Liesituulettimet - Gorenje
menu+
Gorenje+ liesituulettimen ominaisuudetAuttava käsi ylhäältä

Liesituulettimet

Gorenje emhætter er teknologisk avancerede produkter med et enestående design. De understøtter en moderne livsstil på perfekt vis og bidrager til et sundere indemiljø, fordi de effektivt fjerner dårlige lugte og arbejder både støjsvagt og pålideligt. Gorenje emhætter er fremstillet af de bedste materialer og giver en optimal brugeroplevelse, hvad enten du laver mad eller rengører dem.

LED: plussaa keittotason erinomaisesta valaisusta

Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on himmennettävä, energiaa säästävä LED-nauha valon optimaalisen jakautumisen ja keittotason parhaan mahdollisen valaisun takaamiseksi. LED-valojen huolellisesti harkittu sijoittelu ja kohdistus takaa keittotason optimaalisen valaisun joka tilanteessa. Himmentimen ansiosta liesituuletinta voidaan käyttää myös tunnelmavalona.
_products/features/icon - P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

P.A.S. Plussaa älykkäästä ja kohdistetusta imutehosta vähemmällä melulla!

Gorenje+-liesituulettimien vallankumouksellinen P.A.S. - järjestelmä ei tyydy poistamaan käryä vain liesituulettimen keskiosan kautta vaan kohdistaa imutehoa myös tuulettimen reunoille. Tämä vähentää virrankulutusta ja melua sekä parantaa imutehoa.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

PowerBoost: plussaa erityisen voimakkaasta tuuletuksesta

Aktivoimalla PowerBoost-toiminnon saat poistettua välittömästi keittoastiasta nousevan ylimääräisen höyryn. Valituissa Gorenje+ -liesituulettimissa on portaaton SlideTouch-tehonsäätö ja kaksi lisätehoasetusta (power boost).
Lisää
Lähellä

AdaptAir: Automaattinen toiminta

Gorenje+ -liesituulettimet saavat keittiösi tuntumaan siltä kuin sinne olisi lisätty uusi ikkuna. Niiden tehokkuus, moderni ilmastointiteknologia, hiljainen käyttöääni ja useat nerokkaat toiminnot pitävät mitä lupaavat. Automaattisessa toimintatilassa anturi tunnistaa liesituuletinta ympäröivän ilman epäpuhtaudet, höyryn tai kaasut. Kun anturi aktivoituu, liesituuletin reagoi automaattisesti ja säätää imutehon vastaamaan ilmassa olevien epäpuhtauksien määrää. Keittiösi ilma pysyy aina raikkaana.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - TouchFree inox

TouchFree inox

Liesituulettimen kotelo on valmistettu aidosta ruostumattomasta teräksestä, jossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus. Näin keittiösi pysyy kiiltävän puhtaana, vaikka pintoihin koskettaisiinkin ja puhdistaminen sujuu helposti myös silloin, kun olet koskettanut pintoja likaisin sormin ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SliderTouch

SliderTouch

Liesituulettimen tehoa ja valon voimakkuutta voidaan säätää portaattomasti erityisellä innovatiivisella liukusäätimellä.
_products/features/icon - Timer

Timer

Ennen ruoanlaittoa ja sen aikana voit ajastimen kolmen tason avulla määrittää liesituulettimen toimimaan haluamasi ajan 10
- 30 minuuttiin. Kun määritetty aika
on kulunut, liesituuletin sammuu automaattisesti. Ajastin on varsin hyödyllinen myös ruoanlaiton lopettamisen jälkeen. Aseta aika huoneessa olevan höyryn ja käryn määrän mukaan ja voit huoletta poistua huoneesta. Liesituuletin toimii toiveittesi mukaisesti ja sammuu sitten automaattisesti.
Lisää
Lähellä

ReFresh

Jatkuva ilmastointi Plussaa kodin ilman raikastamisesta myös silloin, kun et ole kotona! Liesituuletin voidaan määrittää kytkeytymään automaattisesti päälle viideksi minuutiksi kerran tunnissa. Riittää, että otat Raikas+-toiminnon käyttöön. Se pitää ilman raikkaana vuorokauden ympäri tai niin kauan kuin haluat.
Lisää
Lähellä

Lisää puhtautta

Parhaissa Gorenje+ -liesituulettimissa on erityiset, patentoiduilla suodatuskaseteilla varustetut alumiinisuodattimet, jotka suodattavat jopa 98 % ilman sisältämästä rasvasta ja joiden energialuokka A takaa erinomaisen energiatehokkuuden. Lisäksi niissä on sisäänrakennettu anturi, joka tunnistaa, milloin rasva- tai hiilisuodattimeen kerääntyneiden rasvahiukkasten määrä alkaa heikentää liesituulettimen toimintaa. Tavallisessa käytössä oleva suodatin kannattaa puhdistaa kerran kahdessa kuukaudessa. Pesu on hyvin helppoa: voit käyttää vettä ja astianpesuainetta tai laittaa sen astianpesukoneeseen 65 °C:n lämpötilaan. Pesu astianpesukoneessa saattaa muuttaa suodattimen väriä, mutta se ei vähennä tehokkuutta millään tavalla Päinvastoin: puhdas suodatin tehostaa liesituulettimen toimintaa ja pidentää sen käyttöikää.
Lisää
Lähellä

