Pakastimet - Gorenje
Pakastimien ominaisuudetOikein pakastettu
Kiireinen elämäntyyli ja toivomus saada laadukasta ruokaa koska tahansa vaativat kaappipakastimelta tai pakastearkulta huomattavasti enemmän kuin vain kylmää säilytystilaa. Gorenjella on ratkaisu tähän. Gorenjen kaappipakastimissa ja pakastearkuissa käytetty älykäs teknologia varmistaa, että pakastamisen yhteydessä syntyneet mikrokristallit eivät vahingoita ruoan solurakennetta. Näin ruoka säilyttää vitamiininsa, kivennäisaineena ja - mikä tärkeintä - makunsa. Näin kesällä poimitut mansikat maistuvat yhtä makeilta vielä talvellakin ja etukäteen valmistettu lounas odottaa sinua pakastamisesta huolimatta herkullisena ja parhaassa kunnossa, kun sitä tarvitset. Pakastimen sisäosa on suunniteltu huolellisesti suurten ruokamäärien näppärään säilytykseen.

Täydellinen hoito

Pakasteiden säilyttäminen

Suositeltu säilytysaika pakastimessa
Pakasteiden varastointiaika riippuu ruoan koostumuksesta, laadusta, vanhenemispäivästä jne. Etenkin korkea rasvapitoisuus lyhentää varastointiaikaa. Näin vähärasvaista lihaa voidaan pitää pakastimessa jopa 12 kuukautta, kun rasvainen liha säilyy vain 4 - 6 kuukautta. Säilytä ruoka tiiviisti suljetuissa koteloissa tai sopivassa pakkauksessa.

Älykkäät ratkaisut

NoFrost

Ei enää rasittavaa sulattamista
Voimakkaasti kiertävä kylmä ilma poistaa kosteuden sekä pakastimesta että jääkaapista. Tämä ehkäisee huurteen kertymistä ruokaan ja jään kertymistä sisäseiniin pitäen samalla sähkökulutuksen alhaisena. Näin säilytystila on tehokkaasti käytössä ja pakastimen sulattaminen ja
puhdistus ovat historiaa. Pakkaukset tai pakasteet eivät enää tartu kiinni toisiinsa ja pakastin pysyy siistinä ja järjestyksessä.
_products/features/icon - FrostLess-teknologia

FrostLess-teknologia

Huomattavasti vähemmän huurretta.
FrostLess-tekniikka yhdistää parannetun eristyksen ja AWPE-teknologian tehon vähentäen huomattavasti huurteen ja jään muodostumista ruokaan ja pakastimen sisäosiin. FrostLess-tekniikan ansiosta sähkölaskusi pienenee ja vaivalloinen pakastimen sulattaminen on suoritettava huomattavasti harvemmin.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FastFreeze

FastFreeze

Nopea pakastus
FastFreeze-toiminto pakastaa ruoan -24 °C:ssa säilyttäen suurimman osan sen sisältämistä kivennäisaineista. Noin kahden päivän kuluttua toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja pakastimen lämpötila palautuu alkuperäiseen. Ja jos itse unohdat, älykkäät anturit varmistavat, että toiminto kytketään päälle oikeaan aikaan.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Huippuluokan A++ energiatehokkuus

Huippuluokan A++ energiatehokkuus

Uuden AWPE-teknologian mahdollistama parannettu jäähdytysjärjestelmä yhdistettynä lauhdutinyksikköön takaa erinomaiset edellytykset parhaiden energialuokkien saavuttamiselle.

Helppo käyttää

SpaceBox-vetolaatikko

Pakastimen erikoisvetolaatikko on poikkeuksellisen tilava, ja sen ansiosta pakasteet saa helposti otettua pakastimesta. Kätevien teleskooppikiskojen ansiosta laatikko on helppo vetää ulos, eikä se putoa.
_products/features/icon - SimpleUse

SimpleUse

Taattua käyttömukavuutta
Pakastearkun kanteen harkitusti sijoitettu valo näyttää sisällön selvästi ja siirrettävien korien ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin ruokatavaroihin. Tukeva jousikuormitteinen metallisarana pitää kannen osittain tai kokonaan auki, niin että sinun ei tarvitse pitää siitä kiinni kädelläsi. Kehittynyt tekniikka tasaa paineen kannen sulkemisen jälkeen estäen alipaineen muodostumisen, niin että pystyt avaamaan pakastearkun tarvittaessa heti uudelleen sulkemisen jälkeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Ohjaus ja turvallisuus

Ohjaus ja turvallisuus

Mekaanisen pakastearkun ohjausyksikkö
Ohjausyksikkö on sijoitettu mekaanisen pakastearkun etusivun alaosaan. Lämpötilan säätöä ja FastFreeze-toiminnon päälle-/poiskytkintä täydentää kaksi merkkivaloa, jotka ilmaisevat, milloin laite on päällä ja milloin FastFreeze on aktivoituna, samoin kuin turvatoiminnon merkkivalo, joka ilmaisee, että lämpötilahälytys on aktivoituna. Aktivoi FastFreeze-toiminto 24 tuntia ennen kuin aiot pakastaa suuren määrän tuoretta ruokaa. Tällä tavoin varmistat, että useimmat ravintoaineet säilyvät.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme