Yhdistelmämikroaaltouuni GCM812B - Gorenje
GCM812B Yhdistelmämikroaaltouuni

Yhdistelmämikroaaltouuni GCM812B

ProCook matriisinäyttö Yhdistelmämikroaaltouuni Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa

Ominaisuudet

_products/features/icon - Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Lämpöanturit ohjaavat uunin ulkoseinien automaattista jäähdytysjärjestelmää, joka toimii niin kauan, kunnes uunin lämpötila on laskenut alle 60 °C:n. DynamiCooling-järjestelmä takaa, että uunin ulkoseinien lämpötila pysyy aina sopivan alhaisena. Erityinen uunin koteloon sijoitettu puhallin sekoittaa uunissa olevaan kuumaan ilmaan ympäristön ilmaa ja varmistaa, että jäähdytetty ilma kiertää laitteen ulkoseinien kautta. Järjestelmä ehkäisee tehokkaasti kalusteiden ylikuumenemisvaaran myös sellaisten prosessien yhteydessä, joissa käytetään kaikkein korkeimpia lämpötiloja, kuten pyrolyysipuhdistus.
Lisää
Lähellä

PerfectGrill: Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit

Lämpöelementtien tarkoin harkittu sijoittelu auttaa omalta osaltaan saavuttamaan täydelliset paistotulokset. Suuri ja pieni infrapunavastus on piilotettu palovammojen ehkäisemiseksi uunin koveraan kattoon, missä niihin ei voi koskea vahingossa. Koska lämpövastukset on asennettu eri korkeuksille, uuni lämpenee tasaisesti ja aina optimaalisesti. Näin uuni on tehokkaampi ja turvallisempi käyttää. Useimmissa malleissa ylälämpövastusta voi laskea alaspäin puhdistamisen helpottamiseksi.
Lisää
Lähellä

Uusi erityisen kestävä emali

Uunin sisäosa on päällystetty uudenlaisella innovatiivisella -pinnoitteella, jonka ansiosta sekä uuni että sen sisältämät paistopellit kestävät huomattavan korkeita lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Emalipinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sen äärimmäisen sileä pinta on naarmunkestävä. Emalipinnoitus estää rasvaa tarttumasta tai palamasta kiinni pintoihin, parantaa bakteriologista puhtautta ja tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Emalin kirkas väri parantaa näkyvyyttä ja -pinnoitteen ihanteelliset lämpötilaominaisuudet auttavat säästämään energiaa. Kaikkia -pinnoitteisia uunipannuja voidaan käyttää kaikissa uuneissa, Gorenje+ -pyrolyysi- ja höyryuunit mukaan lukien.
Lisää
Lähellä

SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

Tilavassa uunissa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – ei ainoastaan sen takia, että kuuma ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla, vaan myös 46 cm:n levyisten paistopeltien ansiosta. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella paistopellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka paistuu tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä

Sekoitin: Plussaa koko paistopellin käytöstä

Uusi sekoitinteknologia mahdollistaa vakiomallisten paistopeltien käytön mikroaaltouunissa. Näin koko uunin leveyttä voidaan käyttää hyväksi ja voit heittää hyvästit vanhanaikaisille pyörölautasille ja epätasaiselle lämpenemiselle. Kun mikroaallot jakautuvat tasaisesti koko uuniin, myös ruoka lämpenee kauttaaltaan tasaisesti. Kehittynyt mikroaaltojen jakautumisjärjestelmä estää ruokaa kypsymästä osittain liikaa samalla kun se jää osittain raa'aksi tai kylmäksi. Kypsennystulos on täydellisen tasainen ja myös ruoka on näin terveellisempää.
Lisää
Lähellä

Invertteriteknologia: Plussaa tasaisesta kypsennyksestä

Invertteriteknologia mahdollistaa erityisen edistyksellisen energian jakautumismenetelmän käytön. Mikroaallot eivät toimi pulsseina, vaan tasaisesti. Näin ruoan alkuperäinen rakenne, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin. Lisäksi kypsennysaika lyhenee, mistä on seurauksena uunin energiankulutuksen pieneneminen. Tasaisesta energianjakelusta on etua erityisesti uudelleenlämmityksessä ja sulatuksessa sekä nesteiden keittämisessä.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Gorenje+

Väri: Mattamusta

Kahvan väri: Ruostumaton teräs

Ohjauspaneeli: Lasi ja lakattu metalli

SilverMatte

Yhdistelmämikroaaltouuni - 50 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Uunin käyttötilavuus: 50 l

Maksimi uunin lämpötila: 250 °C

Irrotettava luukun sisälasi

HomeMADE® pohjautuu perinteisiin puulämmitteisiin leivinuuneihin

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet

ProCook matriisinäyttö

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Alavastus
Ylävastus
Suuri grilli
Kiertoilma
Suuri grilli ja puhallin
Alalämpö ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Pieni grilli
Microwaves
Microwave and hot air
Microwaves and grill
Defrost
FastPreheat - Nopea esilämmitys
AutoRoast
AquaClean with microwave
StayWarm
Lautasten lämmitys
Eco function

StepBake

Kuivaus

SlowBake

Jogurtti

Automaattiset ohjelmat

MultiUse

Classic luukun sulkumekanismi

MultiFlow 360º

Sekoitinteknologia

Invertteritekniikka

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

OpenView

1 matala emaloitu leivinpelti

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

1x lankakannattimet

Lämpösulake

Dynaaminen jäähdytys - DC+

3-kerros lasi heijastamaton kerros

AquaClean with microwave

SilverMatte

Grilliteho: 2,200 W

Mikroaaltoteho: 2,450 MHz

Mikron teho: 1,000 W

Nimellisteho: 3 kW

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 45.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 54.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56 × 45 × 55 cm

Nettopaino: 34.7 kg

Bruttopaino: 39 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,000 W

Art. numero: 730148

EAN-koodi: 3838782093777

Liitteet

Lisätarvikkeet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme