HomeChef - Gorenje

HomeChef

Uuni, joka tietää
HomeChef on aivan uudenlainen uuni, jossa mestarikokkien tietotaito yhdistyy käyttöä helpottavaan tekniikkaan. Suurelta TFT-värinäytöltä on helppo valita asetukset liu'uttamalla sormea näytön pintaa pitkin. Uunin upein ominaisuus on kuitenkin sen patentoitu monivaiheinen STEPbake-paistotoiminto, joka mahdollistaa lämpötilan, vastustyypin ja paistoajan muutosten ohjelmoinnin valmiiksi kutakin ruokalajia varten. HomeChef tarjoaa taatusti herkullisia ruokailuelämyksiä ja tekee vaikutuksen niin aloitteleviin kuin kokeneisiinkin kotikokkeihin.

Paistotekniikan vallankumous

Gorenjen HomeChef-uuni edustaa uusinta mahdollista kodintekniikkaa. Ainutlaatuinen ohjaustila ja tehokas toiminta takaavat henkeäsalpaavat paistotulokset. Uunin tärkein uutuusominaisuus on ainutkertainen** monivaiheinen STEPbake-paistotoiminto. Monien ruokalajien valmistuksessa uunin lämpötilaa, käytettävää vastusta tai näitä molempia on vaihdettava paiston aikana. HomeChef-uunilla voit itse laatia ja tallentaa valmiit esiasetukset. PRObake-toimintatilalla taas takaat täydellisen herkuttelukokemuksen.

Muita toimintatiloja ovat:

 • AUTObake, johon on ohjelmoitu valmiiksi 65 reseptiä valokuvineen. Mukana on useita ruokalajeja, joissa on monta paistovaihetta.
 • MYbake on suunnattu omien reseptien kokeilijoille: voit helposti tallentaa reseptejä ja muokata niitä myöhemmin.
 • SIMPLEbake on nopea tapa valmistaa jokin yhdeksästä yleisestä ruokalajista.
 • EXTRA-tilassa on lisätoimintoja, kuten nopea esilämmitys, lämpimänä pito, lautasten lämmitys jne.

Hyvää ruokahalua!

** Kansainvälistä patenttia on haettu.

Kehittynyt tekniikka tuo helppokäyttöisyyden ja ruokanautinnot ulottuvillesi

HomeChef-uunissa on suuri TFT-värinäyttö, joka mahdollistaa ainutlaatuisen kosketusohjauksen. Taustalla on tehokas mikrosiruohjain, joka toimii itsenäisenä tietokoneena. Kun se yhdistettiin muuhun laitteistoon sekä valmistajan asiantuntemuksen ja tuotekehityksen tuottamaan näppärään käyttöliittymään, saatiin aikaan aiempaa herkempi, nopeampi ja helppokäyttöisempi ohjaus. Huolimatta siitä, että ohjaus perustuu monimutkaiseen tekniikkaan, se onnistuu yksinkertaistamaan käyttäjän valintoja ja helpottamaan uunin käyttöä.

Ohjelmat ja toiminnot valitaan liu'uttamalla sormea näytön pinnalla. Näytön sisältö on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi. Näytön pinta on suojattu lasilla. Päävalikossa näyttään päivämäärä ja kellonaika. Asetuksissa käytettävän kielen voi valita lukuisista kielivaihtoehdoista. Käytettävissä on 30 eri kieliversiota. Päävalikosta voi myös avata perusvalikon, jossa on tarjolla neljä vaihtoehtoa paisto-ohjelman valintaan. Valitse vapaasti käyttötarkoitukseesi sopivin!

SIMPLEbake

Den enkleste vej til din livret

Når du vælger indstillingen SIMPLEbake, vises ni fotos i det interaktive farvedisplay, som repræsenterer ni kategorier af retter, der oftest tilberedes i ovnen. Vælg kategorien med den ret, du vil tilberede. Standardindstillingerne for den valgte opvarmning, placering af bradepanden eller risten i ovnen og varigheden af programmet er allerede angivet i det forudindstillede program. Programmet tilpasses automatisk til den anslåede vægt og ønskede tilberedning, du angiver. Du kan også angive, hvornår retten skal være klar. HomeChef håndterer de enkelte trin og ønsker dig blot velbekomme, når retten er klar.

AUTObake

Laaja valikoima valmiita ohjelmia

AUTObake-tila tarjoaa valmiiksi ohjelmoituina parhaat asetukset 65 selkeästi luokitellun ruokalajin valmistukseen. Valitse ensin pääluokka, esimerkiksi, liharuoka, kasvikset tai paistos ja sitten haluamasi ruokalaji. Ohjelma kysyy lisätietoja valmistettavasta määrästä, halutusta kypsyysasteesta ja siitä, milloin haluat ruoan valmistuvan. Sitten voit aloittaa paistamisen painamalla käynnistyspainiketta. Ohjelma valitsee asetukset toiveidesi mukaan ja takaa, että herkullinen ateria on valmis valitsemanasi ajankohtana.

