Kalusteisiin asennettava jääkaappi GDR5182A1 - Gorenje
GDR5182A1 Kalusteisiin asennettava jääkaappi

Kalusteisiin asennettava jääkaappi GDR5182A1

Energialuokka: A++ Käyttötilavuus: 305 l Rakennetyyppi: kalusteisiin asennettava Tuotteen mitat (LxKxS): 55.5 × 177.2 × 54.5 cm
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Jääkaappi, joka oppii tuntemaan tapasi
Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. Kun jääkaapin ovi avataan, sen lämpötila nousee yllättäen ja jääkaapissa oleva ruoka altistuu lämpöshokille, mikä puolestaan saa sen pilaantumaan nopeammin. Jääkaappi seuraa ja analysoi jatkuvasti, miten käytät sitä. Siten se pystyy ennustamaan, koska avaat jääkaapin oven ja laskee lämpötilaa 1 tai 2 °C juuri ennen kuin teet sen, varmistaakseen lämpötilan pysymisen tasaisena ja pitääkseen ruoan tuoreena ja ravinteikkaana.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - IonAir ja DynamiCooling

IonAir ja DynamiCooling

Jääkaapin lämpötilan tasainen jakautuminen
Kehittynyt tuuletusjärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat pitkään tuoreena. Kehittynyt tuuletusjärjestelmä dynaamisen jäähdytysjärjestelmän kanssa ylläpitää tasaisen lämpötilan koko jääkaapissa. Negatiivisillä ioneilla rikastettu ilma jäljittelee luonnollista mikroilmastoa pitäen ruoat tuoreena pidempään. Lämpötilaerojen puuttuessa jääkaapin jokaisella hyllyllä voi säilöä minkälaista ruokaa tahansa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Oven syvä pullohylly

Oven syvä pullohylly

Varmista pullojen säilytys
Jääkaapin ovessa on paljon säilytystilaa isoille lasi-, tai muovipulloille. Erityinen reuna pitää tuotteet paikoillaan estäen niiden vahingoittumisen, tai liikkumisen oven ollessa avoinna, tai suljettuna.

MultiBox

Fiksu muotoilu
Jääkaapin ovessa sijaitsevaa monikäyttöistä, kannellista lokeroa voidaan käyttää juuston, sipulin ja muiden voimakkaasti tuoksuvien ruokien säilytykseen. Lokero pitää ruoan tuoreena ja suojaa sitä kuivumiselta, samalla kun sen silikonikantta voidaan käyttää myös kananmuna- tai jääpalalokerona.
Lisää
Lähellä

VitaLight- ja SmartHumidity-toiminnoilla varustettu CrispZone

Kuin suoraan puutarhasta
Yksi markkinoiden suurimmista hedelmä- ja vihanneslaatikoista: CrispZone pitää tuotteesi pidempään tuoreina matalan lämpötilan, automaattisen kosteudensäädön ja erityisen valon avulla. SmartHumidity pitää laatikon kosteuden koko ajan optimaalisella tasolla erityisen kalvon avulla, joka päästää liiallisen kosteuden automaattisesti ulos. VitaLight ylläpitää luonnollista kypsymisprosessia vitamiinien säilyttämiseksi pitäen samalla vasta poimitut tai ostetut hedelmät ja vihannekset tuoreina ja rapeina pitempään.
Lisää
Lähellä

LedLight

FreshZone

Tuoretta kuin suoraan luonnosta
Tässä laatikossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta se on ihanteellinen lihan, kalan, hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Se säilyttää ruoan tuoreuden, aromin, värin ja maun huomattavasti pidempään.

FreshZone

Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa kylmän ilman syöttämisen suoraan erityiseen viilennyslokeroon. Tässä lokerossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta hedelmät, vihannekset ja liha säilyvät tuoreina paljon pidempään.

XXL volume

Suurempi säilytystila samoilla ulkomitoilla! Gorenje+-
valikoimaan sisältyy kalusteeseen asennettava jääkaappipakastin, jonka nettotilavuus on 282 litraa ja jonka sisätilat on hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti. Hyllyt
, lokerot ja muut säilytystilat on suunniteltu sopimaan nopeatahtiseen moderniin elämäntyyliin. Jääkaapissa on myös kaksi 0 °C:n lokeroa, eli siihen mahtuu tavallista suurempi määrä tuoretuotteita.
Lisää
Lähellä

TotalCool: Gorenje+-jääkaappi-pakastimet ovat entistä lähempänä täydellisyyttä

Niiden ulkonäkö sointuu muihin tyylikkäisiin Gorenje+-kodinkoneisiin, jotka antavat keittiölle kaipaamasi hienostuneen viimeisen silauksen. Niiden sisusta yllättää ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat heijastavat runsasta valoa ja näyttävät jääkaapin sisällön selvästi. Erilaisissa lokeroissa, hyllyissä ja osastoissa hyödynnetään toiminnallisia ratkaisuja, jotka luovat ihanteelliset säilytysolosuhteet mille tahansa ruoalle. Tuoretuotteet säilyvät pidempään, pienet ruokatarvikkeet ovat kätevämmin esillä ja suuret tuotteet ovat paremmassa säilössä. Viimeisin ilmankiertoteknologia, tarkka lämpötila-alueiden ja kosteusolosuhteiden hallinta sekä kondensaation, huurteen ja jään esto ovat tietysti mukana tämän laatuluokan laitteissa. Kaikki on mietitty huolellisesti etukäteen. Huolellisuudesta plussaa!
Lisää
Lähellä

Tuuletin: Plussaa jatkuvasta ihannelämpötilasta

Jääkaapin takaseinässä oleva tuuletin pitää ilman jatkuvassa liikkeessä. Viileä ilma leviää tasaisesti koko jääkaappiosaan, eikä takaseinään ja hyllyjen alle keräänny kondensaatiota.

Kiiltävä suoja

Kaikkien Gorenje+-jääkaappi-pakastimien hyllyissä, ovihyllyissä ja lokeroissa on korkealaatuinen ruostumatonta terästä oleva vahvistus. Sisustan ulkomuoto on tyylikkäämpi ja näkyvillä olevat osat saavat näin ylimääräisen suojauksen.

Ohjaus LED-näytön kautta

Plussaa laitteen lämpötila-alueiden täydellisestä hallinnasta! Lämpötilan ohjaus tapahtuu LED-näytön kautta. Huippuluokan Gorenje+- malleissa on kaksi näyttöä jääkaapin ja pakastinosan lämpötilojen erilliseen hallintaan. Käytössä on myös lisätoimintoja, kuten pakastusta yhdellä kosketuksella tehostava Pakastus- toiminto ja suurten ruokamäärien yhtäaikaiseen jäähdytykseen käytettävä Lisää. Jos jääkaapin lämpötila nousee, laite ilmoittaa siitä LED-valomerkillä ja piippauksella.
Lisää
Lähellä

MultiAdjust-hyllyt

Loputtomat säilytysmahdollisuudet
Näitä vakaita lasihyllyjä voi helposti säätää, laittaa jääkaappiin, tai ottaa pois. Ne antavat sinulle täyden vapauden säätää jääkaapin sisustan tarpeittesi mukaan. Karkaistut lasihyllyt ovat erittäin kestäviä ja ne kantavat turvallisesti suuremmatkin ruokamäärät.
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Energialuokka: A++

Tuotteen mitat (LxKxS): 55.5 × 177.2 × 54.5 cm

Oven materiaali: Metalli

Väri: Valkoinen

Oven kätisyyden vaihto: Kätisyys vaihdettavissa

Oven saranointi: SoftClose saranat

Ilmastoluokka: SN, N, ST, T

1 kompressori

Bruttotilavuus/käyttötilavuus: 305 / 301 l

Jääkaapin kapasiteetti: brutto / netto: 305 / 301 l

Näyttö: LED-näyttö

Hälytysääni oven jäädessä auki

Lämpötilanäyttö: Jääkaapissa digitaalinen lämpötilan näyttö

Ääni ja merkkivalohälytys liian korkeasta lämpötilasta

CrispZone VitaLight-toiminnolla ja SmartHumidity

AdaptTech: Mukautuva älykäs järjestelmä

Jäähdytyspuhallin

IonAir ja DynamiCooling

Smart SuperCool

SuperCool

Led-valo

7 lasihyllyä

MultiAdjust-hyllyt

BottleMat teline

Oven pullohylly: 1 ovihylly jossa 2 pullopidikettä

Jääkaapin ovilokerot: 4 ovihyllyä

Juusto- ja voilokeroiden lukumäärä: 1 MultiBox

FreshZone -laatikko

Energiankulutus kWh/vrk: 0.31 kWh

Äänitaso: 37 dB(A)re1pW

Tuotteen mitat (LxKxS): 55.5 × 177.2 × 54.5 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 60 × 183.5 × 65 cm

Tuotteen mitat (L x K x S) (min-max): 56-57 × 177.5-178 × 56 cm

Nettopaino: 57.5 kg

Bruttopaino: 60 kg

Liitäntäteho: 75 W

Sulakekoko: 10 A

Art. numero: 733711

EAN-koodi: 3838782324499

Liitteet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme