Jää- ja pakastinkaapit, IonGeneration - Gorenje - Gorenje
IonGenerationKun haluat elää terveellisesti ja vähentää ruokahävikkiä
1

Gorenje IonGeneration -jääkaapit ja -pakastimet on luotu sopusoinnussa luonnon kanssa, ja ne on suunniteltu säilyttämään elintarvikkeiden ravintoarvot mahdollisimman korkeina mahdollisimman pitkään. Innovatiivinen IonAir-tekniikka yhdistettynä edistyneisiin MultiFlow 360°- ja NoFrost Plus -ominaisuuksiin luo ihanteellisen mikroilmaston, joka auttaa pitämään elintarvikkeet tuoreina ja raikkaina. Kun huolehdimme ruoan tuoreudesta, huolehdimme samalla myös omasta terveydestämme.

Heitämme joka vuosi hukkaan suuria määriä ruokaa, jota on säilytetty virheellisesti vanhentuneissa jääkaapeissa ja joka on siksi pilaantunut nopeammin. Gorenje IonGeneration -jääkaapit tarjoavat täydellisen ratkaisun tähän ongelmaan – niiden optimaalinen lämpötila yhdistettynä negatiivisesti varautuneisiin ioneihin luo ihanteellisen ympäristön elintarvikkeiden optimaaliseen säilyttämiseen, ja ne pitävät elintarvikkeet tuoreina ja pilaantumattomina selvästi pidempään kuin perinteiset järjestelmät.

For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Tutustu valittuihin IonGeneration-malleihin täällä

Keep it fresh

Kehomme saa terveellisestä ja tuoreesta ruoasta vitamiineja, kivennäisaineita ja kuituja, jotka ovat tasapainoisen ruokavalion tärkeitä rakennusaineita. Useimmat meistä ostavat elintarvikkeensa useita päiviä ennen niiden aiottua käyttöajankohtaa. Jos elintarvikkeita ei säilytetä oikein, niiden ravintoarvo laskee nopeasti ja ne tarjoavat lisäksi otollisen kasvualustan bakteereille ja muille mikro-organismeille. Elintarvikkeet pilaantuvat ja aiheuttavat ruokahävikkiä, joka on vahingollista sekä ympäristölle että lompakolle. Ei ole siis yllätys, että keskivertokotitaloudessa heitetään joka vuosi hukkaan noin 180 kg ruokaa henkeä kohti. Olemme hioneet huolella jokaisen yksityiskohdan luodaksemme ihanteellisen mikroilmaston, joka säilyttää elintarvikkeet tuoreina ja luonnollisen raikkaina. Voit tutustua seuraavaksi tarkemmin tärkeisiin ominaisuuksiin, jotka auttavat luomaan parhaan mahdollisen ilmaston jääkaapissa säilytettäville elintarvikkeille.

_products/features/icon - IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

IonAir MultiFlow 360° -toiminnolla

Ideaalinen mikroilmasto jokaisella hyllyllä
Gorenjen jääkaappien kehittynyt tekniikka jäljittelee luonnollista ionisaatioprosessia pitääkseen ruoan pidempään tuoreena. Jääkaappi tuottaa negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka pitävät ilman raikkaana jäljitellen luonnollista mikroilmastoa, joka on ihanteellinen ympäristö tuoreille elintarvikkeille. MultiFlow 360° ilmanvaihtojärjestelmä jakaa ionisoidun ilman tasaisesti 14 ilmareiän läpi pitäen lämpötilan vakiona kaikilla hyllyillä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - IonAir ja DynamiCooling

IonAir ja DynamiCooling

Jääkaapin lämpötilan tasainen jakautuminen
Kehittynyt tuuletusjärjestelmä jakaa tasaisesti ionisoidun ilman pitäen ruoat pitkään tuoreena. Kehittynyt tuuletusjärjestelmä dynaamisen jäähdytysjärjestelmän kanssa ylläpitää tasaisen lämpötilan koko jääkaapissa. Negatiivisillä ioneilla rikastettu ilma jäljittelee luonnollista mikroilmastoa pitäen ruoat tuoreena pidempään. Lämpötilaerojen puuttuessa jääkaapin jokaisella hyllyllä voi säilöä minkälaista ruokaa tahansa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Jääkaappi, joka oppii tuntemaan tapasi
Tämä älykäs järjestelmä on suunniteltu pitämään jääkaapin lämpötila optimaalisena riippumatta siitä, kuinka usein sen ovi avataan. Kun jääkaapin ovi avataan, sen lämpötila nousee yllättäen ja jääkaapissa oleva ruoka altistuu lämpöshokille, mikä puolestaan saa sen pilaantumaan nopeammin. Jääkaappi seuraa ja analysoi jatkuvasti, miten käytät sitä. Siten se pystyy ennustamaan, koska avaat jääkaapin oven ja laskee lämpötilaa 1 tai 2 °C juuri ennen kuin teet sen, varmistaakseen lämpötilan pysymisen tasaisena ja pitääkseen ruoan tuoreena ja ravinteikkaana.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FrostLess

FrostLess

Vähemmän jäätä, vähemmän ongelmia
Pakastearkussa käytetty paremman eristyksen ja kehittyneen teknologian yhdistelmä vähentää tehokkaasti huurteen kertymistä ruokaan ja jään kertymistä pakastimen sisäosiin. Tämä merkitsee sulatustöiden vähenemistä ja halvempaa sähkölaskua.
Lisää
Lähellä

NoFrost Plus

Poistaa jään, säilyttää tuoreuden
Poistaa jään, säilyttää tuoreuden. Laitteen sisällä oleva puhallin puhaltaa kylmää ilmaa samaan tapaan kuin ilmastointilaite - ilman kosteutta. Kun kosteutta ei ole, ei muodostu jäätä. Pakastimen sisällä oleva ruoka on suojattu kuivumiselta.

Parannetun NoFrost Plus -teknologian avulla olemme onnistuneet säilyttämään kaikki klassisen NoFrost-järjestelmän edut ja poistamaan sen varjopuolen - ruoan kuivumisen jääkaappiosastossa (ruokaa ei ole pakattu, eikä pakastettu). Kahden järjestelmän innovatiivisen yhdistelmän (IonAir ja MultiFlow 360°) ansiosta kosteutta syntyy riittävästi, niin että ruoka pysyy tuoreena ja terveellisenä pitkään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

CrispZone-laatikko HumidityControl-toiminnolla

Kuin suoraan puutarhasta
CrispZone on yksi markkinoiden suurimmista hedelmä- ja vihanneslaatikoista. Alhainen lämpötila ja mahdollisuus säätää kosteutta pitävät tuotteesi pidempään tuoreina.
_products/features/icon - ZeroZone-laatikko

ZeroZone-laatikko

Tuoretta kuin suoraan merestä
ZeroZone-vetolaatikon valvottu lämpötila pysyy noin 0 °C:ssa ja sen olosuhteet ovat ihanteelliset tuoreen ruoan (kuten lihan tai kalan) säilyttämiseen. Ruoka säilyy tuoreena jopa kolme kertaa kauemmin kuin perinteisessä jääkaapissa. MultiFlow 360° -ilmankiertojärjestelmä takaa lämpötilan pysyvän tasaisena.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FreshZone

FreshZone

Tuoretta kuin suoraan luonnosta
Tässä laatikossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta se on ihanteellinen lihan, kalan, hedelmien ja vihannesten säilytykseen. Se säilyttää ruoan tuoreuden, aromin, värin ja maun huomattavasti pidempään.
_products/features/icon - SuperCool

SuperCool

Kun SuperCool-pikajäähdytystoiminto on aktivoituna, jääkaappi nopeuttaa jäähdytysprosessia laskemalla lämpötilan 3 °C:een. Matalan lämpötilan ja suuren kapasiteetin yhdistelmä on ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen suurostosten jälkeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FastFreeze

FastFreeze

Nopea pakastus
FastFreeze-toiminto pakastaa ruoan -24 °C:ssa säilyttäen suurimman osan sen sisältämistä kivennäisaineista. Noin kahden päivän kuluttua toiminto kytkeytyy automaattisesti pois päältä ja pakastimen lämpötila palautuu alkuperäiseen. Ja jos itse unohdat, älykkäät anturit varmistavat, että toiminto kytketään päälle oikeaan aikaan.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - XtremeFreeze

XtremeFreeze

Jos haluat pakastaa tuoretta ruokaa nopeasti, käytä XtremeFreezetoimintoa, joka on aktiivinen ainoastaan pakastinosan ylemmässä vetolaatikossa. Toiminto yhdistää voimakkaasti puhallettavan kylmän ilman (-30 °C) ja ilmankierron ainoastaan kyseisessä laatikossa. Kun pakastus tapahtuu nopeammin, ruoan vitamiinit, mineraalit ja ravintoaineet säilyvät pidempään. XtremeFreeze-toiminnon avulla ruoan pakastus tapahtuu 50 % nopeammin kuin normaalilla pakastustoiminnolla, mikä on erityisen kätevää esim. sushia tai valmistettaessa tai tuoreita marjoja pakastettaessa.
Lisää
Lähellä

Keep it smart

Useimmat meistä haluaisivat keittiöönsä tyylikkään jääkaapin, jota on helppo käyttää ja jonka sisältö pysyy järjestyksessä. Gorenjen uuden sukupolven jääkaapit ja pakastimet on suunniteltu täyttämään nämä toiveet. Alhaalta näet, mitä jääkaapin oven takaa paljastuu!
_products/features/icon - SimpleSlide

SimpleSlide

Helposti säädettävät ovihyllyt
Oven säädettävien hyllyjen ansiosta elintarvikkeita on helppo säilyttää niiden muodosta tai koosta riippumatta – aina 5 kg asti. Hyllyjen paikkaa on helppo säätää siirtämällä niitä ylös tai alas, miten sinulle parhaiten sopii.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PullOut-hyllyt

PullOut-hyllyt

Ulosvedettäville kiskoille asennettujen hyllyjen ansiosta myös jääkaapin takaosassa olevat elintarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Karkaistusta lasista valmistetut hyllyt ovat erittäin kestävät ja niille voidaan sijoittaa jopa 22 kiloa ruokaa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - XXL SpaceBox

XXL SpaceBox

Riittävästi tilaa XXL-kalkkunalle
Suurin laatikko soveltuu ihanteellisesti suurten ruokatavaroiden, kuten kokonaisen kalkkunan, useampien pizzojen tai vaikka kakkujen säilytykseen.
_products/features/icon - MultiBox - 3 in 1

MultiBox - 3 in 1

Fiksu muotoilu
Äärimmäisen kätevä monitoimilaatikko. Voit säilyttää siellä voimakkaasti tuoksuvia elintarvikkeita, kuten homejuustoa, makkaraa tai valkosipulia. Ilmatiivis kansi estää hajuja leviämästä jääkaappiin. Silikonikannen fiksu muotoilu mahdollistaa sen käyttämisen myös muna- tai jääpalalokerona.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SlotIn-toiminto

SlotIn-toiminto

Helposti avautuva ovi
Helposti avautuva ovi. Jos haluat sijoittaa jääkaapin seinän, pystypakastimen tai muiden laitteiden viereen, SlotIn-toiminto on mitä tarvitset. Oven saranat on suunniteltu sillä tavoin, että ovi aukeaa helposti oikeassa kulmassa, vaikka jääkaappi olisikin sijoitettu tällä tavoin. Myös hyllyt on helppo vetää ulos.
Lisää
Lähellä

Keep it green

Jääkaapit ja pakastimet ovat ainoita suuria kodinkoneita, jotka ovat tavallisesti käytössä vuorokauden ympäri. Ne tekevät paljon työtä ja kuluttavat siksi myös paljon energiaa. Gorenjen uuden sukupolven jääkaapeissa ja pakastimissa yhdistyvät korkea energialuokka ja energiaa ja rahaa säästävät toiminnot.

Galleria

Tutustu kaikkiin IonGeneration-tuotteisiin täällä

Tilaa uutiskirjeemme