Kylmälaitteet - Gorenje
menu+
Gorenje+ kylmälaitteiden/pakastimien ominaisuudetVitamiinein suojelijat

Kylmälaitteet

Vaikka niitä ei käytetäkään ruoanlaittoon, Gorenjen jääkaapit muodostavat jokaisen keittiön keskipisteen. Ne on varustettu älykkäillä teknologioilla, jotka jäljittelevät luonnossa vallitsevia olosuhteita pitääkseen ruokasi pidempään tuoreena, maistuvana ja täynnä terveellisiä ravintoaineita. Jääkaappien sisäosa on suunniteltu huolellisesti takaamaan käyttäjälle paras mahdollinen näkyvyys sekä runsaasti tilaa suurempienkin ruokamäärien säilytykseen. Niiden ulkopuolen ensiluokkainen muotoilu puolestaan on tervetullut visuaalinen kohokohta joka kotiin. Ja mikä parasta, Gorenjen jääkaapit ovat tunnettuja hiljaisesta ja taloudellisesta toiminnastaan sekä vakuuttavasta kestävyydestään.

Kiireinen elämäntyyli ja toivomus saada laadukasta ruokaa koska tahansa vaativat kaappipakastimelta tai pakastearkulta huomattavasti enemmän kuin vain kylmää säilytystilaa. Gorenjella on ratkaisu tähän. Gorenjen kaappipakastimissa ja pakastearkuissa käytetty älykäs teknologia varmistaa, että pakastamisen yhteydessä syntyneet mikrokristallit eivät vahingoita ruoan solurakennetta. Näin ruoka säilyttää vitamiininsa, kivennäisaineena ja - mikä tärkeintä - makunsa.

TotalCool: Gorenje+-jääkaappi-pakastimet ovat entistä lähempänä täydellisyyttä

Niiden ulkonäkö sointuu muihin tyylikkäisiin Gorenje+-kodinkoneisiin, jotka antavat keittiölle kaipaamasi hienostuneen viimeisen silauksen. Niiden sisusta yllättää ainutlaatuisilla yksityiskohdillaan. Korkealaatuisella ruostumattomalla teräksellä vahvistetut reunat heijastavat runsasta valoa ja näyttävät jääkaapin sisällön selvästi. Erilaisissa lokeroissa, hyllyissä ja osastoissa hyödynnetään toiminnallisia ratkaisuja, jotka luovat ihanteelliset säilytysolosuhteet mille tahansa ruoalle. Tuoretuotteet säilyvät pidempään, pienet ruokatarvikkeet ovat kätevämmin esillä ja suuret tuotteet ovat paremmassa säilössä. Viimeisin ilmankiertoteknologia, tarkka lämpötila-alueiden ja kosteusolosuhteiden hallinta sekä kondensaation, huurteen ja jään esto ovat tietysti mukana tämän laatuluokan laitteissa. Kaikki on mietitty huolellisesti etukäteen. Huolellisuudesta plussaa!
_products/features/icon - LED-valodiodeja

LED-valodiodeja

Suurimmassa osassa Gorenje+-jääkaappi-pakastimia on huolella suunniteltu LED- valaistusjärjestelmä, joka käyttää erittäin tehokkaita LEDvalodiodeja. Diodit on sijoitettu nerokkaasti juuri oikeisiin paikkoihin, jotka takaavat koko sisustan optimaalisen valaistuksen. LED-valot ovat myös tunnettuja pitkästä käyttöiästään ja suunnattomasta nergiatehokkuudestaan.
Joissain malleissa on lisäksi päivänvaloa simuloiva valkoinen halogeenivalaistus, jonka ansiosta näet jääkaapin sisällön vieläkin selkeämmin!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ZeroZone:  Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään

ZeroZone: Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään

Plussaa hedelmiin, vihanneksiin ja muihin tuoretuotteisiin vangituista vitamiineista ja aromeista! Säilytä tuoreet hedelmät ja vihannekset Nolla+-lokerossa, jonka tunnistin pitää lämpötilan noin nolla-asteisena. Ruoat säilyvät raikkaina kolme kertaa pidempään ja säilyttävät herkulliset ominaisuutensa. Lokero soveltuu paitsi hedelmille ja vihanneksille myös esimerkiksi tuoreelle lihalle, kalalle ja leivonnaistaikinoille. Ohjauskiskojen ansiosta koko lokeron sisällön näkee helposti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - A++ 40 % enemmän säästöä virrankulutukseen

A++ 40 % enemmän säästöä virrankulutukseen

Tietyt Gorenje+- jääkaappi-pakastinmallit kuuluvat niiden harvojen joukkoon, jotka on luokiteltu maailman kaikkein energiatehokkaimmiksi kodinkoneiksi. Niiden energialuokitus on A++, eli niiden energiatehokkuus on jopa 40 prosenttia parempi kuin A-luokan laitteilla. Tämän huipputehokkuuden salaisuus piilee parannetuissa eristyksissä ja ovien tiivistyksissä sekä uusinta teknologiaa edustavissa jäähdytyskomponenteissa.
Lisää
Lähellä

XXL volume

Suurempi säilytystila samoilla ulkomitoilla! Gorenje+-
valikoimaan sisältyy kalusteeseen asennettava jääkaappipakastin, jonka nettotilavuus on 282 litraa ja jonka
sisätilat on hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti. Hyllyt, lokerot ja muut säilytystilat on suunniteltu sopimaan nopeatahtiseen moderniin elämäntyyliin. Jääkaapissa on myös kaksi 0 °C:n lokeroa, eli siihen mahtuu tavallista suurempi määrä tuoretuotteita.
Lisää
Lähellä

Ohjaus LED-näytön kautta

Plussaa laitteen lämpötila-alueiden täydellisestä hallinnasta! Lämpötilan ohjaus tapahtuu LED-näytön kautta. Huippuluokan Gorenje+- malleissa on kaksi näyttöä jääkaapin ja pakastinosan lämpötilojen erilliseen hallintaan. Käytössä on myös lisätoimintoja, kuten pakastusta yhdellä kosketuksella tehostava Pakastus- toiminto ja suurten ruokamäärien yhtäaikaiseen jäähdytykseen käytettävä Lisää. Jos jääkaapin lämpötila nousee, laite ilmoittaa siitä LED-valomerkillä ja piippauksella.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - No Frost+

No Frost+

Plussaa pakasteista, jotka eivät tartu toisiinsa! Huurtumaton+-teknologia estää huurretta kerääntymästä ruokien pinnalle ja pakastimen seiniin, mutta se myös säilyttää ruoat saman muotoisina kuin ne olivat pakastimeen laitettaessa. Etsimäsi ruoka-aineen löytäminen on tämän parannuksen ansiosta helpompaa, ja ruoat säilyttävät laatunsa, värinsä ja arominsa – ja saat koko pakastimen tilan hyödynnettyä tehokkaasti. Tehokkaan ilmankierron ja kosteudenpoiston yhdistelmä säästää myös kokonaan pakastimen sulattamisen vaivalta ja jääkertymien raapimiselta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - FreshZone

FreshZone

Innovatiivinen muotoilu mahdollistaa kylmän ilman syöttämisen suoraan erityiseen viilennyslokeroon. Tässä lokerossa on jääkaapin alhaisin lämpötila, minkä ansiosta hedelmät, vihannekset ja liha säilyvät tuoreina paljon pidempään.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - CrispZone jossa HumidityControl

CrispZone jossa HumidityControl

Jotkin vihanneslajikkeet menettävät kiinteytensä ja rapeutensa, jos niitä säilytetään väärissä kosteusolosuhteissa. Vihanneslaatikon kosteusolosuhteita voidaan säätää helposti muuttamalla tuuletusaukkojen kokoa kätevän liukusäätimen avulla. CrispZone-vihanneslaatikko on vedettävissä kokonaan ulos, jolloin lokeron sisällön näkee tarkasti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SnackBin

SnackBin

Tämä erityisellä sulkumekanismilla varustettu lokero on ihanteellinen juustojen, salamin, leivänpäällysteiden, pasteijoiden, voileipien, voin ja muiden välipalojen ja naposteltavien säilytykseen. Tässä lokerossa ruoka ei pääse kuivahtamaan. Lisäksi lokero voidaan poistaa jääkaapista sekä sitä voidaan käyttää sen sisällä säilytettyjen elintarvikkeiden tarjoiluun. Lokero on asennettu lasihyllyn alle liukukiskoon, jonka avulla sitä voidaan siirtää vasemmalle tai oikealle tarpeen mukaan ja siten hyödyntää alapuolelle jäävä tila parhaalla mahdollisella tavalla.
Lisää
Lähellä

Matalat ovihyllyt

Kalusteeseen asennettavan jääkaapin ovessa oleva hylly on
tukeva säilytyspaikka pienille pulloille ja putkiloille, joiden
haluat olevan helposti saatavissa. Tavarat
pysyvät hyvin paikoillaan, ja tila hyödynnetään mahdollisimman tehokkaasti.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Syvä ovihylly

Syvä ovihylly

Plussaa suurille lasipulloille ja 2,5 litran muovipulloille! Pidikkeiden muoto estää pulloja liikkumasta, jolloin ne pysyvät aina pystyssä ja ovat kätevästi saatavilla.

Kiiltävä suoja

Kaikkien Gorenje+-jääkaappi-pakastimien hyllyissä, ovihyllyissä ja lokeroissa on korkealaatuinen ruostumatonta terästä oleva vahvistus. Sisustan ulkomuoto on tyylikkäämpi ja näkyvillä olevat osat saavat näin ylimääräisen suojauksen.
Lisää
Lähellä

Pehmeä 115°:een avaus

Plussaa avaamisen kätevyydestä ja oven automaattisesta sulkeutumisesta! Kalusteisiin
asennettavissa Gorenje+-jääkaappipakastimissa on erityinen litteä sarana, joka
avautuu 115 asteen kulmaan, vaikka laite onkin asennettu keittiökaappiin. Jääkaapin sisällön näkee helpommin, ja se on paremmin käden ulottuvilla. Lisäksi sarana kestää voimakasta painetta, varmistaa oven avautuvan pehmeästi ja lisäksi sulkee oven automaattisesti, kun avautumiskulma on alle 45°. Automaattinen, pehmeä sulkumekanismi on paitsi käytännöllinen, se myös estää lämmintä ilmaa pääsemästä tarpeettomasti laitteeseen, mikä parantaa energiatehokkuutta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tuuletin: Plussaa jatkuvasta ihannelämpötilasta

Tuuletin: Plussaa jatkuvasta ihannelämpötilasta

Jääkaapin takaseinässä oleva tuuletin pitää ilman jatkuvassa liikkeessä. Viileä ilma leviää tasaisesti koko jääkaappiosaan, eikä takaseinään ja hyllyjen alle keräänny kondensaatiota.
_products/features/icon - Pulloteline

Pulloteline

Pulloteline voidaan asettaa tukevasti jääkaapin mille tahansa hyllylle, tai sitä voidaan käyttää jääkaapin ulkopuolella kätevänä säilytystelineenä niille juomille, jotka haluat nauttia huoneenlämpöisenä. Jääkaappiin asennettuna se korostaa laitteen harmonista ulkomuotoa ja yksityiskohtien sulavaa muotokieltä. Gorenje+-kodinkoneiden ulkopintojen tapaan myös pulloteline on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme