Keittotasot - Gorenje
menu+
Gorenje+ keittotason ominaisuudetÄlykkäitä ideoita vaivattomann ruoanlaittoon

Keittotasot

Kaikki eivät ole harjaantuneita kokkeja. Gorenje on vastannut tähän haasteeseen ja kehittänyt valikoiman innovatiivisia ruoanlaittovälineitä. Ne auttavat saavuttamaan paljon enemmän vähäisilläkin tiedoilla, nopeammin ja huomattavasti alhaisemmalla energiankulutuksella: to.

Induktiolla välittömästi vauhtiin

Se on myös taloudellisempi ja turvallisempi. Induktioliesi kuumentaa vain keittoastian pohjan lieden muiden pintojen jäädessä viileiksi ja täysin turvallisiksi koskettaa. Liesi kytkeytyy hetkessä päälle ja pois ja jäähtyy hyvin nopeasti. Ylikiehumisen vaara pienenee, koska lämpötila muuttuu välittömästi, kun säädät sitä kosketuksella. Lisäksi suklaan sulattaminen ja hienojen kastikkeiden tai muiden lämpötiloille herkkien mestariteosten valmistaminen on paljon aiempaa helpompaa.

IQcook: Innovatiivinen induktiokeittoliesi IQ-anturitekniikalla ja ainutlaatuisella höyrykeitto-ohjelmalla

Plussaa innovatiivisesta ja kumouksellisesta tekniikasta ensimmäisessä keittotasossa täysin automaattisella höyrykeittämisellä! IQcook on maailman ensimmäinen keittotaso, joka käyttää nykyaikaista älykästä anturitekniikkaa automaattiseen 100% tehokkuuteen. Se on ensimmäinen keittotaso, joka keittää itsekseen, ilman valvontaa. höyryllä, oikealla lämpötilalla, oikealla teholla, ilman arvokkaiden ravintoaineiden menettämistä. Voit todella luottaa, että se huomaa kaikki muutokset ajoissa ja säätää toimintoa ylikiehumisen, pohjaanpalamisen tai ylikeittämisen välttämiseksi. IQcook on vallankumous keittämisen, paistamisen ja grillauksen täydellisyydessä. Testattu. Patentoitu! Keittotaso voitti 2012 Red Dot Design Award -palkinnon tuotesuunnitteluluokassa.
Lisää
Lähellä

IQcook: Plussaa induktiokeittotason SensorControl-ohjauksesta, turvallisuudesta, ravintoaineiden säilymisestä ja energiansäästöstä.

IQcook-keittotaso säätelee automaattisesti keittoalueiden toimintaa, niin että kypsennystä ei enää tarvitse valvoa paikan päällä. Luotettavat ja tehokkaat keittoalueeseen asennetut IQ-anturit ovat yhteydessä antureihin keittoastian kannessa, jotka valvovat kypsennystä kattilan sisällä. Tuloksena on automaattinen lämpötilan ja tehon säätö optimaalisten keittotulosten saamiseksi. Ylikiehuminen tai pohjaanpalaminen ei enää ole mahdollista, koska patentoitu SmartSense-toiminto on yhteydessä kannessa oleviin antureihin ja keittoalue tunnistaa milloin neste kiehuu tai on haihtunut, ja säätää automaattisesti keittotason toimintaa tai sammuttaa sen. Luotettava automaattinen ohjausjärjestelmä varmistaa täydellisen turvallisuuden ilman jatkuvaa valvontaa. IQcook-keittotaso säästää jopa 40 % energiaa asettamalla käyttöajan ja energiankäytön optimaalisiksi! Kumouksellinen IQcook-keittotaso tarjoaa viisi esiasetettua keitto-, paisto- ja grillaustilaa, joista voit valita. Kolme esiasetettua tilaa on tarkoitettu käytettäväksi siten, että pannun päällä on kansi ja kaksi ilman kantta.
Lisää
Lähellä

FlexZone

Gorenje+ induktiotasoissa ylellinen keittoalueiden yhdistyminen. Keittotaso sopeutuu erikoismuotoisten ja –kokoisten keittoastioiden käyttöön. Voit optimoida keittotason
käyttöä yhdistetyn, laaja-alaisen keittoalueen ansiosta, ja saada täyden tehon induktiotasosta jopa laittaessasi ruokaa ovaalinmuotoisissa astioissa. PowerBoost –toiminto takaa lisätehon tarvittaessa. Valitse liesitaso neljällä tai kahdella FlexZone –kuumentimella. Neljä erikoiskuumenninta voidaan yhdistää kahdeksi laajaksi keittoalueeksi, ja kaksi sulautuu yhdeksi laajennetuksi alueeksi. Plus -ominaisuuksilla!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - SliderTouch: Jokaisen keittoalueen joustavaa ohjausta

SliderTouch: Jokaisen keittoalueen joustavaa ohjausta

Innovatiivisen liukusäätimen avulla ohjaat jokaisen keittoalueen tehotasoa vaivattomasti. Kullekin kypsennysalueelle voidaan myös käyttää ajastinta. Liukusäädin+ on tarkoitettu myös tiettyjen erityistoimintojen helppoon ohjaukseen, esimerkiksi ylikiehumisen estämiseen ja Heating+- ja Lock+-toimintojen käyttöön.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - PowerBoost: Plussaa turbotehokkaasta kypsennyksestä!

PowerBoost: Plussaa turbotehokkaasta kypsennyksestä!

Ottamalla PowerBoost-toiminnon käyttöön voit lisätä jo ennestään erittäin tehokkaan lieden tuottamaa lämpöä.

XtremePower: lisätehoa tarvittaessa

XtremePower on induktioliesien uusi sukupolvi, jonka ainutlaatuisen Powerboost-toiminnon, uusien äärimmäisen suorituskykyisten induktiokäämien ja jäähdytystuulettimien kaksinkertaisen tehon ansiosta saat vielä enemmän irti induktion erinomaisista ominaisuuksista. Älykkäät elektroniset kytkennät huolehtivat tehon jakautumisesta sisäisten induktiokäämien välillä, eli voit käyttää kaikkia keittoalueita korkeimmalla tehoasetuksella vaikka yhtä aikaa. Erittäin turvallinen. Erittäin tehokas.
Lisää
Lähellä

Ajastin

Ajastimen aika voidaan asettaa välille 0–99 minuuttia. Jos tiedät kokemuksesta jonkin tietyn ruokalajin ihanteellisen kypsennysajan, voit määrittää ajastimen kytkemään lieden pois päältä automaattisesti haluamasi ajan kuluttua. Lyhyt äänimerkki ilmoittaa ruoan olevan valmista.
Lisää
Lähellä

Asennus ilman hankalia kohoumia

Unohda aikakausi, jolloin lieden ja työtason yhtymäkohtaan jäi kohoreunus ja valitse täysin sileä työtaso. Valitut liedet on suunniteltu asentumaan täysin tasaisesti ympäröivän pöytätason korkeudelle. Näiden liesityyppien pohjana olevien lasikeraamisten levyjen reunat on käsitelty tavalla, joka tekee siirtymäkohdasta saumattoman. Asennus on helppoa, ja lopputuloksena on koko ruoanlaittoalueen hienostunut ilme.
Lisää
Lähellä

Keittoastian koon tunnistus

Induktioliesi tunnistaa automaattisesti keittoalueen päälle asetetun keittoastian. Kun keittoalue kytketään päälle, liedellä näkyy "U"-symboli. Keittoalue alkaa toimia tehoasetuksen mukaisesti, mutta vasta sitten, kun olet asettanut keittoastian sen päälle. Voit odottaa jopa kymmenen minuuttia ennen keittoastian siirtämistä keittoalueelle. Jos käyttämäsi keittoastia on aktivoitua keittoaluetta pienempi, liesi säätää lämmöntuoton automaattisesti vastaamaan astian kokoa ja käyttää vain juuri kyseisen astian tarvitseman määrän sähköä.
Lisää
Lähellä

Helppo hallinta

Lasikeraamisten liesien oikean kokoiset ohjauskuvakkeet ovat juuri siellä, missä niitä tarvitaan: lieden keskellä ja oikealla puolella. Ohjauskuvakkeiden tarkkaan harkittu sijoittelu selkeyttää toimintojen käyttöä ja helpottaa muutosten tekoa.
Lisää
Lähellä

Yksinkertainen SmartControl toiminto

Jokaisella keittoalueella on oma moduuli ja kosketusohjattu ohjelmaajastin. Näin ollen jokaisen keittoalueen keittoaika voidaan asettaa erikseen, ja ajastinohjelma sammuttaa alueen automaattisesti asetetun ajan kuluttua ja ilmaisee tämän äänimerkillä. Modernit helposti tunnistettavat symbolit helpottavat ohjainten käyttöä.
Lisää
Lähellä

SoftMelt & StayWarm

SoftMelt-toiminto pitää keittoalueen tasaisessa 42 °C:n lämpötilassa, jossa voit sulattaa hunajaa, voita ja suklaata ilman pelkoa niiden polttamisesta! Toiminto on myös ihanteellinen pakastetun ruoan sulattamiseen. StayWarm-toiminto pitää ruoat tarjoilun kannalta ihanteellisessa lämpötilassa, eli 70 °C:ssa. Tässä lämpötilassa ruoka pysyy lämpimänä, mutta säilyttää herkullisen makunsa ja arominsa.
Lisää
Lähellä

BoilControl: automaattinen tehon alennus haluttuun lämpötilaan

Heti kun liesi kytketään päälle, se ottaa välittömästi käyttöön tehotason, jolla saavutetaan nopeasti haluttu lämpötila. Kun haluttu taso on saavutettu, teho putoaa tasolle, joka riittää pitämään yllä haluttua lämpötilaa. Tämä älykäs toiminto estää nesteitä kiehumasta yli tai tarpeettoman pitkään, ja sen voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä milloin vain.
Lisää
Lähellä

ExtraSpace: tehokas keittoalueiden asettelu

Kypsentäessäsi ruokaa XtremePower-induktioliesillä keittoastioiden viereen jää aina riittävästi tilaa. Vaikka käyttäisit kaikkia keittoalueita yhtä aikaa, liedellä ei ole koskaan ahdasta. Keittoalueiden asettelu on harkittu tarkkaan kaikissa liesissämme – valitsit sitten 66, 77 tai 90 senttimetrin levyisen lieden.
Lisää
Lähellä

Ekstrasuuri 26 cm:n lämpölevy

Induktioliedessä oleva 26 senttimetrin levyinen lämpölevy tuo ruoanlaittoosi uusia ulottuvuuksia. Saat nyt kaiken irti erikoisemmista keittoastioistasi, esimerkiksi paella-pannuista, suurista höyry- ja painekeittimistä tai suuren kokoluokan kattiloista, joilla valmistetaan suuria ruokamääriä illalliskutsuja varten tai keitetään liemipohjia.
Lisää
Lähellä

StopGo: keskeytä tarvittaessa

Voit pysäyttää kaikkien keittoalueiden toiminnan yhdellä ainoalla kosketuksella. Jos tilanne vaatii ruoanlaiton äkillistä keskeyttämistä, kaikki pysyy hallinnassa silloinkin, kun et ole paikalla. Palattuasi keittiöön voit painaa samaa painiketta uudelleen ja jatkaa ruoanlaittoa täysin samoilla asetuksilla!
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - ChildLock

ChildLock

Lukitse koko liesi tai lukitse nykyiset asetuksesi. Lapset ovat turvassa tahattomilta vahingoilta, ja liesi on turvassa lasten tekemiltä muutoksilta.

Domino-yhdistelmät

Pienet induktioliedet ja lasikeraamiset kaasuliedet, joissa on kaksi lämpöaluetta, voidaan yhdistää sarjoiksi mielesi mukaan. Valittavana on myös lasia oleva keraaminen taso, jossa on erityinen wokkipoltin. Valitse itse oma yhdistelmäsi!
Lisää
Lähellä

Lisää innovatiivisia muotoja

Gorenje+-valikoimassa on sekä neljän että viiden huolellisesti asetellun keittoalueen liesiä. Valikoima sisältää erilaisia induktioliesiä, HiLight-liesiä ja kaasuliesiä sekä ainutlaatuisen Teppanyaki-lieden. Liesistä on tarjolla useita eri leveyksiä, ja niissä on erilaisia ohjausratkaisuja, kuten ergonomisesti suunnitellut nupit, kosketusohjaus tai kaikkein innovatiivisin ratkaisumme eli IQcook. Valitse
omasi!
Lisää
Lähellä

Jälkilämmön merkkivalot

Liedessä palaa valo niin kauan kuin jokin lieden keittoalueista on kuuma. Älä koske keittoalueisiin valon palaessa. Jälkilämpöä voi käyttää pitämään ruokaa lämpimänä tai sulattamaan ruoka-aineita hitaasti, ilman että siihen kuluu sähköä.
Lisää
Lähellä

Uskomattoman hiljainen käytössä

Induktiokäämien ja korkeinta laatua olevien järjestelmäkomponenttien väliset älykkäät kytkennät nostavat uuden sukupolven induktioliedet muiden induktioliesien yläpuolelle: vaikka kaikkia keittoalueita käytettäisiin yhtäaikaisesti korkeimmalla tehoasetuksella, induktioliesille tyypillinen ääni jää hyvin vaimeaksi.
Lisää
Lähellä

Ylikuumenemissuoja

Ainutlaatuinen monitasoinen turvajärjestelmä estää induktiokeittotason ylikuumenemisen ja suojaa siten sen elektroniikkaa vaurioitumiselta. Jos keittoalueen lämpötila nousee liikaa, kaksitasoinen tuuletin kytkeytyy automaattisesti päälle. Jos sen tuoma jäähdytys ei ole riittävä, mahdollisesti käytössä oleva PowerBoost-toiminto kytketään pois päältä. Jos lämpötila on edelleen liian korkea, joidenkin keittoalueiden teho pienenee. Ääritapauksissa keittoalueet kytkeytyvät kokonaan pois päältä. Kun liesi on jäähtynyt, sitä voi taas käyttää entiseen tapaan, myös suurimmilla tehoasetuksilla.
Lisää
Lähellä

Yksinkertaisen puhdas pinta

Koska induktioliesi kuumenee vain keittoastian alapuolelta ja lämpötilan säätäminen vaikuttaa välittömästi, ylikiehumisen ja –kuohumisen vaara on lähes olematon. Ruoka-aineet eivät siis pala kiinni lieden pintaan. Jos kuitenkin käy vahinko, sinun tarvitsee vain pyyhkiä pinta. Puhdistusaineeksi riittää pelkkä vesi.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme