Gorenje GardenFresh - Gorenje
Se oikea sinulleGorenje gardenfresh vapaasti sijoitettavat jääkaappipakastimet
1
Uuden jääkaappipakastimesi valinta on iso sitoumus. Saatat haluta sellaisen, joka pitää ruoan tuoreena pitkään, sellaisen, joka ymmärtää tapasi ja mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. Edistyneillä ominaisuuksilla, jotka takaavat räätälöidyn tuoreuden juuri sinun tarpeitasi varten, GardenFresh on juuri se, jota etsit.

  • AdaptTech - mukauttaa lämpötilan käyttötapoihisi sopivaksi ja pitää ruokasi tuoreena pidempään
  • IonAir MultiFlow 360°-toiminnolla - ionisoitu ilma poistaa epätoivotut hajut ja pitää ruokasi täydellisessä kunnossa
  • Muuntuva FreshZone - muuntuu halutessasi tuoretuotteille tarkoitetusta laatikosta hedelmille sekä vihanneksille sopivaksi ja ne säilyvät siellä pidempään.
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Tutustu GardenFresh vapaasti sijoitettaviin jääkaappipakastimiin

Räätälöityä tuoreutta

_products/features/icon - IonAir MultiFlow 360°-toiminnolla

IonAir MultiFlow 360°-toiminnolla

Ihanteellinen mikroilmasto kaikilla hyllyillä
IonAir tuottaa laitteen sisällä negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka jakautuvat tasaisesti koko jääkaappiosastolle uuden MultiFlow 360 ° -järjestelmän ansiosta. Näillä anioneilla rikastettu ilma säilyttää ruoan maun ja poistaa epämiellyttävät hajut.
Lisää
Lähellä

Muuntuva FreshZone

Valmiina mihin tahansa tilanteeseen
Tämä kätevä vetolaatikko muuttuu yksinkertaisesti kala- ja lihalaatikosta hedelmä- ja vihanneslaatikoksi, joten voit helposti sijoittaa sinne kaikki tuoretuotteesi.
_products/features/icon - AdaptTech

AdaptTech

Jääkaappipakastin, joka tunnistaa tapasi
Tämä älykäs järjestelmä on kehitetty pitämään jääkaapissa lämpötila vakiona riippumatta siitä, kuinka usein avaat oven. Jääkaappi seuraa jatkuvasti käyttöäsi ja hallitsee lämpötilaa sen nousun estämiseksi varmistaen, että ruokasi pysyy tuoreena ja vähentää energiankulutusta.
Lisää
Lähellä

TUTUSTU LISÄOMINAISUUKSIIN

Klikkaa laajentaaksesi

Lue myös

Kasvata vihanneksia ikkunanlaudalla!

Riippumatta siitä, asutko pienessä kaksiossa keskustassa tai omakotitalossa esikaupungissa, omavaraisuus on tällä hetkellä ajankohtainen aihe. 

Näin järjestät jääkaappisi sisällön optimaalisesti

Ehkäpä et ole tullut ajatelleeksi asiaa, mutta se, miten järjestät ja sijoitat ruokatavarat jääkaappiin, vaikuttaa siihen, kuinka kauan ne kestävät hyvinä ja tuoreina. Haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä, missä osassa jääkaappia mitkäkin ruoat säilyvät parhaiten.
Tilaa uutiskirjeemme