Paistokivi ja lasta PBS02S - Gorenje
PBS02S Paistokivi ja lasta

PBS02S

Paistokivi ja lasta
Art. numero: 575027 Gorenje
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

Optimaalinen lämmön imeytyminen ja jakautuminen

Maku kuin puu-uunissa
Massiivinen 20 mm paksuinen kivi imee ja jakaa lämmön tasaisesti koko uuniin, tuloksena täydellinen rapeus ja mureus joka kerta.

Pizzaa ja enemmän

Suolaiset tai makeat ruokalajit
Kivellä voi paistaa monenlaisia ruokalajeja, makeita tai suolaisia. Nauti yksinkertaisesta helppoudesta ja paista kivellä rapeita bruschettoja, pizzaa omaan makuun, tuoretta leipää, tai herkullinen piirakka. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, ja anna makunystyröidesi nauttia herkkupaloista.
Lisää
Lähellä

Uuni tai grilli

Monipuolinen lisälaite
All-around paistokiven käyttö antaa paistokselle viimeisen silauksen, kun haluat paistaa täydellisen rapeaa ja mureaa ruokaa. Se on kätevä apulainen keittiössä, koska se mahtuu mihin tahansa uuniin. Voit käyttää sitä myös grillaukseen. Vakiovarusteisiin kuuluvalla lastalla liu'utat ruoan kuumalle kivelle ja pois kiveltä helposti ja turvallisesti.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

Tuotteen mitat (LxKxS): 38 × 35.5 × 3.7 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 43.5 × 10.4 × 39 cm

Nettopaino: 5.5 kg

Bruttopaino: 6.5 kg

Art. numero: 575027

EAN-koodi: 3838782010521

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.