Uunit - Gorenje
menu+
Gorenje+ uunin ominaisuudetSuunniteltu kuten perinteinen leivinuuni

Uunit

Jokainen Gorenje-uuni on pieni, ihmeitä valmistava tehdas. Siinätapahtuu tuhat fysikaalista prosessia, joita kaikkia valvotaan jakoordinoidaan saumattomasti lopputulokseen - herkulliseenruokaan - saakka. Vuosien kunnianhimoinen tutkimus paistamisenja grillaamisen fysiikassa on johtanut lukuisiin eri ominaisuuksiinja toimintoihin, jotka tekevät ruoanlaitosta ainutlaatuisenkokemuksen. Nämä uunit ovat hyödyllisiä keittiöavustajia, eikäniistä puutu yksityiskohtia: innovatiivinen muoto jakaa kuumanilman tasaisesti. Valittavana on useita kiinnostavia kokoonpanoja,jotka kaikki ovat poikkeuksellisen käyttäjäystävällisiä.

HomeChef: plussaa sormenpäällä hipaisemisesta

HomeChef-käyttöliittymä tekee jokaisesta valinnasta lastenleikkiä, myös vaativista asetuksista, joita kokeneet kokit käyttävät ja jotka jakavat ruoanlaiton useampaan monimutkaiseen vaiheeseen. Vuorovaikutteinen väri-TFT-näyttö mahdollistaa helpon ohjauksen yksinkertaisesti hipaisemalla. Sinun ei tarvitse kuin liu'uttaa sormeasi värikuvien ja reseptien päällä loogisten asetusten tekemiseksi valikoissa. Valitse haluamasi kieli ja nauti selkeästä ja siististä sommittelusta. Huipputason ohjausjärjestelmä perustuu uusimpiin teknologia- ja muotoiluratkaisuihin, jotka muuttavat niiden taustalla vaikuttavan monimutkaisuuden pelkistetyn yksinkertaisiksi toiminnoiksi. Tämä kaikki on pakattu tyylikkääseen ulkokuoreen, joka on lisäksi uskomattoman helppo puhdistaa. Kun asiansa osaava kokki tarttuu mausteisiin, hän tuntee oikeat valinnat ja määrät sormenpäissään. Kun asiansa osaava kokki käyttää kalusteisiin asennettavaa Gorenje+ -uunia, taika on samalla tavoin hänen sormenpäissään.

Käyttömukavuus: Plussaa harmoniasta

Gorenje+ -laitteet on suunniteltu toimimaan yhteisymmärryksessä. Harmonia alkaa ohjauksesta: kaikkia laitteita ohjataan samalla periaatteella, ehdottoman loogisesta käyttöliittymästä. Myös sisäosan varustukset ovat yhteensopivat: paistopeltejä ja uunipannuja, lihalämpömittareita ja muita varusteita voidaan vaihtaa tarpeen mukaan eri laitteiden välillä koosta tai valitusta kypsennysmenetelmästä riippumatta. Harmoninen muotoilu, jossa silmä lepää, on plussaa itsessään. Henkilökohtaisista laitevalinnoistasi riippumatta kokonaisuus on aina sopusointuinen ja puhdaslinjainen, niin materiaalien kuin muotoilunkin osalta. Joustavien ratkaisujen ansiosta laitteet mukautuvat täydellisesti ympäristöönsä.
Kulinaariset nautinnot perustuvat makujen harmoniaan. Laitteiden harmoninen yhteistoiminta puolestaan viitoittaa tien ruoanlaittonautintoihin hyvällä maulla varustetussa keittiössä.
Lisää
Lähellä

Tilavuus: Plussaa kapasiteetista

Gorenje+ -uunien sisätilavuus on jopa 75 litraa ja näin ne kuuluvat markkinoiden suurimpiin. Uunien muotoilun innovatiivisten ratkaisujen ansiosta laitteiden ulkomitat pysyvät vakiona, vaikka niissä onkin nyt tilaa aiempaa suuremmille paistopelleille. Näin voit paistaa suurempia määriä ruokaa joka pellillä. Lisäksi pellit voidaan sijoittaa viidelle eri korkeustasolle! Uusi ilman puhallus- ja kiertojärjestelmä MultiFlow 360° takaa entistäkin paremmat ja tasaisemmat paistotulokset myös paistettaessa useammalla tasolla samanaikaisesti. Jos juuri oikean maustevivahteen löytäminen erottaa hyvät kokit erinomaisista, uunien kohdalla ero syntyy sisäosan varustelusta ja kapasiteetista.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - HomeMade: Täydellinen plussa!

HomeMade: Täydellinen plussa!

Gorenje+ -uuneissa on erityiset, patentoituun HomeMade-järjestelmään perustuvat, pyöristetyt seinät ja katto. Myös järjestelmän harkitusti sijoitettu lämpöelementti parantaa kuuman ilman kiertoa uunissa. Tämä muotoilu yhdistettynä MultiFlow 360°-järjestelmään takaa, että ruoka ruskistuu tasaisesti juuri niin kuin haluat, riippumatta sillä millä tasolla ja millaisella pellillä sitä kypsennetään. Ruoasta tulee sekä mehukasta että rapeaa! Gorenje+ -uunien älykäs muotoilu yhdistettynä lukuisiin uutuustoimintoihin takaa täydelliset tulokset, joilla voit kilpailla jopa todellisten mestarikokkien kanssa.
Lisää
Lähellä

Suunniteltu erilaiseksi

Lasi ja teräs; ruostumaton teräs ja musta; nämä yhdistelmät herättävät ensi silmäyksellä mielikuvan jostain todellisesta ja pysyvästä. Ergonomiset kädensijat ja nupit täydentävät tyylikkään muotoilun ja teknologian herättämän hienostuneen vaikutelman samalla kun laitteiden sopusointuinen ja yhdenmukainen muotoilu yhdistää koko huoneen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Gorenje+ -sarjan muotoilu mahdollistaa lukuisia erilaisia kokoonpanoja ja yhdistelmiä. Samantekevää, onko laitteet koottu torniksi vaiko sijoitettu riviksi, neliöksi tai T:n muotoon, ne loihtivat keittiöösi aina harmonisen ilmeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Pyrolyysipuhdistus

Pyrolyysipuhdistus

Gorenje+ -uunien huippumallit on varustettu myös pyrolyysitoiminnolla, joka mahdollistaa uunin pitämisen tahrattoman puhtaana uskomattoman yksinkertaisella tavalla: kuumentamalla uuni jopa 500 °C:n lämpötilaan. Muita valmisteluja ei tarvita: uunin sisäosa, paistopellit ja lankaohjaimet on pinnoitettu uudella, äärimmäisen kestävällä -emalilla, mikä merkitsee sitä, että voit jättää ne uuniin pyrolyysipuhdistuksen ajaksi. Teleskooppikannattimet poistettava. Prosessi on täysin turvallinen: uunin ovi lukkiutuu automaattisesti puhdistuksen ajaksi ja luukun nelikerroksinen, lämpöä heijastava lasi sekä äärimmäisen hyvä eristys estävät uuni ulkopinnan kuumenemisen tai lämmön siirtymisen lähellä oleviin kalusteisiin. Valittavana on kolme puhdistuksen tehotasoa, riippuen siitä, kuinka voimakkaasti likaantunut uuni on. Kun olet valinnut haluamasi asetuksen, kuuma lämpötila, innovatiivinen lämpövastuksen toiminta ja älykäs puhaltimeen perustuva ilmankiertojärjestelmä polttavat lian pois. Uunin yläosassa oleva erityinen katalyytti hävittää automaattisesti puhdistuksen aikana mahdollisesti syntyvän savun ja hajun. Puhdistuksen jälkeen sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uuni kostealla liinalla. Siinä kaikki! Tuloksena on moitteettoman puhdas uuni - ja vieläpä ympäristöä kuormittamatta.
Lisää
Lähellä

HomeChef: valitse resepti tai anna omat ohjeesi

Nyt ruoanlaitto onnistuu keneltä tahansa. Helppokäyttöiset ohjelmat sekä lukuisat reseptit, joista voit valita selaamalla valokuvia vuorovaikutteisella näytöllä, takaavat onnistuneet tulokset. Mestarikokit voivat luonnollisesti käyttää PRObake-ominaisuutta ja asettaa kaikki yksityiskohdat itse, tai luottaa järjestelmän edistyksellisiin toimintoihin, kuten STEPbake tai hidas kypsennys.

Valikot ovat loogisia ja niiden käyttö tapahtuu helposti liu'uttamalla sormea vuorovaikutteista TFT-värinäyttöä pitkin. Lisäksi HomeChef -käyttöpinta tarjoaa mahdollisuuden valita haluamasi kielen sekä yksilöidä väri- ja ääniasetuksesi. HomeChef-uuni voi myös muuttua tarvittaessa muistitauluksi.
Lisää
Lähellä

ProCook: Erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen

Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - IconTouch: käyttö koskettamalla ja nupeilla

IconTouch: käyttö koskettamalla ja nupeilla

Uutta elektronista IconTouch-ajastinta käytetään koskettamalla sekä kahdella ergonomisesti muotoillulla nupilla. Uuni voidaan kytkeä toimimaan esiasetetuilla toiminnoilla yksinkertaisesti nuppia kääntämällä. Voit säätää kaikki asetukset, kuten kypsennystilan, ajan ja lämpötilan, haluamallasi tavalla ainoastaan nuppeja kääntämällä ja näyttöä koskettamalla. Kaikki asetukset näytetään selkeästi kontrastinäytöllä, joka ilmaisee valitun kypsennystilan, ajan ja lämpötilan tai mikroaaltotehon, jos käytössä on mikroaaltotoiminnolla varustettu yhdistelmäuuni. Myös kaikki ylimääräiset asetukset näytetään. Tavallisia kypsennystiloja voidaan laajentaa henkilökohtaisilla valinnoilla, kuten nopea esilämmitys, lautasten lämmitys ja sulatus. Kun ruoka on valmista, sinun ei tarvitse kuin aktivoida AquaClean- tai pyrolyysitoiminto uunin puhdistamiseksi. Uudella elektronisella ajastimella voit myös säätää näytön kirkkautta ja uunin ääniä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Erityisen tilava uuni BigSpace

Erityisen tilava uuni BigSpace

Uuneissa, joiden käyttötilavuus on 75 litraa, ruokaa voidaan kypsentää jopa viidellä tasolla. Tällaisessa uunissa voit paistaa ongelmitta vaikkapa 9 kilon kalkkunan! Kompaktit uunimme, joiden tilavuus on 55 litraa, soveltuvat myös täydellisesti suurempien lihakimpaleiden paistamiseen sekä leivonnaisten tai pizzojen tasaiseen paistamiseen neljällä eri tasolla. Innovatiivisen, tasaisen ilmankierron ansiosta uunit soveltuvat täydellisesti myös esimerkiksi tomaattien tai omenoiden kuivaamiseen. Gorenjen laitteissa suorituskyky käy käsi käydessä energiatehokkuuden kanssa: myös kaikkein suurimmat uunimme ovat markkinoiden taloudellisimpia.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

Tilavassa uunissa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – ei ainoastaan sen takia, että kuuma ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla, vaan myös 46 cm:n levyisten paistopeltien ansiosta. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella paistopellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka paistuu tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PerfectGrill: Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit

PerfectGrill: Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit

Lämpöelementtien tarkoin harkittu sijoittelu auttaa omalta osaltaan saavuttamaan täydelliset paistotulokset. Suuri ja pieni infrapunavastus on piilotettu palovammojen ehkäisemiseksi uunin koveraan kattoon, missä niihin ei voi koskea vahingossa. Koska lämpövastukset on asennettu eri korkeuksille, uuni lämpenee tasaisesti ja aina optimaalisesti. Näin uuni on tehokkaampi ja turvallisempi käyttää. Useimmissa malleissa ylälämpövastusta voi laskea alaspäin puhdistamisen helpottamiseksi.
Lisää
Lähellä

Kypsyyden tarkastaminen lihalämpömittarilla

Valikoidut Gorenje+ -uunit on varustettu erityisellä lihalämpömittarilla. Mittari työnnetään lihapalan sisään ja lihan haluttu sisälämpötila asetetaan. Uunin ohjausyksikön merkkivalo ilmaisee, milloin liha on kypsää. Lihalämpömittarin avulla paistisi onnistuu aina täydellisesti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet

Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet

Täysin ulosvedettävien teleskooppiohjaimien ansiosta saat kypsennettävän ruoan tarvittaessa kokonaan näkyviin ja myös peltien paikalleen asettaminen ja poistaminen sujuu turvallisemmin kypsentäessäsi ruokaa useammalla tasolla. Ohjaimet ovat vakiovarusteena useimmissa malleissa ja ne vähentävät palovammojen vaaraa kypsennettävää ruokaa käsiteltäessä sekä helpottavat paistopeltien paikalleen asettamista ja poistamista. Muihin malleihin ohjaimet ovat saatavana lisävarusteena.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Uusi erityisen kestävä emali

Uusi erityisen kestävä emali

Uunin sisäosa on päällystetty uudenlaisella innovatiivisella -pinnoitteella, jonka ansiosta sekä uuni että sen sisältämät paistopellit kestävät huomattavan korkeita lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Emalipinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sen äärimmäisen sileä pinta on naarmunkestävä. Emalipinnoitus estää rasvaa tarttumasta tai palamasta kiinni pintoihin, parantaa bakteriologista puhtautta ja tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Emalin kirkas väri parantaa näkyvyyttä ja -pinnoitteen ihanteelliset lämpötilaominaisuudet auttavat säästämään energiaa. Kaikkia -pinnoitteisia uunipannuja voidaan käyttää kaikissa uuneissa, Gorenje+ -pyrolyysi- ja höyryuunit mukaan lukien.
Lisää
Lähellä

OpenView: Tasainen valaistus

Nauti esteettömästä näkymästä uunin sisäosiin myös silloin, kun paistat ruokaa useammalla tasolla samanaikaisesti. Uusissa edistyksellisesti varustetuissa uuneissamme tämä on varmistettu kahdella uudella sivulle sijoitetulla halogeenilampulla, jotka aktivoituvat asteittain. Ne valaisevat uunin sisäosan tehokkaasti ja ilman varjoja myös paistaessasi ruokaa useammalla tasolla samanaikaisesti. Pisteenä i:n päällä on uuninluukun kätevä XXL-ikkuna, joka parantaa näkyvyyttä entisestään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Lisää
Lähellä

Helppo asennus joustavan rakenteen ansiosta

Uuni voidaan sijoittaa haluttaessa muiden laitteiden väliin tai vaikkapa keittiön kaappiin. Etupuolen erityiset säädettävät jalat mahdollistavat tarkan säädön. Uunin tukeva asento on taattuna, asentaminen on helppoa ja lopputulos yksinkertaisesti täydellinen.
Lisää
Lähellä

Aina tahraton TouchFree Inox -pintakäsittelyn ansiosta

Kädensijat, luukun pinnat sekä etupaneelit on valmistettu aidosta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus. Näin keittiösi pysyy kiiltävän puhtaana, vaikka pintoihin koskettaisiinkin ja puhdistaminen sujuu helposti myös silloin, kun olet koskettanut pintoja likaisin sormin ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - AquaClean: Helppo puhdistus vedellä

AquaClean: Helppo puhdistus vedellä

Kaikki Gorenje+ -uunit, mikroaaltouunit mukaan lukien, on varustettu helppokäyttöisellä AquaClean-puhdistustoiminnolla. Kaada uunipannuun puoli litraa vettä ja aktivoi AquaClean-toiminto, joka lämmittää uunin tämän jälkeen 70 °C:seen puoleksi tunniksi. Syntyvä kosteus pehmentää uunin sisäseinämiin kertyneen lian. Lopuksi sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uunin sisäosa pehmeällä liinalla. Puhdistustulos on erinomainen! Ja koska puhdistusaineita ei tarvita, menetelmä on myös erittäin ympäristöystävällinen.
Lisää
Lähellä

Täysin sileän uuninluukun puhtaus

Helposti irrotettavassa uuninluukussa ei ole uria tai kohoumia, joihin voisi jäädä epäpuhtauksia. Kaikki lasipaneelit voidaan irrottaa. Myös mikroaaltouunin luukun voi irrottaa helposti. Näin ovi pysyy puhtaana vain yksinkertaisesti pyyhkimällä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Lämpöanturit ohjaavat uunin ulkoseinien automaattista jäähdytysjärjestelmää, joka toimii niin kauan, kunnes uunin lämpötila on laskenut alle 60 °C:n. DynamiCooling-järjestelmä takaa, että uunin ulkoseinien lämpötila pysyy aina sopivan alhaisena. Erityinen uunin koteloon sijoitettu puhallin sekoittaa uunissa olevaan kuumaan ilmaan ympäristön ilmaa ja varmistaa, että jäähdytetty ilma kiertää laitteen ulkoseinien kautta. Järjestelmä ehkäisee tehokkaasti kalusteiden ylikuumenemisvaaran myös sellaisten prosessien yhteydessä, joissa käytetään kaikkein korkeimpia lämpötiloja, kuten pyrolyysipuhdistus.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme