Upotettava, pyrolyysiuuni GP898B - Gorenje
GP898B Upotettava, pyrolyysiuuni

Upotettava, pyrolyysiuuni GP898B

ProCook matriisinäyttö Upotettava, pyrolyysiuuni Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm
OSTETTAVISSA TÄÄLTÄ
tulosta
tulosta
jaa
Facebook
Twitter
lataa
lataa
For viewing video content please confirm partner Youtube videos and accept marketing cookies.

Ominaisuudet

_products/features/icon - Erityisen tilava uuni BigSpace

Erityisen tilava uuni BigSpace

Uuneissa, joiden käyttötilavuus on 75 litraa, ruokaa voidaan kypsentää jopa viidellä tasolla. Tällaisessa uunissa voit paistaa ongelmitta vaikkapa 9 kilon kalkkunan! Kompaktit uunimme, joiden tilavuus on 55 litraa, soveltuvat myös täydellisesti suurempien lihakimpaleiden paistamiseen sekä leivonnaisten tai pizzojen tasaiseen paistamiseen neljällä eri tasolla. Innovatiivisen, tasaisen ilmankierron ansiosta uunit soveltuvat täydellisesti myös esimerkiksi tomaattien tai omenoiden kuivaamiseen. Gorenjen laitteissa suorituskyky käy käsi käydessä energiatehokkuuden kanssa: myös kaikkein suurimmat uunimme ovat markkinoiden taloudellisimpia.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Pyrolyysipuhdistus

Pyrolyysipuhdistus

Gorenje+ -uunien huippumallit on varustettu myös pyrolyysitoiminnolla, joka mahdollistaa uunin pitämisen tahrattoman puhtaana uskomattoman yksinkertaisella tavalla: kuumentamalla uuni jopa 500 °C:n lämpötilaan. Muita valmisteluja ei tarvita: uunin sisäosa, paistopellit ja lankaohjaimet on pinnoitettu uudella, äärimmäisen kestävällä -emalilla, mikä merkitsee sitä, että voit jättää ne uuniin pyrolyysipuhdistuksen ajaksi. Teleskooppikannattimet poistettava. Prosessi on täysin turvallinen: uunin ovi lukkiutuu automaattisesti puhdistuksen ajaksi ja luukun nelikerroksinen, lämpöä heijastava lasi sekä äärimmäisen hyvä eristys estävät uuni ulkopinnan kuumenemisen tai lämmön siirtymisen lähellä oleviin kalusteisiin. Valittavana on kolme puhdistuksen tehotasoa, riippuen siitä, kuinka voimakkaasti likaantunut uuni on. Kun olet valinnut haluamasi asetuksen, kuuma lämpötila, innovatiivinen lämpövastuksen toiminta ja älykäs puhaltimeen perustuva ilmankiertojärjestelmä polttavat lian pois. Uunin yläosassa oleva erityinen katalyytti hävittää automaattisesti puhdistuksen aikana mahdollisesti syntyvän savun ja hajun. Puhdistuksen jälkeen sinun ei tarvitse kuin pyyhkiä uuni kostealla liinalla. Siinä kaikki! Tuloksena on moitteettoman puhdas uuni - ja vieläpä ympäristöä kuormittamatta.
Lisää
Lähellä
_products/features/icon - Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Tasainen ilmankierto MultiFlow 360°

Jotta useampia ruokalajeja voitaisiin kypsentää samanaikaisesti useammalla uunitasolla, on ilma tai höyry saatava kiertämään tasaisesti uunissa. Gorenjen MultiFlow 360° -järjestelmä takaa, että ilmankierto on täydellinen uunin joka nurkassa. Erityinen rei'itetty 3D-takaseinä mahdollistaa ilman tai höyryn puhalluksen useammasta pisteestä. Yhdessä puhaltimen kanssa tuloksena on ilman- tai höyrynkierto, joka ympäröi kypsennettävän ruoan joka puolelta ja kypsentää sen tasaisesti riippumatta siitä, mille tasolle paistopelti on asetettu.
Lisää
Lähellä

Tehokkaat tulokset usealla tasolla

Haluatko paistaa useampia ruokalajeja samalla kertaa? Miksipä ei? Gorenje+ -uunissa paistopellit voidaan sijoittaa viidelle eri tasolle, joista kolmea voidaan käyttää samanaikaisesti paistamiseen. Useammalla tasolla paistamisen edut pääsevät todella oikeuksiinsa yhdessä MultiFlow 360°-järjestelmän kanssa, joka takaa, että ruoka kypsyy tasaisesti ja nopeammin samalla kun energiaa kuluu vähemmän.
Lisää
Lähellä

GentleClose: Elegantti ja hiljainen luukun sulkeutuminen

Kevyt kosketus riittää sulkemaan uunin luukun pehmeästi, hiljaisesti ja elegantisti. Tämä käyttömukavuutta parantava ominaisuus perustuu täysin uudenlaisiin luukun saranoihin. Täydellisyyteen hiottu GentleClose -järjestelmä on yksi keittiön kalustuksen tyylikkäimmistä ratkaisuista. Täydellisesti suunnitellut rakenteet takaavat myös laitteiden pitkän käyttöiän.
Lisää
Lähellä

Täysin ulosvedettävät teleskooppiohjaimet

Täysin ulosvedettävien teleskooppiohjaimien ansiosta saat kypsennettävän ruoan tarvittaessa kokonaan näkyviin ja myös peltien paikalleen asettaminen ja poistaminen sujuu turvallisemmin kypsentäessäsi ruokaa useammalla tasolla. Ohjaimet ovat vakiovarusteena useimmissa malleissa ja ne vähentävät palovammojen vaaraa kypsennettävää ruokaa käsiteltäessä sekä helpottavat paistopeltien paikalleen asettamista ja poistamista. Muihin malleihin ohjaimet ovat saatavana lisävarusteena.
Lisää
Lähellä

Uunin sivuseinien jäähdytys DynamiCooling-toiminnolla

Lämpöanturit ohjaavat uunin ulkoseinien automaattista jäähdytysjärjestelmää, joka toimii niin kauan, kunnes uunin lämpötila on laskenut alle 60 °C:n. DynamiCooling-järjestelmä takaa, että uunin ulkoseinien lämpötila pysyy aina sopivan alhaisena. Erityinen uunin koteloon sijoitettu puhallin sekoittaa uunissa olevaan kuumaan ilmaan ympäristön ilmaa ja varmistaa, että jäähdytetty ilma kiertää laitteen ulkoseinien kautta. Järjestelmä ehkäisee tehokkaasti kalusteiden ylikuumenemisvaaran myös sellaisten prosessien yhteydessä, joissa käytetään kaikkein korkeimpia lämpötiloja, kuten pyrolyysipuhdistus.
Lisää
Lähellä

PerfectGrill: Tehokkaat ja turvalliset lämpöelementit

Lämpöelementtien tarkoin harkittu sijoittelu auttaa omalta osaltaan saavuttamaan täydelliset paistotulokset. Suuri ja pieni infrapunavastus on piilotettu palovammojen ehkäisemiseksi uunin koveraan kattoon, missä niihin ei voi koskea vahingossa. Koska lämpövastukset on asennettu eri korkeuksille, uuni lämpenee tasaisesti ja aina optimaalisesti. Näin uuni on tehokkaampi ja turvallisempi käyttää. Useimmissa malleissa ylälämpövastusta voi laskea alaspäin puhdistamisen helpottamiseksi.
Lisää
Lähellä

Kypsyyden tarkastaminen lihalämpömittarilla

Valikoidut Gorenje+ -uunit on varustettu erityisellä lihalämpömittarilla. Mittari työnnetään lihapalan sisään ja lihan haluttu sisälämpötila asetetaan. Uunin ohjausyksikön merkkivalo ilmaisee, milloin liha on kypsää. Lihalämpömittarin avulla paistisi onnistuu aina täydellisesti.

