Freshzone jääkaappi I Katso Gorenjen jääkaappitoiminnot tästä - Gorenje
Kylmälaitteiden ominaisuudetVitamiinien suojelijat
Vaikka niitä ei käytetäkään ruoanlaittoon, Gorenjen jääkaapit muodostavat jokaisen keittiön keskipisteen. Niiden tehtävä on yksinkertainen – varmistaa, että lempiruokasi on aina saatavilla. Mutta Gorenjen jääkaapit osaavat paljon enemmän. Ne on varustettu älykkäillä teknologioilla, jotka jäljittelevät luonnossa vallitsevia olosuhteita pitääkseen ruokasi pidempään tuoreena, maistuvana ja täynnä terveellisiä ravintoaineita. Jääkaappien sisäosa on suunniteltu huolellisesti takaamaan käyttäjälle paras mahdollinen näkyvyys sekä runsaasti tilaa suurempienkin ruokamäärien säilytykseen. Niiden ulkopuolen ensiluokkainen muotoilu puolestaan on tervetullut visuaalinen kohokohta joka kotiin. Ja mikä parasta, Gorenjen jääkaapit ovat tunnettuja hiljaisesta ja taloudellisesta toiminnastaan sekä vakuuttavasta kestävyydestään.

Täydellinen hoito

CrispActive jossa VitaLight

Erityisellä VitaLight-valolla varustettu hedelmä- ja avihanneslaatikko pitää ruoan pidempään tuoreena. Laatikossa palava oranssi valospektri hidastaa hedelmien ja vihannesten luonnollista kypsymisprosessia säilyttäen niiden vitamiinit ja kivennäisaineet.
_products/features/icon - CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

Kuin suoraan puutarhasta
CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista hedelmä- ja vihanneslaatikoista. Alhainen lämpötila ja mahdollisuus säätää kosteutta pitävät tuotteesi pidempään tuoreina.
_products/features/icon - FreshZone

FreshZone

Tuoretta kuin suoraan luonnosta
Tässä laatikossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta se on ihanteellinen lihan, kalan, hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Se säilyttää ruoan tuoreuden, aromin, värin ja maun huomattavasti pidempään.
_products/features/icon - ZeroZone-laatikko

ZeroZone-laatikko

Tuoretta kuin suoraan merestä
ZeroZone-vetolaatikon valvottu lämpötila pysyy noin 0 °C:ssa ja sen olosuhteet ovat ihanteelliset tuoreen ruoan (kuten lihan tai kalan) säilyttämiseen. Ruoka säilyy tuoreena jopa kolme kertaa kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa. MultiFlow 360° -ilmankiertojärjestelmä takaa lämpötilan pysyvän tasaisena.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FreshActive-laatikko

FreshActive-laatikko

Maksimi tuoreus
Tämä laatikko on ihanteellinen lihan, kalan ja äyriäisten säilytykseen. Sen lämpötila on muutaman asteen muuta jääkaappia
alhaisempi, mikä pitää ruoan huomattavasti pidempään tuoreena.
_products/features/icon - XXL SpaceBox

XXL SpaceBox

Riittävästi tilaa XXL-kalkkunalle
Suurin laatikko soveltuu ihanteellisesti suurten ruokatavaroiden, kuten kokonaisen kalkkunan, useampien pizzojen tai vaikka kakkujen säilytykseen.

Älykkäät ratkaisut

AdaptTech

Jääkaappi, joka oppii tuntemaan tapasi
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.
Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. Kun jääkaapin ovi avataan, sen lämpötila nousee yllättäen ja jääkaapissa oleva ruoka altistuu lämpöshokille, mikä puolestaan saa sen pilaantumaan nopeammin. Jääkaappi seuraa ja analysoi jatkuvasti, miten käytät sitä. Siten se pystyy ennustamaan, koska avaat jääkaapin oven ja laskee lämpötilaa 1 tai 2 °C juuri ennen kuin teet sen, varmistaakseen lämpötilan pysymisen tasaisena ja pitääkseen ruoan tuoreena ja ravinteikkaana.
_products/features/icon - IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

Ideaalinen mikroilmasto jokaisella hyllyllä
Gorenjen jääkaappien kehittynyt tekniikka jäljittelee luonnollista ionisaatioprosessia pitääkseen ruoan pidempään tuoreena. Jääkaappi tuottaa negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka pitävät ilman raikkaana jäljitellen luonnollista mikroilmastoa, joka on ihanteellinen ympäristö tuoreille elintarvikkeille. MultiFlow 360° ilmanvaihtojärjestelmä jakaa ionisoidun ilman tasaisesti 14 ilmareiän läpi pitäen lämpötilan vakiona kaikilla hyllyillä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - IonAir ja DynamiCooling

IonAir ja DynamiCooling

Jääkaapin lämpötilan tasainen jakautuminen
Kehittynyt tuuletusjärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat pitkään tuoreena. Kehittynyt tuuletusjärjestelmä dynaamisen jäähdytysjärjestelmän kanssa ylläpitää tasaisen lämpötilan koko jääkaapissa. Negatiivisillä ioneilla rikastettu ilma jäljittelee luonnollista mikroilmastoa pitäen ruoat tuoreena pidempään. Lämpötilaerojen puuttuessa jääkaapin jokaisella hyllyllä voi säilöä minkälaista ruokaa tahansa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - A+++ energiatehokkuus

A+++ energiatehokkuus

Jopa 60 % energian säästö
Suuremmasta koosta ei välttämättä ole seurauksena suurempi sähkölasku. Erinomaisten eristysratkaisujen lisäksi Gorenjen jääkaappi-pakastinyhdistelmät tarjoavat myös parannetut ovien tiivisteet, huippuluokan jäähdytyskomponentit sekä elektronisen jäähdytyksen, jotka kaikki vähentävät sähkönkulutusta. Valitsemalla jonkun Gorenjen energiatehokkaimmista kylmälaitteista, jonka energiatehokkuus on A+++, A++ tai A+, voit säästää energiaa jopa 60 % energialuokkaan A verrattuna. 15 vuotta vanhojen tai vanhempien laitteiden sähkönkulutus on jopa kolme kertaa suurempi kuin uusien.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SuperCool

SuperCool

Kun SuperCool-pikajäähdytystoiminto on aktivoituna, jääkaappi nopeuttaa jäähdytysprosessia laskemalla lämpötilan 3 °C:een. Matalan lämpötilan ja suuren kapasiteetin yhdistelmä on ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen suurostosten jälkeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - EcoMode

EcoMode

Kun jääkaappia käytetään vähemmän (ovea avataan harvemmin) tai kun et ole kotona, esimerkiksi loma-aikana, EcoMode-ohjelma voi säilyttää sen optimaalisen lämpötilan säästäen samalla
energiaa.
_products/features/icon - InverterCompressor

InverterCompressor

Vakaa, hiljainen ja pitkään kestävä toiminta. InverterCompressor on tehokas vaihtoehto, koska se saavuttaa huomattavan toimintakykynsä paljon tavallisia kompressoreita nopeammin. Lisäksi se takaa hiljaisen, kestävän ja vakaan toiminnan.
Lisää
Lähellä

Helppo käyttää

LedLight

Erityisen tehokkaasti valaiseva, energiaa säästävä LED-valo. Valaisee jopa 10 kertaa tehokkaammin ja kestää jopa 30 kertaa kauemmin kuin normaali valo.
_products/features/icon - SimpleSlide-hyllyt

SimpleSlide-hyllyt

Helposti säädettävät ovihyllyt
Jääkaapin oven korkeussäädettäviä hyllyjä voidaan siirtää helposti ylös- tai alaspäin, niin että hyllyille saadaan mahtumaan jopa 5 kiloa eri muotoisia ja kokoisia ruokatavaroita.
_products/features/icon - PullOut-hyllyt

PullOut-hyllyt

Ulosvedettäville kiskoille asennettujen hyllyjen ansiosta myös jääkaapin takaosassa olevat elintarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt ovat erittäin kestävät ja niille voidaan sijoittaa jopa 22 kiloa ruokaa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - MultiBox

MultiBox

Fiksu muotoilu
Jääkaapin ovessa sijaitsevaa monikäyttöistä, kannellista lokeroa voidaan käyttää juuston, sipulin ja muiden voimakkaasti tuoksuvien ruokien säilytykseen. Lokero pitää ruoan tuoreena ja suojaa sitä kuivumiselta, samalla kun sen silikonikantta voidaan käyttää myös kananmuna- tai jääpalalokerona.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon -

_products/features/icon - SlotIn

SlotIn

Helposti avautuva ovi
Toiminto takaa, että jääkaapin ovet aukeavat aina oikeassa kulmassa, niin että kaikki hyllyt ja lokerot voidaan vetää täysin ulos. Ratkaisu on ihanteellinen etenkin seinän, työtason tai muiden laitteiden viereen tai alle sijoitettujen jääkaappien kohdalla.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme