Mikro-/monitoimiuunit - Gorenje
menu+
Gorenje+ mikroaaltouunin ominaisuudetHarvinaisen monipuolinen uuni

Mikro-/monitoimiuunit

Mikroaaltouuni on korvaamaton apuvaline jokaisessa modernissa keittiossa. Sen avulla voit valmistaa maukasta ja terveellista nopeasti, niin kuin kiireiseen elamantyyliin sopiikin. Kehittynyt teknologia varmistaa, etta ruoka sulaa tai kuumenee tasaisesti. Mikroaaltokypsennyksen lisaksi laitteilla voi myos kypsentaa ruokaa grillitoiminnolla tai kuumalla ilmalla. Nain kalusteisiin asennettavaa mikroaaltouunia voidaan kayttaa myos perinteisena uunina. Sanomattakin on selvaa, etta uunien ulkopuoli on yhta vakuuttava kuin niiden sisapuolikin. Ne on suunniteltu sopimaan taydellisesti yhteen muiden Gorenjen kalusteisiin asennettavien laitteiden kanssa.

Invertteriteknologia: Plussaa tasaisesta kypsennyksestä

Invertteriteknologia mahdollistaa erityisen edistyksellisen energian jakautumismenetelmän käytön. Mikroaallot eivät toimi pulsseina, vaan tasaisesti. Näin ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin. Lisäksi kypsennysaika lyhenee, mistä on seurauksena uunin energiankulutuksen pieneneminen. Tasaisesta energianjakelusta on etua erityisesti uudelleenlämmityksessä ja sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä.
_products/features/icon - Sekoitin: Plussaa koko paistopellin käytöstä

Sekoitin: Plussaa koko paistopellin käytöstä

Uusi sekoitinteknologia mahdollistaa vakiomallisten paistopeltien käytön mikroaaltouunissa. Näin koko uunin leveyttä voidaan käyttää hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kun mikroaallot jakautuvat tasaisesti koko uuniin, myös ruoka lämpenee kauttaaltaan tasaisesti. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä estää ruokaa kypsymästä osittain liikaa samalla kun se jää osittain raa'aksi tai kylmäksi. Kypsennystulos on täydellisen tasainen ja myös ruoka on näin terveellisempää.
Lisää
Lähellä

ProCook: Erittäin ammattimainen, harvinaisen yksinkertainen

Olipa kyseessä pyrolyysi- tai monitoimiuuni, perinteinen kypsennys tai mikroaaltojen tai höyryn käyttö kypsennyksessä – selkeä pistematriisinäyttö ja suurikokoinen, keskitetysti sijoitettu käyttönuppi tekevät uunin käytöstä vaivatonta ja mahdollistavat sen säätämisen täydellisesti toiveidesi mukaan. Voit joko luottaa esiasetettuihin Auto- tai Simple-ohjelmiin tai tehdä itse omat asetuksesi käyttämällä erittäin monipuolisia, mutta silti helppokäyttöisiä Pro-toimintoja. Uutta STEPbake-järjestelmää käyttäen voit nyt jakaa ruoanlaiton useampiin vaiheisiin. Jos olet hitaasti kehittyvien, pitkiä kypsennysaikoja ja alhaisia lämpötiloja vaativien aromien ystävä, tulet varmasti arvostamaan hitaan kypsennyksen toimintoa. Taustalla toimivan monimutkaisen teknologian käyttö on harvinaisen yksinkertaista: nupilla ja koskettamalla. Muotoilun käyttömukavuus ja hillitty eleganssi ovat omaa luokkaansa.
Lisää
Lähellä

Grillaustoiminnolla varustettu monitoimiuuni

Yhdistelmämikroaaltouuni yhdistää kaikki kolme edellä mainittua kypsennystilaa. Oikealla yhdistelmällä voit valmistaa nopeasti kaikkein haastavimmatkin ruoat. Kuumaa ilmaa voidaan käyttää samalla tavoin kuin perinteisessä puhaltimella varustetussa uunissa ja kiertoilman käyttö yhdessä mikroaaltojen ja grillivastusten kanssa laajentaa käyttömahdollisuuksia vielä huomattavasti. Mikroaaltoihin yhdistetty grillaustoiminto tekee ruoanlaitosta erityisen nopeaa. Lisäksi saat ruokaan helposti herkullisen ja täydellisen rapean kuoren. Voit nauttia rapeudesta myös valitessasi jonkun mikroaaltouunimalleista, joissa ei ole kuumailmatoimintoa, mutta sen sijaan grillivastus.
Lisää
Lähellä