PRObake

Tavanomaista paistoa kokeneille kokeille

PRObake-tilassa käyttäjä voi toteuttaa vapaasti omia ideoitaan ja hyödyntää samalla valmistusprosessin luotettavuutta ja tarkkuutta parantavia ominaisuuksia. Jos tiedät aiemman kokemuksen perusteella tietyn ruokalajin vaatiman lämpötilan ja paistoajan, sekä käytettävät vastukset ja muut asetukset, suosittelemme PRObake-paistotilaa. STEPbake on alkuperäinen ja patentoitu ratkaisu monivaiheiseen paistamiseen. Se on nyt saatavana PRObake-tilaan yhdistettynä, mikä mahdollistaa jopa kolmen perättäisen lämpötilan ja vastuksen muutoksen ohjelmoinnin eri väliajoille. Kun valmistat ruokalajia, joka edellyttää tällaisia muutoksia paiston aikana, voit valita kaikki tarvittavat asetukset vaivattomasti jo ennen ruoanvalmistuksen aloittamista. Tällöin paistaminen sujuu automaattisesti ja vahtimatta – tulokset ovat herkullisia joka kerta.

MYbake

Luo uusia yhdistelmiä oman kokemuksesi perusteella

Med MYbake-programmet kan du vælge forudindstillede opskrifter og gemme dine egne kombinationer i et tilberedningsbibliotek med indstillinger for op til 150 retter. MYbake-programmet har 10 kategorier af fødevarer, f.eks. kød, fisk og skaldyr, grøntsager og brød, samt up til 15 retter og kombinationer, der kan bruges til tilberedning af retterne i den enkelte kategori. Du kan gemme dine foretrukne retter i AUTObake-programmet, eller du kan gemme dine egne foretrukne tilberedningsmetoder for bestemte retter ved hjælp af funktionerne PRObake og STEPbake. Så er du sikker på, at du til enhver tid kan genskabe fremgangsmåden med blot et enkelt touch!

Extra - Toiminnot

 • FastPreheat – uunin nopea esilämmitys
 • StayWarm – pitää ruoan oikeassa lämpötilassa sen valmistumisen jälkeen
 • WarmPlate – lautasten lämmitykseen ennen lämpimän ruoan tarjoilua
 • FoodDefrost – pakasteiden sulatukseen
 • MeatProbe – lihalämpömittarin kanssa käytettäväksi
 • AquaClean – uunin vesipesu
 • HomeChef - uunin edut

  Nopeat ja vaivattomat säädöt uusimman tekniikan ansiosta sekä nykyaikaisen suunnittelun todistetut edut! Kosketusohjauksen lisäksi myös liukusäätö. Värinäytössä kaikki asetukset ja valikkovaihtoehdot näkyvät selkeästi ja yksinkertaisesti. TFT-värinäyttö reagoi kosketukseen. Ohjaus on vaivatonta. Voit valita haluamasi 30 kielivaihtoehdosta. Selkeä ja miellyttävä toimintalogiikka on kaikkien kodinkoneidemme käyttöliittymien tausta-ajatus. Lasipintaa koskettamalla saat näkyviin useita valintoja ja yhdistelmiä. Resepteihin sisältyy valmistusohjeen lisäksi värivalokuvia ruokalajeista – 65 valmiiksi ohjelmoitua reseptiä, jotka on valittu kansainvälisesti suosittujen ruokalajien joukosta. Kaunis ja selkeä värivalokuvakuvitus. Monipuolinen ruokavalio ja herkulliset makuelämykset ovat ulottuvillasi vaivattomasti. Luo linkkejä suosikkiresepteihisi Voit merkitä hyväksi havaitut ohjeet entistäkin nopeammin käytettäviksi. Automaattinen vaiheittainen paisto – harkitut ja testatut työvaiheet Voit käyttää valmista ohjetta tai säätää vastusten toiminnan, lämpötilan ja paistoajan itse – käytettävissä kolme eri vaihetta. Ammattilaistasoinen tekniikka mahdollistaa omien paisto-ohjeiden tallentamisen. Loogiset ja selkeät valinnat sopivat niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille harrastajille, jotka haluavat mukauttaa asetukset mieleisikseen. Patentoitu STEPbake-innovaatio tuo kotikeittiösi ammattilaistasolle helposti ja yksinkertaisesti. Valitse markkinoiden ainoa uuni, joka mahdollistaa paistoprosessin vapaan säätämisen vaihe kerrallaan. Täysin integroitu lasilla suojattu näyttö – merkittävä kodinkoneinnovaatio! HomeChef-uunin toimintaa ohjataan yksinkertaisesti koskettamalla näytön suojalasia tai liu'uttamalla sormia sitä pitkin. Ratkaisu on tuttu autoista, matkapuhelimista ja muusta kehittyneestä tekniikasta. Nyt se on ensi kertaa käytettävissä myös keittiössä! Lopputulos on tyylikäs, turvallinen ja helppokäyttöinen. Lisäksi puhdistus on helppoa. Valitse käyttökieli 30 vaihtoehdosta! HomeChef-tuotteiden elektronisessa ohjelmistomoduulissa on useita eri kielivaihtoehtoja, mikä helpottaa kaikkien valmiiden asetusten käyttöä.
  Tilaa uutiskirjeemme