Kahvinkeittimet - Gorenje
menu+
Kahvinkeittimen ominaisuudetJuuri makusi mukaisella kahvilla

Mausta elämääsi juuri makusi mukaisella kahvilla! Kalusteisiin asennettavat Gorenje -kahvinkeittimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yhdistettynä teknisesti kehittyneisiin, mutta silti helppokäyttöisiin toimintoihin. Kahvin lisäksi laitteella voidaan keittää kuumaa vettä teetä ja muita kuumia juomia varten

Käyttäjän määrittämä ohjelma: plussaa lempiaromistasi

Mausta elämääsi juuri makusi mukaisella kahvilla! Gorenje+ -kahvinkeittimet muistavat tekemäsi makuasetukset sekä käytetyn kahvipapumäärän. Aseta oma kahviohjelmasi määrittämällä lempimakusi sekä haluamasi määrä kahvia. Seuraavalla kerralla sinun ei tarvitse kuin painaa symbolia ja kahvinkeitin hoitaa loput. Kosketusnäppäimien ja LCD-näytön avulla pääset helposti käsiksi tekemiisi asetuksiin sekä kaikkiin muihinkin tarjolla oleviin, kahvin makuun liittyviin asetuksiin. Voit myös säätää makua mieltymystesi mukaan kahvin keittämisen aikana. Kalusteisiin asennettavat Gorenje+ -kahvinkeittimet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yhdistettynä teknisesti kehittyneisiin, mutta silti helppokäyttöisiin toimintoihin. Voit käyttää laitetta erilaisten juomien valmistamiseen. Kahvin lisäksi laitteella voidaan keittää kuumaa vettä teetä ja muita kuumia juomia varten.

Vahvuus ja määrä: plussaa mieltymyksistäsi

Kahvin vahvuus ei riipu ainoastaan juomaan käytettyjen kahvipapujen määrästä, siihen vaikuttaa muun muassa myös se, kuinka hienoiksi pavut on jauhettu. Voit joko luottaa automaattitoimintoon tai asettaa jauhatusasteen makusi mukaiseksi. Näin kone tarjoaa viisi eri vahvuutta: erittäin mieto, mieto, normaali, vahva ja erittäin vahva. Jauhettujen kahvipapujen automaattinen annostelija tarjoaa vaihtoehdot: aivan lyhyt kahvi (ristretto), normaali lyhyt kahvi (espresso) tai pitkä kahvi (lungo). Ja mikä parasta, voit myös jakaa nautintosi: voit tehdä kaksi kuppia kahvia samalla kertaa!
Lisää
Lähellä

Autocappuccino: Plussaa väärentämättömästä mausta

Nyt voit nauttia aidosta italialaisesta kahvista vain nappia painamalla. Gorenje+ -kahvinkeittimen erikoispainike, jolla voit valmistaa vaivattomasti joka tavalla täydellisen cappuccinon, sijaitsee siististi ohjauspaneelissa, muiden painikkeiden vieressä. Laite pakottaa veden kahvijauheen läpi tavalla, joka saa sen täyden aromin kehittymään, niin että tuloksena on aito ja väärentämätön kahvin maku. Sisäänrakennetun liukusäätimen avulla voit asettaa maidon vaahdotusasteen joko täyteläistä cappuccinoa tai klassista lattea vastaavaksi.
Lisää
Lähellä

Oikea määrä vasta jauhettua kahvia

Kahvi maistuu parhaalta, kun se on valmistettu vastajauhetuista kahvipavuista. Gorenje+ -kahvinkeittimessä on valittavana 9 eri karkeutta äärimmäisen hienosta erittäin karkeaan. Laite annostelee kahvipavut automaattisesti säiliöstä asetustesi mukaisesti. Kahvipapusäiliö on varustettu ulosvedettävillä kiskoilla, niin että se on helppo täyttää. Sanomattakin on selvää, että säiliöön voidaan laittaa myös valmista kahvijauhetta nopeaa annostelua varten. Kun kahvipavut loppuvat koneesta, näytölle ilmestyy varoitus. Laite puristaa käytetyn kahvijauheen tableteiksi ja muistuttaa myös tabletit sisältävän säiliön tyhjentämisestä.
Lisää
Lähellä

Automaattinen puhdistus lennossa

Kun juomasi on valmis, sinun ei tarvitse kuin painaa CLEAN-painiketta muutaman sekunnin ajan, niin laite aloittaa automaattisen itsepuhdistuksen ja on tämän jälkeen valmis seuraavaa käyttöä varten! Automaattinen "lennossa" tapahtuva puhdistus on Gorenje+ -kahvinkeittimien erityisominaisuus. Puhdistuksella on antibakteerinen vaikutus sekä maidon annostelijaan että laitteen sisäisiin imuputkiin. Joka kerta kun kytket laitteen päälle tai pois päältä, se pesee myös mahdolliset kahvin jäämät pois annostelijan suuttimista. Näin laitetta ei tarvitsee puhdistaa erikseen ja sen suuttimet eivät tukkeudu. Kun laitteelle on suoritettava kalkinpoisto alueilla, joilla vesi on kovaa, näytölle ilmestyy vastaava merkki. Myös kalkinpoisto-ohjelma käynnistetään yksinkertaisesti napista painamalla. Kaikki kahvinkeittimen irrotettavat osat voidaan pestä astianpesukoneessa. Ylimääräinen vesi ohjataan laitteen pohjalla olevaan säiliöön. Kelluva punainen ilmaisin kertoo, milloin säiliö on tyhjennettävä.
Lisää
Lähellä

Irrotettava maitosäiliö

Gorenjen kahvinkeittimessä on suuri maitosäiliö, niin että voit valmistaa sillä cappuccinon tai caffe latten juuri haluamaasi maitomäärää käyttäen. Säiliöstä riittää maitoa useampaan kupilliseen kuumaa juomaa. Kätevä maitosäiliö on erityisen helppo irrottaa. Voit yksinkertaisesti vetää sen irti laitteesta ja säilyttää jääkaapissa seuraavaan käyttökertaan asti.
Lisää
Lähellä

Lämmityslaatikko

Lämpimistä kupeista tarjoiltu kahvi maistuu parhaalta. Paranna kahvinkeitintäsi asentamalla siihen lämmityslaatikko! Laatikko sopii kaikkiin kompakteihin Gorenje+ -laitteisiin. Yhdessä kahvinkeittimen ja höyry- tai yhdistelmämikroaaltouunin kanssa se mahtuu vakiomallisen kalusteisiin sijoitettavan uunin vaatimaan tilaan. Voit käyttää laatikkoa kuppien ja aluslautasten lämmittämiseen tai ruokien ja juomien lämpimänä pitoon.

Kompaktit Gorenje+ -kodinkoneet voidaan varustaa kalusteisiin upotettavalla lämmityslaatikolla. Laatikko voidaan asentaa höyryuunin, kahvinkeittimen tai yhdistelmämikroaaltouunin alle, syvennykseen, joka on tarkoitettu vakiomittaista uunia varten. Laatikkoa voidaan käyttää ruokailuvälineiden lämmittämiseen tai ruoan uudelleenlämmittämiseen, samoin ruoat ja juomat pysyvät siellä herkullisen lämpiminä huomattavasti kauemmin.
Lisää
Lähellä
Tilaa uutiskirjeemme