Uusi erityisen kestävä emali

Uunin sisäosa on päällystetty uudenlaisella innovatiivisella -pinnoitteella, jonka ansiosta sekä uuni että sen sisältämät paistopellit kestävät huomattavan korkeita lämpötiloja, mikroaaltoja ja höyryä. Emalipinnoitteessa ei ole mikrohuokosia ja sen äärimmäisen sileä pinta on naarmunkestävä. Emalipinnoitus estää rasvaa tarttumasta tai palamasta kiinni pintoihin, parantaa bakteriologista puhtautta ja tekee puhdistamisesta erittäin helppoa. Emalin kirkas väri parantaa näkyvyyttä ja -pinnoitteen ihanteelliset lämpötilaominaisuudet auttavat säästämään energiaa. Kaikkia -pinnoitteisia uunipannuja voidaan käyttää kaikissa uuneissa, Gorenje+ -pyrolyysi- ja höyryuunit mukaan lukien.
Lisää
Lähellä

SuperSize: Huomattavasti suurempi paistotila

Tilavassa uunissa voit kypsentää suurempia määriä ruokaa – ei ainoastaan sen takia, että kuuma ilma kiertää tasaisesti kaikilla tasoilla, vaan myös 46 cm:n levyisten paistopeltien ansiosta. Innovatiiviset ratkaisut mahdollistavat suuremman sisäosan ja uunin koko leveyden hyväksikäytön. Jokaisella paistopellillä on enemmän tilaa ja edistyksellinen teknologia takaa, että ruoka paistuu tasaisesti kaikilla tasoilla.
Lisää
Lähellä
Lisää ominaisuuksiaVähemmän ominaisuuksia

Tekniset tiedot

Gorenje+

Energialuokka: A+

Väri: Mattamusta

Kahvan väri: Ruostumaton teräs

Ohjauspaneeli: Lasi ja lakattu metalli

SilverMatte

Monitoimiuuni - 71 l Erittäin suuri paistopinta-ala

Uunin käyttötilavuus: 71 l

Maksimi uunin lämpötila: 300 °C

Irrotettava luukun sisälasi

HomeMade Plus -uuni: HomeMade Plus -uuni

PerfectGrill

Elektroninen toimintojen ohjaus

Vääntimien muotoilu: Ergonomiset vääntimet

ProCook matriisinäyttö

Toiminnot:
Ylä - ja alalämpö
Alavastus
Ylävastus
Suuri grilli
Kiertoilma
Suuri grilli ja puhallin
Alalämpö ja puhallin
Alalämpö ja kiertoilma
Pieni grilli
Sulatus
FastPreheat - Nopea esilämmitys
AutoRoast
StayWarm
Lautasten lämmitys
Pyrolyysi
Eco function
Sabbath-toiminto

StepBake

Kuivaus

SlowBake

Jogurtti

Automaattiset ohjelmat

GentleClose

MultiFlow 360º

Sabbath-toiminto

Paisto usealla tasolla samaan aikaan

OpenView

1 syvä emaloitu uunipannu

Matala emaloitu uunipelti x2

Lasinen leivinpelti

Uuniritilä

Lihalämpömittari

1x lankakannattimet

Lämpösulake

Dynaaminen jäähdytys - DC+

UltraCoolDoorQuadro+

Pyrolyysipuhdistus

SilverMatte

Energiankulutus: 0.69 kWh (kiertoilmalla), 1 kWh (ylä- ja alalämmöllä)

Grilliteho: 2,700 W

Nimellisteho: 3.4 kW

Tuotteen mitat (LxKxS): 59.5 × 59.5 × 54.6 cm

Pakkausmitat (LxKxS): 63.5 × 69.1 × 68 cm

Asennusmitat (L x K x S): 56.4 × 59 × 55 cm

Nettopaino: 43.8 kg

Bruttopaino: 48.1 kg

Kulutus valmiustilassa: 1 W

Liitäntäteho: 3,400 W

Art. numero: 730140

EAN-koodi: 3838782093692

Liitteet

Lisätarvikkeet

Yhteenkuuluvat tuotteet

Pidätämme oikeuden muuttaa kotisivujemme sisältöä välittömästi, ilman ennakkovaroitusta. Kaikki sisältö on suojattu tekijänoikeudella. Tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet omistaa Gorenje Group Nordic A/S, ellei toisin ole mainittu. Sivuston sisältö on tarkoitettu yksinomaan informatiiviseksi.
Tilaa uutiskirjeemme