Gorenje Ora ïto Black - Gorenje

Gorenje Ora ïto Black

Yksinkertaista, mutta monitahoista.

Kun kaikki ylimääräinen poistetaan, jäljelle jäävät vain puhtaat linjat ja pelkistetty muoto.

Futuristisella keittiöllä tarkoitetaan nyt ja tulevaisuudessa meitä ympäröivää yksinkertaista muotoilua. Tulevaisuuden muotoilulle ovat tyypillisiä pelkistetyn puhtaat linjat. Emme pelkää luoda tulevaisuuden trendejä. Tuotteissamme yhdistyy toiminnallisuus ja futuristisuus. Muoto tuo esiin tyylikkyyden, puhtaat linjat ja yksinkertaisuuden. Uusi trendikäs kodinkonevalikoima on syntynyt. Valikoima käsittää tyylikkäitä uuneja, liesituulettimia ja kylmälaitteita sekä koristepaneeleja mikroaaltouuneihin ja astianpesukoneisiin. Väreinä ovat musta ja hopea. Ei mitään liikaa. Vain se, millä on merkitystä. Ei muuta.

Gorenje Ora ïto Collection - uusi klassikko huomisen keittiöihin

Euroopan johtaviin kodinkoneiden valmistajiin kuuluvan Gorenjen tuotteissa yhdistyy tänä päivänä edistyksellinen teknologia, moderni ja omaleimainen muotoilu sekä korkea laatu. Innovatiivisilla, teknisesti täydellisillä, tyylikkäillä ja ympäristöystävällisillä tuotteillaan Gorenje tavoittelee asemaa muotoilultaan ennakkoluulottomimpien laitteiden valmistajana maailmassa.

Kauniisti muotoiltujen mutta silti kohtuuhintaisten kodinkoneiden tarjoamiseksi laajemmalle, nykyaikaiselle asiakaskunnalle, Gorenje tekee yhteistyötä Ora ïton kanssa. Ora ïto on maailmankuulu uuden sukupolven ranskalainen muotoilija.

Yhteistyön tuloksena on trendikäs, teknisesti täydellinen kodinkonesarja, Gorenje Ora ïto Collection - uusi klassikko huomisen keittiöihin.

Ora ïto: Enfant Terrible of Design

Ora ïto -brändin takana on luova nuori ranskalainen suunnittelija, jonka provosoivat ideat ovat saaneet hänet nousemaan vauhdilla muotoilun maailman kuumimpaan kärkeen. Uransa alussa Ora ïto esitteli muotoiluaan ja virtuaalisten tuotteidensa ideoita tunnettujen brändien nimillä varustettuina omilla verkkosivuillaan. Ihmiset alkoivat tilaamaan tuotteita, joita ei ollut olemassa. Suuret yhtiöt, kuten Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple ja Levi’s, olisivat voineet haastaa tämän nuoren huijarin oikeuteen, mutta hänen muotoilunsa teki heihin niin suuren vaikutuksen, että he ottivatkin hänet sen sijaan palvelukseensa.

Galleria