMade-liedet

Oletko valmis kokemaan herkullisia hetkiä keittiössäsi? Gorenjen HomeMade-liesillä voit valmistaa lempiruokiasi samalla tavoin kuin perinteisessä puulämmitteisessä uunissa. Lietemme sisältävät lukuisia uusia ominaisuuksia ja niiden muotoilua on parannettu. Kaikki on kiinni pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät elämästä helpompaa.
Uudet Gorenjen HomeMade-liedet.
HomeMade-muoto
HomeMade-muoto
HomeMade-muoto
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista.
Paistaminen 300°C:SSA
Paistaminen 300°C:SSA
Paistaminen 300°C:SSA
Tämä toiminto on suunniteltu erityisesti paistamiseen, esim. pizzan.
BigSpace
BigSpace
BigSpace
70-litran käyttökapasiteetilla, Gorenje-uunit kuuluvat markkinoiden suurimmiksi ja niihin mahtuu helposti esimerkiksi 7 kg kalkkuna.
Erikois syvä leivinpelti
Erikois syvä leivinpelti
Erikois syvä leivinpelti
Erityisen syvän uunipannun korkeat reunat estävät rasvan roiskumisen ja palamisen kiinni uunin sisätilan seiniin.
Täydellinen asennus
Täydellinen asennus
Teleskooppisen jalustan avulla voit säätää korkeutta välillä 85–94 cm.
Uusi design
Uusi, yksinkertaistettu design ilman turhia elementtejä, antaa liedelle selkeän ulkoasun, joka sopii hyvin keittiöympäristöön.
XXL säilytyslaatikko
XXL säilytyslaatikko
XXL säilytyslaatikko
Erikoisen suuri ja syvä säilytyslaatikko jonne mahtuvat tarjottimet, leivinpellit tai muut ruuanlaiton apuvälineet. Kaikki on kätevästi käden ulottuvilla tässä kätevässä ja tilavassa säilytysratkaisussa.
Yksinkertaistettu rakenne
Ei liimaa eikä ruuveja. Yksinkertaisen muotoilun ansiosta lieden ulkonäkö on selkeä ja puhdistus on helppoa.
Ei kuumia vääntimiä
Reuna, joka varmistaa, etteivät vääntimet pääse ylikuumenemaan.
AquaClean
AquaClean
AquaClean
Koska kaikkien uusien Gorenje-uunimallien emalipinnoite on uusittu, myös AquaClean-toimintoa on kehitetty merkittävästi. AquaClean on mainio apu uunin sisätilan puhdistuksessa. Kaada puoli litraa vettä uunipellille ja kytke AquaClean-toiminto päälle. Tulokset näkyvät jo 30 minuutin kuluttua koko uunin pinnalla ja uunipelleillä. Tahrat ja rasvat pehmenevät ja ne voidaan pyyhkiä pois helposti.
BridgeZone
BridgeZone
BridgeZone
Induktiokeittotaso, jonka kaksi yhdistettävää aluetta helpottavat ruoanvalmistusta suurissa keittoastioissa. Kaksi erillistä keittoaluetta yhdistetään yhdellä kosketuksella, niin että ne muodostavat yhden suuren keittoalueen. Täydellinen toiminto suurikokoisten ruokien kypsennykseen, sekä kypsennykseen eri puolilla samanaikaisesti.
TouchControl
TouchControl
TouchControl
Moderni anturiteknologia mahdollistaa uunin selkeän ja yksinkertaisen ohjauksen hipaisunäppäimillä. Uuni on myös helppo lukita asiattoman käytön estämiseksi. Ohjauspaneelin pinta on täysin sileä ja näin myös helppo puhdistaa.
EasyClean
EasyClean
EasyClean
Koska keittotaso lämpenee vain keittoastian alla, ruoka ei koskaan pala pohjaan tai tartu keittotason pintaan. Jos jotakin valuu keittotasolle, pyyhi se vain pois. Tarvitset vain puhdasta vettä.

Älykkäät ratkaisut herkullisin tuloksin

_products/features/icon - HomeMade-muoto

HomeMade-muoto

Kaikki puu-uunien paisto-ominaisuudet
Gorenje-uunien perinteinen pyöreä muoto on edelleen yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista. Entisaikojen puu-uunien tavoin kuuma ilma pääsee kiertämään siinä vapaasti. Kun kuuma ilma kiertää vapaasti, se myös jakautuu tasaisesti ja ympäröi ruoan joka puolelta. Kun ruoka kuumennetaan tasaisesti ja tehokkaasti kaikilta puolilta, lopputulos on aina täydellinen: rapea ulkopuolelta ja mehevä sisäpuolelta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Paistaminen 300°C:SSA

Paistaminen 300°C:SSA

Voimakasta lämpöä keittiöösi
Tämä toiminto on suunniteltu erityisesti paistamiseen, esim. pizzan. Yksityiskohta, joka kohottaa pizzasi täydellisyyttä hipovalle tasolle.
_products/features/icon - BigSpace

BigSpace

Suuri uunikapasiteetti
70-litran käyttökapasiteetilla, Gorenje-uunit kuuluvat markkinoiden suurimmiksi ja niihin mahtuu helposti esimerkiksi 7 kg kalkkuna. Suuresta kapasiteetista huolimatta, uuni ylpeilee Luokan A energiatasolla ja on yksi energiatehokkaimmista uuneista markkinoilla, mikä johtuu sen ylivoimaisesta muotoilusta. Erinomainen useiden ruokien valmistukseen samalla kertaa ja suuriin perhetapahtumiin ja juhliin kotonasi.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Erikois syvä leivinpelti

Erikois syvä leivinpelti

Tarpeeksi syvä kaikkiin ruokalajeihin
Erityisen syvän uunipannun korkeat reunat estävät rasvan roiskumisen ja palamisen kiinni uunin sisätilan seiniin. Sopii mainiosti esim. lasagnen ja paistin valmistamiseen.
_products/features/icon - Täydellinen asennus

Täydellinen asennus

Joustavuutta parhaimmillaan
Uusi litteä muotoilu ja putkille varattu tila lieden takapuolella takaavat, että liesi sopii täydellisesti joka keittiöön. Teleskooppisen jalustan avulla voit säätää korkeutta välillä 85–94 cm.

Vinkit & vihjeet

Reseptejä täydellisiä pizzabileitä varten

Tällä sivulla näet parhaat reseptimme ja työkalut täydellisiä pizzabileitä varten. HomeMade-vuokatoiminto ja paistaminen 300 asteessa auttavat saamaan täydellisiä leipomistuloksia, esimerkiksi kun paistat pizzoja. Lue lisää ja katso, mitä tarvitset.

Leivo tyttärellesi sydämenmuotoinen kakku

Blogikirjoituksessamme kerrotaan, kuinka valmistat sydämenmuotoisen kakun helposti. Jos tyttäresi haluaa sydämenmuotoisen syntymäpäiväkakun mutta sinulla ei ole tarvittavaa vuokaa, voit improvisoida.

Tilaa uutiskirjeemme