Gorenje Simplicity Collection - Musta pesukone, selkeä design - Gorenje

Gorenje Simplicity Collection - Musta pesukone, selkeä design

Elämänfilosofiani on yksinkertainen. Haluan juuri minun tapoihini ja toiveisiini sopivaa. Suunnittelen ja elän elämääni omalla tavallani. Valitsen talouskonemalliston, joka sopii elämäntapaani. Hienosti suunniteltu Gorenje Simplicity -mallisto on helppo integroida kotiini, mustana tai valkoisena. Se täydentää elämäntapaani ja sopeutuu minun tarpeisiini, eikä päinvastoin. Simplicity!

Kaunis. Helppo. Edullinen.

Looginen valinta

Gorenjen Simplicity-mallistossa eniten käytetyt ja helppokäyttöisimmät asetukset ovat vain yhden napinpainalluksen päässä.

Sopeutuva teknologia

Edistyneet koneet muistavat yksilölliset valinnat ja ehdottavat niitä seuraavilla käyttökerroilla. Sinun täytyy vain vahvistaa tämä.

Kestävä design

Puhtaat linjat, aidot materiaalit ja ergonomia mahdollistavat koneiden sijoittamiseen jokaiseen kotiin.

Täydellinen hinta

Edullisesti hinnoitellut koneet antavat nopeita säästöjä. Lisäksi edistyksellinen teknologia varmistaa, että maksat vain siitä mitä tarvitset ja saat pitkän aikavälin säästöjä.

LUOTETTAVA. TOISTETTAVA. YKSINKERTAINEN.

Kalusteisiin asennettava uuni hyödyntää AdaptTech-kypsennysteknologiaa, jonka avulla usein käytetyt asetukset voidaan tallentaa muistiin ja laite ehdottaa niitä seuraavalla käyttökerralla ilman tarvetta säätää asetuksia uudestaan. Muotoilultaan erinomainen uuni sopii täydellisesti muihin Gorenje Simplicity Collection -laitemalleihin, ja sitä on saatavana mustana ja valkoisena. It's so me!

AdaptTech leivonta

Ei syytä toistaa valintojasi

Uuni muistaa lämpötilavalinnat jokaiselle esiohjelmalle ja ehdottaa viimeisintä tai suosituinta valintaa, kun käytät sitä seuraavan kerran.

Säilöntäohjelma

Luotettava tapa säilöä

Erityinen esiohjelma varmistaa, että säilykkeesi kestävät läpi sesongin ja pitkään senkin jälkeen.

GentleClose ovensulkemisjärjestelmä

Extra-helppo oven sulkeminen

Ovi sulkeutuu pehmeästi ja hiljaa, riippumatta sulkemisvoimakkuudesta.

Sähköinen ohjelma-ajastin touch-säädöllä

Helppokäyttöinen

Ajastimen avulla voit asettaa kypsennysajan ja valita oikean lämpötilan. Ajastimen pinta on täysin sileä ja helppo puhdistaa.

AUTOMAATTINEN. YKSINKERTAINEN. TURVALLINEN.

SimpleOff-painikkeen ansiosta sinun ei enää tarvitse murehtia, jäikö kaasu päälle. Kaasupolttimien innovatiivisen ohjelmoitavan ajastimen avulla poltin voidaan kytkeä automaattisesti pois päältä esiasetettuna aikana. Yhdessä muiden Gorenje Simplicity Collection -laitemallien kanssa voit laittaa ruokaa omien tottumustesi mukaan. It's so me!

SimpleOff -ajastin

Varma, helppokäyttöinen ja valmis kaikkeen ajastettuun ruoanlaittoon tai lämmitykseen

SimpleOff on patentoitu innovaatio ainutlaatuisin ominaisuuksin. Kaasulieteen integroitu SimpleOff sulkee kaasun automaattisesti, ja mahdollistaa ajastimen säädön (aina 99 minuuttiin asti), jonka jälkeen liesi menee pois päältä automaattisesti.

SmartControl helppokäyttöisyyttä

Yksinkertaista ja ohjattua ruoanvalmistusta

Kypsennysaika voidaan asettaa erikseen jokaiselle lieden alueelle. Kun aika päättyy, ajastin sammuttaa lieden automaattisesti ja aktivoi äänimerkin.