Puhtautta ilman puhdistusaineita

Mikroaaltouunin luukussa on kolminkertainen, suojaverkolla varustettu lasi, ja luukku on muotoiltu siten, että se on helppo puhdistaa. Oven ulkopuolinen osa on helppo irrottaa ja puhdistaa. Oven sisäpuoli voidaan puhdistaa laittamalla uuniin vesijohtovedellä täytetty paistopelti ja valitsemalla AquaClean-toiminto. Syntyvä kosteus pehmentää uunin sisäseinämiin kertyneen lian. Ohjelman päätyttyä uuni tarvitsee vain pyyhkiä kostealla liinalla. Tehokasta, ilman puhdistusaineita, ja näin myös ympäristöystävällistä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

Tilavassa uunissa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – ei ainoastaan sen takia, että kuuma ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla, vaan myös 46 cm:n levyisten paistopeltien ansiosta. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella paistopellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka paistuu tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Uusi erityisen kestävä emali

Uusi erityisen kestävä emali

Uunin sisäosa on päällystetty uudenlaisella innovatiivisella -pinnoitteella, jonka ansiosta sekä uuni että sen sisältämät paistopellit kestävät huomattavan korkeita lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Emalipinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sen äärimmäisen sileä pinta on naarmunkestävä. Emalipinnoitus estää rasvaa tarttumasta tai palamasta kiinni pintoihin, parantaa bakteriologista puhtautta ja tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Emalin kirkas väri parantaa näkyvyyttä ja -pinnoitteen ihanteelliset lämpötilaominaisuudet auttavat säästämään energiaa. Kaikkia -pinnoitteisia uunipannuja voidaan käyttää kaikissa uuneissa, Gorenje+ -pyrolyysi- ja höyryuunit mukaan lukien.
Lisää
Lähellä

OpenView: Tasainen valaistus

Nauti esteettömästä näkymästä uunin sisäosiin myös silloin, kun paistat ruokaa useammalla tasolla samanaikaisesti. Uusissa edistyksellisesti varustetuissa uuneissamme tämä on varmistettu kahdella uudella sivulle sijoitetulla halogeenilampulla, jotka aktivoituvat asteittain. Ne valaisevat uunin sisäosan tehokkaasti ja ilman varjoja myös paistaessasi ruokaa useammalla tasolla samanaikaisesti. Pisteenä i:n päällä on uuninluukun kätevä XXL-ikkuna, joka parantaa näkyvyyttä entisestään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Lisää
Lähellä

Helppo asennus joustavan rakenteen ansiosta

Uuni voidaan sijoittaa haluttaessa muiden laitteiden väliin tai vaikkapa keittiön kaappiin. Etupuolen erityiset säädettävät jalat mahdollistavat tarkan säädön. Uunin tukeva asento on taattuna, asentaminen on helppoa ja lopputulos yksinkertaisesti täydellinen.
Lisää
Lähellä

Aina tahraton TouchFree Inox -pintakäsittelyn ansiosta

Kädensijat, luukun pinnat sekä etupaneelit on valmistettu aidosta, korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, jossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus. Näin keittiösi pysyy kiiltävän puhtaana, vaikka pintoihin koskettaisiinkin ja puhdistaminen sujuu helposti myös silloin, kun olet koskettanut pintoja likaisin sormin ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä

Täysin sileän uuninluukun puhtaus

Helposti irrotettavassa uuninluukussa ei ole uria tai kohoumia, joihin voisi jäädä epäpuhtauksia. Kaikki lasipaneelit voidaan irrottaa. Myös mikroaaltouunin luukun voi irrottaa helposti. Näin ovi pysyy puhtaana vain yksinkertaisesti pyyhkimällä.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Lämpöanturit ohjaavat uunin ulkoseinien automaattista jäähdytysjärjestelmää, joka toimii niin kauan, kunnes uunin lämpötila on laskenut alle 60 °C:n. DynamiCooling-järjestelmä takaa, että uunin ulkoseinien lämpötila pysyy aina sopivan alhaisena. Erityinen uunin koteloon sijoitettu puhallin sekoittaa uunissa olevaan kuumaan ilmaan ympäristön ilmaa ja varmistaa, että jäähdytetty ilma kiertää laitteen ulkoseinien kautta. Järjestelmä ehkäisee tehokkaasti kalusteiden ylikuumenemisvaaran myös sellaisten prosessien yhteydessä, joissa käytetään kaikkein korkeimpia lämpötiloja, kuten pyrolyysipuhdistus.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme