NO FROST. NO PROBLEMS - Gorenje

EI JÄÄTYMISTÄ

Unohda ärsyttävä jään poistaminen jää-/pakastinkaapin sisältä. Jäätä ei tarvitse enää poistaa, ja kun jäätä ei ole, myös sähkönkulutus on alhaisempi.

ENEMMÄN TILAA

Sano jäähyväiset kertyneelle jäälle. Enää se ei jää kiinni elintarvikkeisiin eikä vie arvokasta tilaa. Nyt voit nauttia "jäätymättömästä" pakastimesta.

EI ELINTARVIKKEIDEN TARTTUMISTA KIINNI TOISIINSA

Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin toisiinsa kiinni jäätyneet elintarvikkeet. Intensiivinen kylmän ilman kierto estää elintarvikkeiden tarttumisen kiinni toisiinsa.

ENEMMÄN RAIKKAUTTA

Innovatiivinen "jäätymätön" järjestelmä säilyttää elintarvikkeet raikkaina ja terveellisinä pitkään. IonAir, Multiflow 360° ja DynamiCooling estävät pakastettujen elintarvikkeiden ennenaikaisen pilaantumisen, joten voit nauttia elintarvikkeistasi pidempään.

Mansikka- ja goji-marja-smoothie

Onko pakastimesi täynnä mansikoita? Tämä resepti on erittäin helppo ja valmistus on nopeaa, ja se sopii täydellisesti lämpimään kesäpäivään.

Tarvitset

  • 2 rkl kuivattuja goji-marjoja
  • 2,5 dl mansikoita (tuoreita tai pakastettuja)
  • 5 dl mantelimaitoa tai vähärasvaista maitoa

Valinnaisesti

  • 2 tl hunajaa
  • Jäätä

Tee näin

Sekoita goji-marjat yhteen ruokalusikalliseen vettä pienessä kulhossa. Anna levätä 15 minuuttia, niin että marjat pehmenevät. Kaada goji-marjat, mansikat, hunaja, mantelimaito ja jää tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi seokseksi. Koristele mintunlehdillä ja nauti!

Tutustu koko tuotevalikoimaamme ja NoFrost-teknologiaan