Invertterimoottori

Keittiö on usein kodin sydän, jonka merkitys ulottuu kauas ruoanvalmistuksen ulkopuolelle. Älä anna melun pilata mukavaa tunnelmaa. Valitse Gorenje+ -liesituuletin energiaa säästävällä harjattomalla moottorilla, alhaisemmalla melutasolla ja A+ -energiatehokkuudella. Melua voidaan vähentää entisestään käyttämällä sileitä ilmastointiputkia, joilla on riittävä läpimitta, ja tarvittaessa asentamalla putkiin äänieristys.
Lisää
Lähellä

Tarkoituksellinen muotoilu

Liesituulettimen tyylikäs muotoilu vahvistaa tilan esteettistä elämystä. Hyvässä liesituulettimessa on kuitenkin muitakin tärkeitä ominaisuuksia: suorituskyky, huoneen kokoon nähden riittävän tuuletuksen mahdollistavat tekniset ratkaisut, tuulettimen alla olevan liesitason valaistus, hiljainen käyntiääni ja muut elämäntyyliisi sopivat ominaisuudet. Gorenje+-liesituuletinten laajasta valikoimasta löydät tarkoituksiisi parhaiten sopivan muodon. Yhdenmukaiset yksityiskohdat takaavat liesituulettimen sointuvan täydellisesti muihin Gorenje+-kodinkoneisiin.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - GentleClose

GentleClose

Eräissä ulosvedettävissä liesituuletinmalleissa on nyt miellyttävän pehmeä sulkemistapa – aivan kuten keittiön kalusteissa. Uusi GentleClose -toiminto takaa helpon, hiljaisen ja elegantin sulkeutumisen. Vain hellävarainen tönäisy riittää palauttamaan liesituulettimen pehmeästi takaisin koteloonsa.
Lisää
Lähellä

Riittävä suorituskyky

Riittävä ilmanvaihto huoneen koon mukaan! Liesituulettimen tulisi kyetä vaihtamaan huoneen ilma kymmenen kertaa tunnin aikana. Keittiössä, jonka lattiapinta-ala on 16 neliömetriä ja korkeus 2,5 metriä, tunnissa suodatettavan ilman määrä on noin 400 kuutiometriä. Liesituulettimen suositeltava suorituskyky saadaan laskettua kertomalla keittiön tilavuus (kerro huoneen leveys, pituus ja korkeus keskenään) kymmenellä. Optimaalisen tehon saavuttamiseksi liesituulettimen tulee olla lieden levyinen ja se tulee sijoittaa 65–75 senttimetriä liesitason yläpuolelle (joissain liesityypeissä riittää 45 cm). Tahattoman painehävikin estämiseksi noudata hormin läpimitasta annettuja suosituksia ja varmista, että hormi on mahdollisimman sileä ja mahdollisimman lyhyt eikä siinä ole tarpeettomia mutkia, etenkään teräviä. Valitse ruoanlaiton ajaksi tehoasetus, joka sopii odotettavissa olevan höyryn ja käryn määrään. Jätä liesituuletin päälle kymmeneksi minuutiksi ruoanlaiton jälkeen.
Lisää
Lähellä

Poisto- ja kiertovaihtoehdot

Hormiin asennettava liesituuletin imee ilmasta hajut ja siirtää ne tuuletushormin kautta ulkoilmaan. Kierrätystuuletin taas puhdistaa ilman suodattimen avulla ja kierrättää sen sitten takaisin huoneeseen. Aina kun mahdollista, valitse hormiin asennettava liesituuletin, jonka ilmanvaihtojärjestelmä mahdollistaa mahdollisimman tehokkaan imutehon käytön. Kierrätystuulettimen imujärjestelmä pakottaa ilman aktiivihiilisuodattimeen, joka suodattaa ilmasta hajua aiheuttavat aineet ja kierrättää sen sitten takaisin huoneeseen. Kierrätystuuletinten etuna on niiden helppo asennettavuus mihin tahansa kohteeseen. Kaikissa liesituulettimissa – sekä hormikiinnitteisissä että ilmankierrätysmalleissa – on rasvasuodatin, joka suojaa tuulettimen moottoria rasvahiukkasilta ja niiden aiheuttamilta vaurioilta.
Lisää
Lähellä

SuperSilent

Keittiö on usein kodin sydän, jonka merkitys ulottuu kauas ruoanvalmistuksen ulkopuolelle. Älä anna melun pilata mukavaa tunnelmaa. Valitse laadukkailla ääntä eristävillä materiaaleilla varustettu Gorenje+-liesituuletin. Melua voidaan vähentää entisestään käyttämällä sileitä ilmastointiputkia, joilla on riittävä läpimitta, ja tarvittaessa asentamalla putkiin äänieristys. Miellyttävä ilmapiiri myös silloin, kun keskustelet lieden lähettyvillä!
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme