Uunivuoka CWCI28R - Gorenje
CWCI28R Uunivuoka

UunivuokaCWCI28R

Art. numero: 631207 Gorenje Sarja: BLACK COLLECTION Tarttumaton pinta Gorenje
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Varovasti, se on kuumaa!

Varovasti, se on kuumaa!

Mukana kaksi patalappua
Valurauta säätelee ihanteellisesti lämpöä, ja se jäähtyy erittäin hitaasti. Kun käsittelet pataa tai grillilevyä, ota huomioon, että niiden kaikki osat ovat yhtä kuumia. Varmistaaksemme, että et polta sormiasi, saat padan ja grillin mukana kaksi patalappua.
_products/features/icon - Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Soveltuu lähes kaikenlaisiin ruokiin
Valurautapataa voidaan käyttää keittojen, kasvis- ja lihapatojen, liharuokien ja jälkiruokien valmistamiseen sekä lihan paistamiseen ja leivän leivontaan. Soveltuu kaikille lämpölähteille ja uuneille.
_products/features/icon - Emaloitu pinta

Emaloitu pinta

Kestävä ja terveellinen
Emalipinnoite estää ruoan tarttumisen padan pohjaan tehden sen puhdistamisesta nopeaa ja vaivatonta. Laadukas pintakäsittely estää myös raudan ruostumisen ja liukenemisen ruokaan.
_products/features/icon - Varaa hyvin lämpöä

Varaa hyvin lämpöä

Loistava kyky säilyttää lämpöä
Padan erinomainen kyky varastoida lämpöä mahdollistaa energiaa säästävän hauduttamisen matalissa lämpötiloissa. Joidenkin ruokien valmistuksessa lämpölähde voidaan sammuttaa jopa heti ruoan kiehahdettua. Padan lämpö pitää huolen lopusta. Ruoka pysyy lämpimänä vielä tunnin keittämisen jälkeenkin, joten tarjoilun kanssa ei tarvitse kiirehtiä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Pyöristää maut

Pyöristää maut

Kannen viimeistelty muotoilu
Erikoissuunniteltu kansi estää höyryn karkaamisen padasta, nesteyttää sen ja palauttaa pataan. Näin kaikki makuaineet säilyvät ruoassa. Ruoka maistuu maukkaalta, ja siinä säilyvät vitamiinit, mineraalit ja ravinteet.
_products/features/icon - Hidasta hauduttamista

Hidasta hauduttamista

Varmuudella hyvä lopputulos
Lämmön tasainen jakautuminen padassa tarjoaa loistavan lopputuloksen erityisesti ruoissa, jotka vaativat pitkän haudutusajan matalalla lämmöllä. Ruoka kypsyy tasaisesti, ja sen maut avautuvat tuoden aromit herkullisesti esiin.
_products/features/icon - Perinteistä osaamista

Perinteistä osaamista

Terveellistä kotiruokaa sukupolvelta toiselle
Emaloitu valurautapata on uskomattoman kestävä, kaunis, vahva, vankka ja hyvin säilyvä. Erittäin helppo puhdistaa ja ylläpitää. Soveltuu tulevien sukupolvien terveelliseen ruoanlaittoon. Jos ilma ei salli ulkona grillaamista, grillilevyllä saa aikaan uskomattomia tuloksia induktioliedellä. Perintökalleuksia, jotka kulkevat vanhemmilta lapsille.
Lisää
Lähellä

Tekniset tiedot

CWCI28R

Kattila

Sarja: BLACK COLLECTION

Useita erilaisia malleja: 1

Uuninkestävä

Ruuanvalmistus vähemmällä rasvalla

Uunivuoka halkaisija: Ø 28 cm

Tarttumaton pinta

Kestää konepesun

Tuotteen mitat (LxKxS): 28.5 × 12.5 × 28.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 34.7 × 15.5 × 29.3 cm

Nettopaino: 7 kg

Bruttopaino: 7.8 kg

Art. numero: 631207

EAN-koodi: 3838782044021

Liitteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.