Gorenje Ora ïto White - Gorenje

Gorenje Ora ïto White

Gorenje Ora ïto White Collection: Inspiration of light

Simplexity. Yksinkertaista, mutta monitahoista. Kun kaikki ylimääräinen poistetaan, jäljelle jäävät vain puhtaat linjat ja pelkistetty muoto. Yksinkertainen muotoilu ympäröi meitä nyt ja tulevaisuudessa. Tulevaisuuden muotoilulle ovat tyypillisiä pelkistetyn puhtaat linjat. Valkoinen. Muotoilijan omin sanoin: Le blanc!  Se vangitsee maailman kaiken valon. Sen puhtaus ja yksinkertaisuus tuo esiin kaikki yksityiskohdat. Valkoisen värin ja muotoilun yhteydellä on erikoismerkitys. Kaikkien värien yhteen sulautumisesta syntyvä valo ei salli virheitä. Siksi Gorenje Ora ïto Collection -erityisvalikoiman laitteet ovat valkoisia. Niissä ei ole mitään ylimääräistä, kaikille ominaisuuksille on oma tarkoituksensa, ne hemmottelevat silmiä ja keimailevat valolla ja yksityiskohdillaan ja tarjoavat erinomaista tehoa. Valkoinen keittiö antaa rajattomat mahdollisuudet yksilölliselle luovuudelle. Väreissä ajatteleva valitsee valkoisen taustan. Vain valkoiset puitteet mahdollistavat rajattoman määrän makuja ja tuoksuja, todellisuutta ja mielikuvitusta. Tällaisessa keittiössä unelmat voivat olla minkä tahansa värisiä. Valon voima on taianomainen! Ajattele värejä. Valitse valkoinen.

Ajattele värejä. Valitse valkoinen!

Euroopan johtaviin kodinkoneiden valmistajiin kuuluvan Gorenjen tuotteissa yhdistyy tänä päivänä edistyksellinen teknologia, moderni ja omaleimainen muotoilu sekä korkea laatu. Innovatiivisilla, teknisesti täydellisillä, tyylikkäillä ja ympäristöystävällisillä tuotteillaan Gorenje tavoittelee asemaa muotoilultaan ennakkoluulottomimpien kodinkoneiden valmistajana maailmassa.

Kauniisti muotoiltujen mutta silti kohtuuhintaisten kodinkoneiden tarjoamiseksi laajemmalle, nykyaikaiselle asiakaskunnalle, Gorenje tekee yhteistyötä Ora ïton kanssa. Ora ïto on maailmankuulu uuden sukupolven ranskalainen muotoilija. Yhteistyön tuloksena on trendikäs, teknisesti täydellinen kodinkonesarja, Gorenje Ora ïto Collection. Saatavana mustana ja valkoisena.

Ora ïto: Karismaattinen provosoija

Ora ïto -brändin takana on luova nuori ranskalainen suunnittelija, jonka provosoivat ideat ovat saaneet hänet nousemaan vauhdilla muotoilun maailman kuumimpaan kärkeen. Uransa alussa Ora ïto esitteli muotoiluaan ja virtuaalisten tuotteidensa ideoita tunnettujen brändien nimillä varustettuina omilla verkkosivuillaan. Ihmiset alkoivat tilaamaan tuotteita, joita ei ollut olemassa. Suuret yhtiöt, kuten Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple ja Levi’s, olisivat voineet haastaa tämän nuoren huijarin oikeuteen, mutta hänen muotoilunsa teki heihin niin suuren vaikutuksen, että he ottivatkin hänet sen sijaan palvelukseensa.

Galleria