Valurautaiset kattilatuet

Vakautta ja kestävyyttä

Valurautaiset kattilatuet pitävät keittoastiat vakaammin paikoillaan ja antavat kaasuliedelle tyylikkään ulkoasun. Materiaalinsa ansiosta ne kestävät erinomaisesti käytössä ja korkeimmissakin lämpötiloissa.

SuperPower induktiolevy

Nopeaa ja tehokasta ruoanvalmistusta ja helppoa puhdistusta

Induktiolevy toimii erittäin nopeasti ja tehokkaasti. SuperBoost -toiminto nopeuttaa ja tehostaa ruoanlaittoa ja säästää aikaa ja sähköä.

VALKOINEN. MUSTA. ÄLYKÄS.

Ensimmäinen itseoppiva jääkaappi hyödyntää älykästä AdaptTech-jäähdytysjärjestelmää, jonka avulla se tallentaa muistiin ajat, jolloin ovea avataan usein, ja säätää lämpötila-asetukset sen mukaisesti. Näin ruokaa säilyy pidempään ja nautit mustana ja valkoisena saatavilla olevasta Gorenje Simplicity Collection -malliston jääkaapista entistä enemmän. It's so me!

IonAir DynamiCoolingilla

Pitää ruoan tuoreena ja maukkaana jopa 10 päivää pidempään

Jääkaapin ionit eliminoivat jopa 95% bakteereista, viruksista ja hajuista ja varmistavat, että jääkaapin ilma pysyy raikkaana. DynamiCooling on ilmastointijärjestelmä, joka takaa jääkaapin jatkuvan tasaisen viileyden.

FrostLess -teknologia

Vähemmän jäätä, suurempi energiansäästö.

FrostLesstekniikka vähentää tehokkaasti huurteen muodostumista ruokaan, lisäksi se vähentää jään kertymistä pakastinosan sisäosiin 50 prosentilla perinteisiin pakastimiin verrattuna. Tämä alentaa sähkönkulutusta, ja koska pakastin on sulatettava harvemmin ja sulattaminen sujuu huomattavan nopeasti, se myös tuo lisää vapaa-aikaa.

RAIKAS. VALOISA. PUHDISTAVA.

Unohda liesituulettimen käynnistäminen ja sammuttaminen. AdaptTech-tuuletusjärjestelmä tunnistaa automaattisesti, kun ilma ei enää ole puhdasta, ja säätää tehon sen mukaisesti. Halogeenivalot helpottavat ruoanlaittoa, ja keittiön tyylikkyyttä korostavat teräs- ja lasimateriaalit ja täydellinen yhteensopivuus muiden valkoisten tai mustien Gorenje Simplicity Collection -laitemallien kanssa. It's so me!

Toimiva design

Suorituskyvyn lisäksi liesituulettimet voivat ylpeillä aidoilla materiaaleilla, kuten ruostumattomalla teräksellä ja lasilla. Liesituulettimissa on myös hyvä keittopisteen valaistus.

Halogeenivalaistus

Erinomainen keittopisteen valaistus

Lisävalaistus optimaaliseen keittopisteen valaistukseen. Halogeeni on tehokkaampi ja taloudellisempi kuin perinteinen valaistus.

Helposti puhdistettavat suodattimet

Helpompi hoito ja pidempi elinkaari

Liesituuletinten metallisuodattimet poistavat rasvapartikkeleita ja ovat helppoja irrottaa ja puhdistaa. Ne voidaan pestä käsin tai astianpesukoneessa, käyttäen herkille astioille sopivaa ohjelmaa.

KÄTEVÄ. YKSINKERTAINEN. NOPEA.

Harva kodinkone näyttää kaikki ominaisuutensa yhtä nopeasti kuin Simplicity-mikroaaltouuni. Se toteuttaa toiveesi vain muutamassa minuutissa. Suuren tilavuuden lisäksi tämä mikroaaltouuni tarjoaa esiasetetut ohjelmat erityyppisille ruoille ja kypsennysmenetelmille. Saatavana valkoisena ja mustana.

Selkeät ja yksinkertaiset säätimet

Mikrouuneissa on yksinkertaiset sähköiset säätimet, jotka mahdollistavat todella tarkan ajan- ja lämpötilansäädön. Jokainen asetus on selkeä ja helposti säädettävissä.

Mikrouunit yhdistyvät grilleihin

Erinomaiseen grillaukseen ja lämmitykseen

Gorenjen integroitavien mikrouunien tilavuus on 23 litraa. Grillin ominaisuudet mikrouunissa. Tällä toiminnolla voit esim. Grillata nopeammin pienen palan lihaa tai paistaa pitsan.

Esiohjelmointi

Nopea ja looginen valinta, ilman tarpeetonta pohtimista

Jokaisessa esiohjelmassa (pitsa, kala, kasvis, suklaansulatus jne.) on automaattinen esiasetus lämpötilalle, teholle ja ajalle. Saatat myös toivoa viivettä kuumennuksen alkamiselle tai self cleaning-toimintoa.

TALOUDELLINEN. MUKAUTUVA. TÄYDELLINEN.

Voit valita jokaiselle pesuohjelmalle linkousnopeuden ja vesimäärän. Kun olet tehnyt valinnan, AdaptTech-pesujärjestelmä tallentaa sen muistiin, eikä sinun tarvitse säätää sitä seuraavalla kerralla uudestaan. Pesukone tarjoaa energialuokan A+++ ja uuden Gorenje Simplicity -laitevalikoiman tyylikkään ulkoasun – mustana tai valkoisena. It's so me!

AdaptTech pesu

Ei tarvetta toistaa asetuksia

Pesukone muistaa eri ohjelmien linkoukselle sekä muille ominaisuuksille tallentamasi asetukset. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan, kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen.

SensorIQ -sensoriteknologia

Optimaaliset tulokset sähköä, vettä ja aikaa säästäen

Sensorit monitoroivat jatkuvasti pesuprosessia. Se ohjaa pesua automaattisesti valitun ohjelman, pyykin tyypin ja painon mukaan.

Pesuohjelman käynnistyksen ohjelmointi

Puhdas pyykki oikeaan aikaan

Kaikki pesukoneet tarjoavat mahdollisuuden viivästyttää käynnistystä jopa 24 tunnilla. Viivästystoiminnon ansiosta voit hyödyntää edullista yösähköä.

Erinomainen energiatehokkuus

Monet innovatiiviset ratkaisut yhdistettynä älykkääseen SensorIQ-teknologiaan takaavat erinomaisen pesutuloksen ja energiatehokkuuden. Gorenje Simplicity -mallit A+++.

KUIVA. HELLÄVARAINEN. RAIKAS.

Voit kuivattaa pyykkisi erittäin kuivaksi ExtraDry-säädöllä, kuivattaa ne hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa tai vain käsitellä pyykkisi raikkaaksi. Gorenje Simplicity -kuivausrumpu tallentaa jokaiselle ohjelmalle tekemäsi valinnat, joten niitä ei tarvitse säätää seuraavalla kerralla uudestaan. Se sopii myös täydellisesti yhteen Gorenje Simplicity Collection -valikoiman pyykinpesukoneen kanssa – värivaihtoehtoina musta ja valkoinen. It's so me!

AdaptTech kuivaus

Ei tarvetta toistaa asetuksia

Kuivausrumpu muistaa käyttämäsi ExtraDry -toiminnon, alemman kuivauslämpötilan, raikastustoiminnon tai rypynestotoiminnon valitsemallesi ohjelmalle. Viimeisimpiä asetuksia ehdotetaan kun käytät samaa ohjelmaa uudelleen.

Lämpöpumpulla varustettu kondensoiva kuivausrumpu

Poikkeuksellisen taloudellinen kuivaus A++

Kuivausrumpu on ainoa kodinkone, jossa käytetään lämpöpumpun jäähdytys- ja lämmitysosaa. Käyttö täytenä vähentää energian kulutusta jopa 50 prosenttia A-luokkaan verrattuna.

TwinAir

Tehokasta pyykin kuivausta

Tasaisesti kuivunut pyykki. Lämpöpumpulla varustetuissa kondensoivissa kuivausrummuissa on ainutlaatuinen puhallusjärjestelmä. Kaksisuuntaisen kierron aikana rumpuun virtaa tasaisesti lämmintä, kuivaa ilmaa molempien ilmakanavien kautta. Ilman kulku mukautuu rummun pyörimiseen, jolloin kuivausteho pysyy tasaisena koko kuivauksen ajan. Ilma jakautuu tasaisesti, pyykki ei sotkeudu ja lopputulos on täydellinen.

Viivetoiminto

Kuivausta oikeaan aikaan

Kuivauksen alkamisen voi ohjelmoida 24 tuntia etukäteen. Vaatteesi kuivataan asetettuun kosteustasoon, valmiiksi silitystä tai kaappiinlaittoa varten, sinulle sopivaan aikaan.

Galleria

Tilaa uutiskirjeemme